Sexul oral - istorie ?

La un momentdat m`am izbit azi de o pagina dintr`un forum obscur in care se facea o scurta prezentare ( cateva pagini ) a sexului oral … si cum ma gandeam eu ca rubrica pr0n e cam goala am zis sa fac aici un rezumat .. oke here i go : Sex oral = good . End of story D si da poate va ganditi la sexul oral oferit de femei barbatilor dar eu ma gandesc si la cel oferit de barbati femeilor ( sa nu se subinteleaga ) .. asa ca sac sac :!
Ok sa incepem … si cum asta nu se vrea a fi un site serios … voi extrage si comenta doar pasajele funny despre sex-ul oral ( eng. oral sex ) sau mai pe romaneste si mai vulgar : muie . Primul pasaj funny este asta :

In lumea romana, felatia era considerata atit de dezonoranta, incit era vazuta si ca pedeapsa. Daca un fermier prindea un trecator furind cartofi de pe cimpul lui, era foarte probabil sa-l puna pe hot sa-i ofere o portie de sex oral.

Dintr`o oarecare nefericire nu am si eu un hectar doua acolo de porumb …

Potrivit unei legende populare care circula printre inamici, regina egipteana Cleopatra a facut felatie la peste 100 de nobili romani, in timpul unei orgii-maraton. Grecii o cunosteau sub numele de Meriochane (“cea care casca gura mare pentru 10.000 de barbati”) sau Cheilon (“buze-groase”).

continuam cu ceva din categoria no comment

Prostituatele egiptene si feniciene isi promovau aptitudinile orale pictindu-si buzele cu rosu, pentru a sugera vulvele. Tocmai din acest act “intreprinzator” a rezultat cel mai ubicuu omagiu adus felatiei: rujul.
eh dar sa trecem mai departe la crestinism … despre greci nu mai vb pentru ca e binecunoscuta atitudinea lor legata de sexul oral .. indiferent de cine il practica .. a.k.a a little boy or a girl )
Primii conducatori ai Bisericii pretindeau ca, in fata lui Dumnezeu, singurul act sexual acceptat se putea consuma in pozitia misionarului, in scopul procreerii, in cadrul unui mariaj. De exemplu, in 1012, Burchard von Worms, un episcop german, a scris o lege pentru femei: “Daca ai inghitit saminta sotului tau sperind ca fapta ta diabolica il va face sa te iubeasca mai mult si sa arda de dorinta, va trebui sa faci penitenta pentru sapte ani de zile, in zilele de sarbatoare legala.” Folosirea unui dildo, cu o marime direct proportionala cu pofta, costa un an de penitenta, iar daca o faceai in stilul ciinelui, se putea rezolva doar cu zece zile numai pe piine si apa.

Oarecum mentalitatea mea legata de sexul oral ma face sa rad … de aceste pedepse D Si ma gasesc in incapabilitate de a mai comenta mai departe … urmatorul fragment este mai fresh .. doar 70-80 de ani vechime

Tratatul sustine ca cele mai bune felatii se petrec in camere mici, cu mobila stacojie si in bai aprovizionate cu vin de Porto, sherry sau Madera si cu “biscuiti de orice fel, cu exceptia celor lungi si cilindrici”. Barbatii sint sfatuiti sa accepte felatia doar din partea femeilor sub 35 de ani. Fiecare femeie ar trebui sa fie profesionista in exercitii de incalzire, cum ar fi trasarea semnului infinit cu limba si sa fie in stare sa preseze cu virful limbii, fara a-si atinge buzele de nici un fel de suprafata, opturi cu diametrul de un centimetru.

Si mai ales ce se face dupa o felatie buna …. se vorbeste depre ..


Mai mult decit atit, autorul incurajeaza femeile sa foloseasca tehnici avansate. In incheiere, tratatul cu pricina propune subiecte de conversatie post-felatie. Primele pe lista sint buletinul meteo si asasinatele politice.

Ma bucur si sunt fericit ca traiesc acum aici azi … istoria din punct de vedere sexual nu prea ma incanta … desi cateodata anumite natiuni au dat dovada de imaginatie cum e in cazul urmator

Peruvienii au lasat in urma lor vase antice festonate cu perechi facind sex oral in diverse pozitii. Iar anumite vase pre-columbiene aveau doua guri prin care se putea bea – una in forma de penis, iar cealalta in forma de vulva – dindu-i bautorului posibilitatea de a alege intre felatie si cunilingus.

DEsigur ca orice felatie buna are si incoveniente …. sau ca orice lucru in viata .. el se mai si plateste ( nu neaparat la modul in care va ganditi ) ... acum va prezentam cred ca cea mai faimoasa victima a sexului oral …


Charlie Chaplin a fost una dintre cele mai notorii victime ale valului anti-felatie. Captiv intr-un divort violent, actorul a fost inculpat pentru ca ar fi “solicitat, cerut si comandat ca reclamanta sa se supuna, sa faca si sa comita, pentru placerea piritului, asemenea acte si lucruri, anormale, impotriva naturii, perverse si degenerate, incit expunerea lor in detaliu ar fi fost revoltatoare, indecenta si imorala.” Chaplin, de fapt, nu facuse nimic altceva decit sa-i ceara nevesti-sii o repriza de felatie. In 1927, a ajuns la un acord, prin care trebuia sa plateasca 625.000 de dolari, scapind astfel de proces.

Incheierea se petrece in zilele noastre … cand un studiu ne spune ca ” sexul oral nu este sex in adevarata sa natura ” sau cel putin asa considera elevii ;) ... aici nu pot sa sustin sau sa contrazic … pentru mine multe chestii care tin de erotism vin ca un preludiu al actului sexual in sine .. ehh dar intrebat ce as prefera … intre un act sexual normal si un act sexual oral … m`as grabi sa aleg unul oral … dar gandindu`ma un pic .. imi dau seama ca unul normal are si o implicatie psihica deloc neglijabila … despre asta o sa mai vb prin comentarii … ca deja am prelungit cam mult articolul asta

Ah si asa de final … femeile care practica cel mai des sexul oral .. sunt studentele adica ceva gen femeile la 19-23 ani ) la fel … nu vreau sa comentez . /.

Sursa de inspiratie si implicit articolul integral total neinteresant in afara de fragmentele de fata gasiti aici

Comentarii

  1. 5 Comments for 'Sexul oral - istorie ?'

    1.

    nihasa
    July 19, 2005 | 12:24 am | Edit This


    hmmm sexul chiar se vinde … la 2 minute dupa ce am pus status pe yahoo .. aveam

    There Are A Total Of 2 Members, 5 Guests And 0 Bot Online Now.

    care cred ca e un fel de record pentru blog
    2.

    squal
    July 19, 2005 | 3:51 pm | Edit This


    Pentru cine are sexul normal implicatie psihica? Mai greu…
    3.

    zevzec
    July 26, 2005 | 12:16 pm | Edit This


    Parca nu este aceeasi satisfactie la un sex oral ca la sexul “normal”. Motivul?! Nu ai corpul lipit de cel al fetei dragutze care ti se ofera.:))
    4.

    squal
    July 30, 2005 | 7:59 pm | Edit This


    Zevzec, n-ai facut niciodata sex oral cu corpul lipit de al fetei dragute?
    5.

    andrusca
    August 22, 2005 | 3:20 am | Edit This


    where am i?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!