Filozofie quantica?

De ce putem sa ne amintim trecutul dar nu viitorul ? – mai exact ce stim despre curgerea / sens / directia timpului ?

* Percepem realitatea cu ochii sau cu creierul ? si mai ales … putem sa percepem ceva ce creierul nostru nu intelege ? – atunci ce pierdem pe parcurs ?

* De ce cand visam ne vedem din persepectiva unui observator ? cine e observatorul ala ? – poate in subconstient facem ce deja fizica cuantica ne spune ca putem ? – supra pozitia unuei particule aka sa existe in mai multe locuri in acelasi timp si atunci cand ne concentram asupra ei sa se pozitioneze doar intr`un singur loc ?

* E posibil ca atunci cand doresti ceva cu adevara si cu fiecare molecula din corpul tau … contiinta ta sa modifice realitatea pentru a indeplinii chestia asta? – asta ar insemna ca toti putem sa modificam realitatea … si ma gandesc cu groaza ca fiecare dintre noi avem puterea asta … dar cati o merita ?

* Ce ne face unici .. avand in vedere ca la nivel nuclear suntem la fel … cu o piatra ?

* Ce e tangibil si intangibil avand in vedere ca totul e separat la nivel molecular de vid ? – nimic nu e solid … totul e compus din particule din ce in ce mai mici ..

* Daca istoria ne invata ceva … e ca nimic ce luam ca "sigur " nu e real … remember pamantul e plat?

* Creierul nu face diferenta intre ceea ce vede acum si amintiri … asa ca de unde stim ca ceea ce vedem se intampla acum ?

* Legatura heroina – emotii ? ei bine au aceleasi efecte de receptie asupra celulelor … cu alte cuvinte dependenta de emotii nu e pshica ci bio-chimica . Si mai important .. emotiile au efect asupra tuturor celulelor din corpul nostru … Iar alt lucru interesant e ca reteaua de neuroni se reconfigureaza in fuctie de emotiile traite zi de zi – Adunand astea obti – Ti se intampla multe lucruri vesele ? ei bine creierul tau o sa faca mai usor legatura cu chestii vesele .

* Toate emotiile/sentimentele sunt de fapt chimicale descarcate in corp … in timp excesul de chimicale de acelasi fel fac ca la diviziunea celulara .. sa se obtina celule cu tendinte mai mari de a primi genul ala de chimicale si imunitate pentru celalalte … Iti iubesti corpul ? si el o sa se simta iubit … Totul se adapteaza in functie de cum te percepi tu … si mai ales cum percepi lumea ( insert all shit here )

Concluzia (2) – nu te mai uita la genul asta de documentare seara tarziu .

Concluzia (1) - Love urself …it will help

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!