Benzina si sex ....

No Comment
O femeie de 46 de ani, din satul Răiuţi, comuna vrânceană Reghiu, a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Focşani, după ce soţul ei i-a turnat benzină peste organele genitale, iar apoi i-a dat foc, vrânceanca susţinând că bărbatul ei a vrut doar să vadă dacă combustibilul ia foc.
Dochiţa I., de 46 de ani, a venit la spital abia după o săptămână, pentru că i-a fost ruşine să apară în faţa medicilor cu organele genitale arse. Femeia a declarat că incidentul a fost mai mult un accident, cu toate că a mai avut dispute cu soţul ei de-a lungul timpului, transmite corespondentul MEDIAFAX.
“Soţul meu a vrut să vadă dacă benzina ia foc. Nu ştiu ce a fost în capul lui, i-a luat minţile Diavolul. Avea puţină benzină şi a turnat. El era în picioare, iar eu pe pat. A dat foc cu bricheta şi imediat s-a făcut o flacără mare. Tot lui i-a venit în gând… a trântit plapuma pe mine, ca să se înfunde fierbinţeala. Pielea e subţire, mai ales aici, între picioare. Eu am zis că e un spirit de glumă, dar m-am înfierbântat cu tot cu pantaloni”, a povestit femeia.

Via Zoso

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!