Treceți la conținutul principal

Pe ce mana se poarta ceasul ?

Stiti ce e trendy ? Daca nu … uitati`va la ” Stylissimo ” de pe MTv Romania unde stylistul * bla bla insert name here * vine cu ceasul la mana dreapta . Evident ca sunt si ceasuri pentru stangaci ( aici ) care se poarta la mana dreapta … but come on nu am vazut asa ceva in romanaia … pun pariu ca e doar un moft. Sa pari mai special .

Eu sunt un pic incruntat ca incet incet imi pierd “stangacia”, prea multe chestii facute pentru dreptati … cutite .. bla bla .. astea sunt primele care imi vin in minte … si mai ales alea de la restaurante … cah va bateti joc de mine ? cum sa tai ceva cu un cutit de dreptaci ? ( aici vorbesc de alea care au zimti doar pe o parte .. si in fuctie de partea aia sunt pt dreptati stangaci ) va place sa vedeti cum ma chinui sa fiu midgitul vostru ? AAaaaahaahahhahah o sa fac eu o revolutie a stangacilor … e drept ca o sa fim putintei … dar buni .
thumb-Image09101728TV91.jpg
Duh … cititi aici postul al 3lea din nefericire ceasul meu nu e de stangaci … mai are si display electronic (

Comentarii

  1. 3 Comments for 'Pe ce mana se poarta ceasul ?'

    1.

    Mephisto
    September 10, 2005 | 8:09 pm | Edit This


    Eu port ceasul si bratarile pe mana dreapta.
    2.

    bebe_unik
    September 10, 2005 | 11:21 pm | Edit This


    ceas, bratari…tot ce se puna pe mana port pe stanga din simplu motiv k pe dreapta ma deranjeaza cand scriu, cand stau cu mana pe mouse, dar la ceasuri am o “calitate” de a le pierde f usor :)
    3.

    zoso
    September 11, 2005 | 6:58 pm | Edit This


    depinde de persoana si de ce preocupari are

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu port ceasul la mana stanga si bratara la mana dreapta , cand las ceasul acasa port bratara si la stanga si la dreapta

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Era un bar mișto, dar problema era că mai venea și patronul...

Știți barul ăla făcut de patron în momentul în care a ajuns la 40 de ani și i-a dat cu virgulă bucket listul? Nu? Hai să vă zic cum stă treaba. Toată viața a visat să își deschidă un bar, dar n-a avut timp/bani/motivare. Asta până de curând când s-a dus ca berbecul.

L-a deschis. E mic, simpatic, are un specific bine delimitat, a mers chiar bine la început, dar acum începe să scârțâie. Și ăsta nu înțelege de ce. De ce în fiecare lună vin din ce în ce mai puțini clienți și încasează tot mai pe negativ.

Păi problema majoră e că patronul și-a dorit bar, dar nu și clienți. Am fost în vreo câteva locuri din astea unde noi îl deranjam pe patron. Omul era cu paharul de vin în față, cu gașca de prieteni și cu muzica la maxim. Erau pe distracție și trebuia să o mai pună pe pauză să ne aducă meniurile, să dea muzica mai încet, să ne aducă băutura și la final să ne ia banii.

Omul nu avea chef de noi, chiar dacă eram singurii plătitori de consumație din bar. N-ai cum să ceri prietenilor bani pe c…

Ieri le-am arătat Bucureștiul celor 5 noi beri aduse în România de URBB

De două zile timeline-ul meu s-a umplut de bloggeri care primiseră pachetul din imagine. Poze din toate unghiurile, selfie-uri, nebunie. Eu cred că am primit ultimul lădița care avea frumos atașat următorul mesaj: "Descoperă Europa cu berea care ți se potrivește! #beertrip", așa că presiunea a fost maximă.

Eu ce fel de poză pot să pun ce deja n-a fost făcută de ceilalți? Pe drumul spre casă, ajutat și de constituția specifică de blogger ce trebuia să care 6 kilograme, mi-am zis să fiu o gazdă primitoare și să le arăt celor 5 beri noi o fărâmă de București.

Și pentru că tot zic de ele, dar nu le-am numit, acestea sunt: Grimbergen Ambreé, Kronenbourg 1664 Blanc, Angelo Poretti 4 Luppoli Original, Angelo Poretti 5 Luppoli Bock Chiara și Angelo Poretti 6 Luppoli Bock Rossa.

Alături de ele au fost două mutat aici de ceva vreme: Guinness și Weihenstephaner Hefe Weissbier.

Rezultatul este mai jos.














Problema unui food truck făcut din pasiune e că nu se ia niciodată în serios

Sâmbătă am fost la aniversarea celor de la Ground Zero la Verde Stop - un loc ce a văzut de-a lungul timpului câteva street food festivals. Am ajuns regulamentar la 2, mi-am luat o bere și m-am tolănit regulamentar pe iarbă. Deja de la a 2-a bere au început șoriceii să danseze prin stomac așa că am făcut un tur al food truck-urilor prezente.

La BurgerVan timpul de așteptare era de peste 45 de minute, la Pește Pâine nici nu deschiseseră la aproape 3 ore de când începuse evenimentul, iar la Dianei 4 norocul a făcut să aibă gulașul făcut dinainte așa că puteai să mănânci pe loc. Nu zic că m-am resemnat, că au un gulaș bun, dar speram să bag niște cartofi prăjiți de la Pește Pâine.

Au deschis și ei jumătate de oră mai târziu și imediat s-a făcut o coadă care s-a împrăștiat repede. N-am înțeles de ce, dar mi-am zis că ăsta e momentul să merg să iau niște cartofi. Țeapă. Urmau să îi facă în 30 de minute după spusele lor. Mmda. Bine.


Am mai zăbovit ceva timp la niște vorbe și bere, dar am z…