Club Star Wars

Azi pe y! un prieten de al meu ( masi ) avea status … ” if u thought you were lame ” si un link – ei bine eram curios daca poate sa fie cineva mai lame ca mine … si am reusit .. buhahahaah da ei sunt cei mai lame oameni pe care i`am vazut .. ah sa nu va mai tin in suspans … sa va dau linkul sa vedeti si voi cu ochisorii vostrii ( dar nu dati click inca ) : www.starwars.ro Si ei n`ar fi asa de penali si rupti cu realitatea daca nu ar fi asa se seriosi . Seriosi va intrebati ? Cum dracu sa fie seriosi … probabil ca sunt doar o adunatura de fani .. obsedati .. lipsiti de sex … fara viata persoanala … distrusi din toate punctele de vedere .. nu`i cunosc dar acum vreo 2 luni am luat un filmulet de pe dcc++ numit STARWARS.wmv size 17,2 MB (18.101.045 bytes) .. vi`l recomand sa il cautati .. si parca asa ii vad eu si pe fanii SW din romania . Sa revenim la inadaptatii nostri .. ce au facut ei ? hmm un consiliu jedi ( evident toti au nume de jedi … asta e din categoria “duh!!” care incepe cu MJ sau CJ ~ wtf that means ) si cativa membri in el ) uf ce poze pot sa aiba … da ~ asta e confirmarea … nu au viata sexuala … sau ma rog nu una “free of charge” . Oricum sa trecem peste asta … intram pe paginile membrilor … frumos si ordonat facut dar tot nu inteleg nimic … fiecare e nascut pe alta planeta … are o varsta care se masoara in P.Y ce`o fi aia … ne sunt prezentate perioadele de padawan , cavaler jedi , maestru jedi … arma ce culoare are ( da incredibil toti au sabii jedi … din alea jmechere de 119$ de la thinkgeek.com parca ~ in schimb pretul il stiu sigur D ca mi`a ramas in minte ) si evident ce misiuni au facut. Doamen .. cata imaginatie bogata folosita pentru niste prostii . La capitolul evenimente observam ca au fost destul de ocupati ) batali simulate … chiar o nunta cu specific Star Wars … petrecere de Halloween ( chiar sunt curios cum s`au imbracat de halloween avand in vedere ca in toate pozele de pe site sunt imbracati in jedi … probabil ca au venit deghizati ca pamanteni … si vai cat s`au amuzat pe tema asta haahhahahaha … fucking idiots ) Itrunirle din cata scriu ei pe site au fost muuulte … si in cadrul lor s`au luat decizii importante legate de Consiliu Jedi si Academia Jedi .. incredibil … cata de inadaptat pentru societatea asta sa fii ? Ultimul lor proiesct este un film SW romanesc … incredibil au scos si trailer … dar inca sunt la 37% ... o sa editez articolul asta dupa ce il vizualizez

aici aveti linkul

ah si nu uitati


Undeva la marginea galaxiei…
Noua Republica trece prin momente dificile.
Desi, Steaua Mortii a fost distrusa odata cu ctitorul ei, Palpatine, umbrele Imperiului continua sa dea tarcoale societatii galactice, inecand speranta in coruptie si birocratie.
Marii Moff-i Imperiali au devenit Baroni locali si isi impun propria lege in teritoriile pe care si le-au insusit cu ajutorul Partii Intunecate a Fortei, raspandind teroare cu acceptul tacit al Conducerii Noii Republici care guverneaza sub Imperiul Creditelor.
In aceasta perioada tulbure, un grup de tineri rebeli, in care Forta este puternica, readuc in actualitate Ordinul Cavalerilor Jedi, pentru a apara, inca o mie de ani, pacea si dreptatea in Galaxie …

Oke tocmai am vazut filmul .. trailer ma rog … hahhahahaahh ce prostie .. ce combinatie crunta de prostie … lipsa de talent actoricesc … buget inexistent … si obsesie … pentru starwars . Va recomand sa downloadati filmul pentru ca o sa va smulga cateva zambete … desi nu se intentioneaza in a fi comedie.

forta sa fie cu voi .. ca eu tocmai am calcat in ea si o sa am noroc o saptamana ™

Comentarii

  1. 8 Comments for 'Club Star Wars'

    1.

    nihasa
    June 30, 2005 | 3:16 pm | Edit This


    ah am uitat sa spun ca replicile sunt mortale .. din trailer :D
    2.

    KIZ
    June 30, 2005 | 3:50 pm | Edit This


    MJ = Master Jedi
    CJ = Caballero Jedi
    3.

    nihasa
    June 30, 2005 | 3:55 pm | Edit This


    omg ur one of them buahahahahaha hahaha
    4.

    sq
    June 30, 2005 | 5:00 pm | Edit This


    apropo, elfi sau hobiti nu exista prin .ro? fanclub LOTR nici atat?
    5.

    sq
    June 30, 2005 | 5:03 pm | Edit This


    apropo MJ silver aia se vede dupa fata (ca altceva nu se vede) ca nu si-a tras-o de cand lumea. sau cavalerii jedi nu au voie sa si-o traga? sau si-o trag intre ei sau intre aceeasi rasa?
    6.

    sandel
    June 30, 2005 | 10:46 pm | Edit This


    super marfa star waars
    7.

    KIZ
    July 1, 2005 | 2:31 pm | Edit This


    De fapt, Master Yoda si-o trage cu toti :D
    8.

    nihasa
    July 18, 2005 | 5:54 pm | Edit This


    ah am uitat sa va zic … blogul asta are mai multi vizitatori decat site`ul asta :)

    ei au 2600 afisari si 903 vizitatori unici …. noi avem 3408 afisari si 1410 vizitatori unici …

    sursa pt ei http://s.statistici.ro/rw/uid/13A7/no/0/op/ts

    pentru statisticile noastre trebuie sa va inregistrati … imi pare rau dar asta e conditia ..
    http://nihasa.xhost.ro/?page_id=39

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!