The Roblogfest party

Petrecerea a fost in club tralala - un club mai underground si paradoxal primul club in care a trebuit sa urc sa ajung in el . Oricum Tralala era clar - bunny friendly - si cel putin unul dintre cele mai interesante cluburi prin care am trecut tocmai bun de a face o decernare de premii in blogosfera - ah ce pot sa urasc cuvantul asta ... Ah dar sa trecem la povestit - pana am gasit numarul 33 ... a trecut ceva timp ceva timp pentru ca nu percepeam ideea de club fara un semn acolo la intrare - dar deh draga underground ce vrei ?
Aaah acum mi`am adus aminte ... Tralala e primul club in care am intrat si avea o baie ... da ati citit bine .. nu toaleta ci o baie cu toate cele ... dus , cada eh iti dai seama ce petreceri ies vara in yakuzy hehehehe .
Trecand peste ... am ajuns in club - club care arata foarte bine in viziunea mea - e exact pe gustul meu ... desi nu pot spune ca m`a incantat prea tare muzica - a fost oke de ascultat. De efect sunt graffitiurile de pe pereti ... care au foarte multi iepuri ( acum intelegeti de ce atatea cuvinte de lauda ? )

Pe la 9 juma au inceput sa vina bloggarii - ne`au fost furnizate si name tag-uri de parca eram o mare intrunire a AA-ului . Dar era frumos de urmarit evolutia privirii de la fata la name tag si inapoi la fata urmata de un : "aaaaa te stiu/citest " am cunoscut asa multa lume noua . Decernarea premiilor a inceput cu oarecare absente dintre finalisti si castigatori si evident cu discursul inedit a reprezentantului aglomeratii spontane ( zoso explica aici in mare in ce a constat discursul - ah si era sa uit aglomeratii spontane au propus alti castigatori la toate categoriile ... eu am luat astfel locul intai la cool factor si m`am ales cu o caramea ... ca mare grrr :))) dar tin sa le multumesc ca s`au gandit si la mine ) s`au decernat si urmatoarele premii ... si a venit si randul subsemnatului sa ia de data asta un premiu oficial -locul 2 @ the cool factor * doing the first loser dance * oh yeah oh yea.
Desi diploma e una care initial era scrisa cu zoso ( deh marele castigator al serii - 3 premii ) apoi s`a venit s`a pus un abtipild si s`a scris nihasa - este de o valoare sentimentala inestimabila .... eh cat bull shit - de fapt pe spate am de la eugen un desen de mana cu Fredo & Pid’Jin asa ca astept cu sufletul la gura sa ajunga eugen de un succes nebun si apoi sa vand diploma buhahahah $$$$ for me :)) . Dupa decernare .... am purces la a uda intalnirea cu vinul castigat de zoso ( multumim pe aceasta cale - hac )
BTW pozele sunt asa fara personaje pentru ca am promis la lume ca nu le pun pozele pe blog . Pe la 2 jumatate petrecerea s`a spart - cel putin din punctul meu de vedere - eu am purces incet spre patutul meu - si somnul meu bine meritat .
Sa nu uit sa pun poza pe care o vrea subiectiv
Acum sa facem o lista cu cei pe care ii stiam( live ) si au venit : Jen , Zoso , Boo , Fry , Eugen , Tudor , Tina , Irene , Novac , Aglomerari Spontane , Yoshy


Noi achizitii : Andressa , Luminescent , TTL , Subiectiv , Bobby

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!