Pe ce mana se poarta ceasul ?

sâmbătă, septembrie 10, 2005 2 Comments A+ a-

Stiti ce e trendy ? Daca nu … uitati`va la ” Stylissimo ” de pe MTv Romania unde stylistul * bla bla insert name here * vine cu ceasul la mana dreapta . Evident ca sunt si ceasuri pentru stangaci ( aici ) care se poarta la mana dreapta … but come on nu am vazut asa ceva in romanaia … pun pariu ca e doar un moft. Sa pari mai special .

Eu sunt un pic incruntat ca incet incet imi pierd “stangacia”, prea multe chestii facute pentru dreptati … cutite .. bla bla .. astea sunt primele care imi vin in minte … si mai ales alea de la restaurante … cah va bateti joc de mine ? cum sa tai ceva cu un cutit de dreptaci ? ( aici vorbesc de alea care au zimti doar pe o parte .. si in fuctie de partea aia sunt pt dreptati stangaci ) va place sa vedeti cum ma chinui sa fiu midgitul vostru ? AAaaaahaahahhahah o sa fac eu o revolutie a stangacilor … e drept ca o sa fim putintei … dar buni .
thumb-Image09101728TV91.jpg
Duh … cititi aici postul al 3lea din nefericire ceasul meu nu e de stangaci … mai are si display electronic (

2 comments

Write comments
nihasa
AUTHOR
27 noiembrie 2005, 14:55 delete

3 Comments for 'Pe ce mana se poarta ceasul ?'

1.

Mephisto
September 10, 2005 | 8:09 pm | Edit This


Eu port ceasul si bratarile pe mana dreapta.
2.

bebe_unik
September 10, 2005 | 11:21 pm | Edit This


ceas, bratari…tot ce se puna pe mana port pe stanga din simplu motiv k pe dreapta ma deranjeaza cand scriu, cand stau cu mana pe mouse, dar la ceasuri am o “calitate” de a le pierde f usor :)
3.

zoso
September 11, 2005 | 6:58 pm | Edit This


depinde de persoana si de ce preocupari are

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
5 septembrie 2007, 21:39 delete

Eu port ceasul la mana stanga si bratara la mana dreapta , cand las ceasul acasa port bratara si la stanga si la dreapta

Reply
avatar