Esti dotat ?

Laudabila initiativa site`ului www.prezervativ.ro de a indemna tinerii sa foloseasca prezervativele … dar paradoxal .. scoate la iveala proasta indormare a acestora despre actul sexual in sine si eventualele complicatii care pot sa apara. Inteleg ca Romania este mai retarda din punctul de vedere a informarii tinerilor despre ce cum unde de ce pe cine ce sex Dar totusi cand pui intrebari atat de cretine … tind sa cred ca o ducem chiar rau de tot .

I: Daca folosesc prezervativ la o virgina nu se rupe?
I: Care prezervative sunt mai bune si mai pufoase? De ce si care e motivul… oricum toate se rup la fel, inclusiv love plus.
I: Daca folosesc prezervative de alta marca in aceasi zi ma pot irita?
I: Este adevarat ca este nesigur sa utilizezi 2 prezervative in acelasi timp? scade sau creste riscul utilizarea a 2 prezervative.. ?
I: Daca o faci cu mai multi barbati este posibil sa te inbolnavesti chiar daca nu este nici unul bolnav?
I: Daca ne terminam in acelasi timp si nu folosim prezervativ este posibil sa raman insarcinata?

Si cireasa de pe tort

I: Cum se baga prezervativul? Cu tot cu oua sau fara?
R: Omule, nu te prea inteleg din cele pe care le expui … sa bag “prezervativul cu oua“? Are prezervativul oua? Aaaaa, inteleg, te-ai exprimat gresit, ei nu-i nimica, vezi ? tot ne-am inteles noi … vrei sa afli “cum se PUNE prezervativul”, nu-i asa ? ca de fapt prezervativul se trage nu se baga – asta tine de “manualul tehnic” al “agregatului” ...

Pai, depinde de oua … ) ) ... daca sunt ca niste alune atunci cu putin efort intra si ele. Daca sunt mai “reprezentative” atunci e nashpa, tre’ sa ramana pe afara. Da acu’ depinde si de penis. Daca e mai “modest” intra si ouale, da’ daca e mai “zdravan” atunci iara raman ouale pe afara … ) ...

Ei, hai sa lasam gluma, prezervativul este pentru penis si numai pentru penis. Da’ cred ca stiai si tu da’ vroiai numa’ sa ma pui la incercare, nu-i asa?

Mai multe intrebari gasiti aici

:\ Mi se pare tragic ce se intampla … ar trebui introduse in scoli si licee ore de sexologie . Macar baza sa le fie prezentata .. pur si simplu am ramas socat de cate intrebari cretine am gasit .

Comentarii

  1. 5 Comments for 'Esti dotat ?'

    1.

    cxmtl
    October 2, 2005 | 12:34 am | Edit This


    “Daca ne terminam in acelasi timp”

    rolf :D damn amuzing ( tragi-comic) :)
    2.

    Mephisto
    October 2, 2005 | 12:59 am | Edit This


    Intrebarile alea sunt puse de adolescenti???????? Sheesh…
    3.

    cristina
    October 2, 2005 | 12:07 pm | Edit This


    asta a fost cea mai tare: ma apara prezervativul de retard mintal?
    oh, well, se pare ca nu :lol:
    4.

    agre
    October 2, 2005 | 2:59 pm | Edit This


    Referitor la orele alea de sexologie… cand era printr-a x-a, daca mai tin bine minte, a venit un tip la noi in clasa si a inceput sa discute cu noi despre asa ceva. Omu ne expunea toate riscurile, ne spunea metodele contraceptive etc. Numai ca noi, deh eram destepti rau, incepeam sa radem sa facem misto de el si-asa mai departe.
    Asemenea ore ar trebui tinute in continuare, dar totusi parca iti piere chefu’ sa vorbesti despre asemenea lucruri in fata unor “know it all”
    5.

    evil_boarder
    October 2, 2005 | 11:43 pm | Edit This


    sunt ore de “educatie pentru sanatate”. eu le-am facut anul trecut in clasa a 11-a, acum parca se fac in clasa a 9a. Cred ca multe intrebari sunt puse la misto … sau nu :-/. mi s-ar parea prea de tot ca lumea sa fie chiar asa proasta. sunt multe mijloace de informare, inclusiv revistele alea stupide “cool” pt adolescenti. dar stai, am uitat ca romanul e si va ramane taran :|

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!