roblogfest - za party


Ei bine ... in seara asta ( pe la 9 cica ) se inchid si urnele ... Ma pot lauda cu un loc 2 la cool factor si un loc 4 la idei fixe .. e bine - acum ce conteaza e za party . Wow ce ironic tocmai cei care sunt considerati lipsiti de viata sociala fac un party pentru a decerna premiile . Oricum za party e vine seara in club tralala - wherever that is - sper ca e oke si relativ ieftin .
Vreau sa ma dau bine pe langa Boo sa ne punem la barfit ce a mai facut ala sau uite cum e imbracat ala .. chestii din astea . Cred ca o corup si pe Jen sa vina - poate cine stie vine si ea in grupul de barfa ... da domne sunt o mica tzatza ( am pus ca tz sa inteleaga lumea ) vreau sa aud ceva barfa pe acolo ././ hehheeheh . Aaah daca vin si Patric si Tina deja petrecerea e garantata .... Oh sa vina sa Fry sau Tudor & Eugen pentru a avea si niste vedete printre noi ..
Ei bine ... sa incheiem cu aberatia asta ... votati acolo pentru mine si o sa va dau cate o matusa Tamara la fiecare .... si poate un multumesc vineri la party. =))
Daca esti blogger ... join us .

Comentarii

  1. Poate reusesti sa faci niste poze sau filmezi "decernarea premiilor". Provincia ti-ar multumi. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. fry intra la capitolul "vedete"? :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!