Night life prin Bucuresti

In ultimul timp mi`am propus un quest maret : sa trec prin cat mai multe cafenele , baruri , cluburi si puburi prin care n`am mai fost niciodata . Asa ca aseara am fost prin " Bellini " restaurant - club - bar pe la Universitate . Sus era o muzica linistata care te imbina la a te relaxa si a comanda o delicatesa din bucataria italiana iar jos in club ... erau melodii mai de club . Evident ca am fost in club - ideea de a sta teapan intr`un scaun acompaniat de muzica linistata nu prea ma atragea - asa ca am optat pentru comoditatea unei canapele .. in compania unor acorduri de 50 cent ... eh nu tocmai pe gustul meu dar eram in da club . Destul de linistita atmosfera pentru un club - ma rog probabil ca era prea devreme pentru dezmat . Calitatea serviciilor a fost sa zicem oke - nu au excelat cu nimic - dar ce m`a frapat au fost preturile : o silva bruna 6 lei ? adica nene dublu ? oke am inteles e de fite ... dar totusi cum poate sa fie o diferenta doar de 3 lei intre o leffe bruna si o silva bruna ? - eu sunt fan bere bruna si pot spune ca diferenta la gust si calitate intre cele doua e destul de mare - dar mi`a placut ideea asta : hai sa dublam preturile la bauturile ieftine si pe alea scumpe le lasam la pretul normal . Relativ amuzant . Sambata seara am fost in Ok Caffe - undeva prin spate pe la Piata Unirii . Mie chiar mi`a placut - e facut cu stil si eleganta ... si chiar daca e un pic mai de fite pot spune ca e un loc care te va impresiona - vizual cel putin . Ce nu mi`a placut acolo au fost usile care se deschideau in ambele directii dar avea scrie pe ele fie push fie pull ... si mai ales chelnarita care nu prea se prindea la glumele noastre ... de fapt cred ca nu era obisnuita cu genul asta de " bagare in seama " - probabil era obisnuita cu fitele si falsa superioritate afisata de clientii obisnuiti . Ca preturi nu e tocmai cea mai ieftina cafenea din Bucuresti ... dar sa zicem ca merita - macar pentru modul in care arata in interior.
Cam asta a fost pe inceputul asta de saptamana .... sper sa vin in curand cu mai multe detalii despre alte locuri interesante ..

Comentarii

  1. Ok... o modalitate interesanta de a prezenta Bucurestiul. I will add it into my blog!

    RăspundețiȘtergere
  2. haha. sus la bellini e un nenea in varsta care canta la pian, wuv him :D

    RăspundețiȘtergere
  3. da' voi bombe nu frecventati?:D

    RăspundețiȘtergere
  4. hmmm ba da .

    dar ma gandeam ca poate doriti sa mergeti undeva unde e frumos - ca oricum exista bombe la tot pasul ai de unde alege :P

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!