De la Fane pentru voi

Oke tocmai am primit un telefon de la Fane Babane ... care ma intreba cam cati bloggari stiu eu ... ca la urmatoarea manifestare pro ungureasca sa ne strangem cu totii si sa protestam intr`un mod cat se poate de civilizat. Eu personal nu cred ca s`ar putea pierde 3 judete din Romania asa ca oarecum nu ma atrage ideea asta - dar daca Fane a zis asta ... Mai zicea ceva ca e aproape Casa Poporului si daca ne strangem 100 tot vom demonstra ceva . Evident intrebarea mea fireasca a fost " Fane iar ai baut ? " raspunsul a fost pe masura " Hai mah " .
Fane tot continua seria de telefoane ... ciudate - saptamana trecuta ma intreba de ce are nevoie sa emigreze in Israel - acum zicea de o mobilizarea a bloggarilor intr`o miscare anti autonomie ... sunt curios ce o sa mai fie saptamana viitoare .
Ah am uitat sa zic - eu i`am transmis mesajul catre voi - daca sunteti interesati va pun si datele lui de contact la dispozitie .

Comentarii

  1. Fane e o persona unica.Daca nu ar fi el cu ideile lui unice si stupide facultetea de contructii ar fi un loc foarte monoton.Dar cum era replica intr-un film "We all love that mother fucker" sau mai bine "fat mother fucker:))

    RăspundețiȘtergere
  2. e o idee a la jiji contra. tipic romanului lipsit de griji, sa-si dea cu stangu`n dreptu`. daca tot e loc de patriotism, sa manifestam pentru recuperarea Moldovei, sau uite mai plastic, pentru castigarea demnitatii. nu ungurii ne vor ocupa pe noi, ci pietarii, manelistii si recuperatorii.

    mi`e rusine cand vad ca democratia ne-a prostit numai pe noi. ei, ungurii, au facut din simbolurile nationale un brand, care sa recunoastem, le-a fost de mare folos. in timp ce noi, marii patrioti, mai tinem cate-un steag daca prin absurd mai castiga nationala ceva, si atunci intre doua flegme garnisite cu injuraturi.

    la trecutu`ti mare... tu`ti ...

    RăspundețiȘtergere
  3. cred ca ai luat prea in serios blogul asta :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!