Cuplu anului

Ziceam eu pe aici de poza anului - dar intre timp din poza anului s`a transformat in nunta anului

Eleva Monica se marita cu Columbeanu si cu 60 milioane $

Cunoscutul om de afaceri Irinel Columbeanu, in varsta de 47 de ani, a cerut-o de nevasta pe actuala sa iubita, Monica Gabor, eleva in clasa a XII-a, fosta miss Bacau si proaspata posesoare a unui BMW. Cei doi s-au afisat impreuna pentru prima data in vara anului trecut, la Festivalul Callatis.

De atunci, afaceristul a „ingropat-o" in cadouri pe proaspata sa iubita: a plimbat-o in strainatate, prin locuri exotice, a luat-o cu el la nunta lui Mutu, i-a daruit o pereche de silicoane care l-au lasat fara grai si pe Steven Seagal, pe scena festivalului de moda Bucharest Fashion Week.

Aici, eleva-manechin a fost selectionata in prezentarea fiecarei case de moda. Pentru noii sani ai prietenei sale, Irinel Columbeanu a platit <!-- D(["mb","4.000 de euro. In plus, bacauanca este si protagonista calendarului \n care va insoti o editie a revistei „Autoshow". Sub privirile \n atente ale afaceristului, Monica s-a pozat alaturi de masini de lux \n – Rolls Royce, Jaguar –, purtand creatii Cavalli si Ingrid Vlasov. \n Irinel Columbeanu a intrat in atentia opiniei publice atat datorita \n averii imense (circa 60 de milioane de dolari), cat si datorita \n relatiilor sale cu fete foarte tinere, in special \n modele.

\n \n \n \n
\n \n \n \n \n \n
\n

\n

\n

\n


El a fost cel care le-a \n ajutat in cariera pe Romanita Iovan si pe Ana Lesko. Acesteia din \n urma i-a facut cadou de despartire o vila impunatoare. (",1] ); //-->4.000 de euro. In plus, bacauanca este si protagonista calendarului care va insoti o editie a revistei „Autoshow".

Sub privirile atente ale afaceristului, Monica s-a pozat alaturi de masini de lux – Rolls Royce, Jaguar –, purtand creatii Cavalli si Ingrid Vlasov. Irinel Columbeanu a intrat in atentia opiniei publice atat datorita averii imense (circa 60 de milioane de dolari), cat si datorita relatiilor sale cu fete foarte tinere, in special modele.
<!-- D(["mb","A.B.) \n

\n

\n\n",0] ); D(["ce"]); //-->El a fost cel care le-a ajutat in cariera pe Romanita Iovan si pe Ana Lesko. Acesteia din urma i-a facut cadou de despartire o vila impunatoare. (A.B.)

V`am zis ca asa vreau si eu sa ajung la varsta lui ? Cu o prospatura din asta la brat? Nu ? Eh ei bine asa vreau - Asa ca de ziua mea la xx ani stiti ce aveti de "cumparat" ah ca tot veni vorba de ziua mea .... ce mi`ati luat pentru maine ?

Comentarii

  1. ti-as fi luat niste bani din portofel, dar nu stiu unde stai :))
    revenind la nunta/poza anului... ea zicea ca nu-l ia pe virileanu pentru bani ci pentru ca-l iubeste. Prin prezenta s-a demonstrat ca femeile sunt niste fiinte care sunt pline de iubire si afectiune si nu sunt interesate de partea materiala.

    RăspundețiȘtergere
  2. :) pai si ce ? nu sunt asa toate?

    toate cauta iubire si afectiune ...

    RăspundețiȘtergere
  3. nu iti luam nimic ma anu asta suntem faliti :P sau poate-ti luam ceva la misto :D

    RăspundețiȘtergere
  4. la multi ani! sa fii iubit :* muah:*
    iti doresc sa prinzi 60 de ani cu milioane de coco in cont si un penis erect ca sa te poti bucura de ei

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunteti invidiosi, asta e probema... hahaha

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!