Adi de Vito

Negustorii au pierdut pariul cu noua marca turceasca „Adi de Vito Original Wear”

Unii intreprinzatori ingeniosi s-au gandit sa profite de popularitatea de care se bucura manelistii si au lansat pe piata blugii marca „Adi de Vito”, pantaloni de culoare neagra, prespalati, exclusiv model barbatesc. Pe eticheta din piele a blugilor „troneaza” numele manelistului, Adi de Vito, iar pe cea din carton este imprimata poza cantaretului si textul: „Adrian Copilul Minune - Original Jeans Wear”.
La prima taraba din Piata Obor unde intrebam de blugii „Adi de Vito”, vanzatoarea este in tema. „Am avut o serie de cinci perechi in toamna, s-au terminat, insa n-am mai adus altii”, spune ea. Vanzatoarea precizeaza ca desi costau doar 550.000 de lei, nu s-au vandut prea bine.
La urmatoarele tarabe unde intrebam de blugii cu nume de manelist, vanzatorii ne raspund, surprinsi, ca nu au auzit de acest produs. O persoana ne indruma totusi: „Vedeti ca au vizavi”. Doamna Nina, de la taraba de peste drum, este singura comercianta din Piata Obor care vinde blugi Adi de Vito.
„Cum merge vanzarea?” „Prost”, spune ea. „Am adus cinci perechi de Craciun si n-am vandut decat doua pana acum. Cei din seria trecuta, care erau pe albastru, au prins mai bine, dar astia pe negru nu se prea vand. Si costa numai 500.000 de lei”, explica doamna Nina. „Sa-i spuneti lui Adi de Vito sa-i lase mai ieftin, sa avem si noi vanzare”, ii sare in ajutor doamnei Nina colega sa de taraba.
Vanzatoarea ne precizeaza totusi ca nu stie daca manelistul are vreo legatura cu produsul pe care ea il comercializeaza. „Eu i-am cumparat de la angro, din Europa. Cred ca sunt adusi din Turcia”, spune ea.
Adi de Vito stia despre existenta blugilor care-i poarta numele. „Nu am absolut nicio legatura cu acest produs, nu stiu cine il fabrica”, sustine manelistul. „Probabil ca se castiga din vanzarea acestor blugi, dar nu ma deranjeaza ca se folosesc de numele meu”, sustine de Vito.
Sursa Evenimentul zilei


Comentarii

  1. exact cum ai zis si acolo
    http://fuck.bash.ro/quote1601.htm

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu mai lipsesc decât ţigările Vijelie Tobacco, pasta de dinţi Bursuc Mint şi chiloţii bărbăteşti Salam Wear.

    RăspundețiȘtergere
  3. MUIEEEEEEEEEEEE MANELEILOR ADI DE VITA!!! MUIE AVORTON SCARBOS!!!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!