Maradona da gol cu mana o_0

Sufera romania de emisiuni bune .... dar nici argentinienii nu sunt mai brezi .. ma uitam acum pe TV Sport si era o intreaga emisiunea despre cum a dat Maradona gol cu mana lui Schilton intr`un meci de acum 10 ani sau ceva de genul asta . In schimb ce spunea Maradona era ca aia a fost si intentia lui sa dea gol cu mana - ce sa zic fair play my fucking ass ./ Marsava declaratie din partea lu` Maradona ... ma rog oricum ce poti sa te astepti de la un jucator de fotbal ? Ehh oricum ultima poza e cel putin interesanta ... de cand se poarta 2 ceasuri ? Serios sunt eu asa in urma cu moda sau ce ?

Comentarii

  1. nu, nu e o noua moda, dar ca sa nu se incurce omu in maini... stii e ca si faza cu blonda cand ii scrii pe foaie intoarce foaia ;) asa si maradona, nu stie care-i stanga care-i dreapta.... ridica o mana si se uita la ceas ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. credeam ca declaratia lui pana azi fusese ca "a fost mana lu d-zeu nu a lui" or smth... in fine :D ce sa-i faci asta e "mare ti-e gradina... etc" ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Asta cu "mana lui Dumnezeu" a fost in meciul ala crucial cu Anglia, din 1/4 de finala din '86 :)

    RăspundețiȘtergere
  4. e cel mai celebru gol din istoria fotbalului... totusi nu toti sunt microbisti si nu pe toti ii intereseaza conjunctura:)... declaratia aia cu mana lui Dumnezeu a fost ironie ieftina...
    avand in vedere ca maradona e pt ei mai mult decat un idol, nu e exclus sa vedem maine juma de populatie argentiniana cu 2 ceasuri la mana. poate i-e frica sa nu i-l fure pe unu:D

    RăspundețiȘtergere
  5. in 1986 cand a fost meciul, cati ani aveai tu? abia te nasteai. de ce crezi ca poti sa comentezi ceva ce altii au trait si simtit atunci? ar fi o idee buna sa iti folosesti imaginatia pentru nivelul si capacitatea ta reala de intelegere. e un sfat pritenesc de la cel care ti-a dat un snowboard burton acum ceva timp in urma.

    RăspundețiȘtergere
  6. eu nu comentez intamplarea din 86 ci emisiunea de azi de pe tv sport .

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!