Scandal sexy in iasi

Suuuuure... ce sa zic inca o minora face poze sexy ... whats the big deal ? Chiar nu ma prind ... de data asta o avem pe Ruxandra din liceul Eminescu din Iasi - care a avut impertinenta sa`si faca niste poze ( alea de mai de jos ) in toaleta liceului .... se vb despre examtriculare and stuff . Chiar nu mai avem subiecte de "tabloid" ? Nu consider ca despre ce se vorbeste in monitorul de iasi e neaparat o chestie care trebuie publicata ... de ce ? Pentru ca un sutien si un chilot acolo ... oricum se vad prin licee ca doar asa e moda - dar urmarind scandalurile sexuale care invaluie invatamantul romanesc ( Denisa din Motru , Elevele din Zimnicea - fake , Eleva din Alba , scandalul din Neculce , mai e o chestie numita Dumbrava - oricum ce mai multe scandaluri ) iti dai seama ca de fapt e o problema la modul in care tinerii percep sexul in ziua de azi . Nu ma apuc acum sa dau vina pe parinti sau scoala .. consider ca mai vinovati sunt cei din media - care afiseaza numai vedete de 3 lei si 2 surcele care si`au castigat faima prin exploatarea sexului . Mi se pare deranjant ca asta e imaginea transmisa tineretului ... tineret care reprezinta oarecum viitorul acestei tari . Sunt curios ce or sa mai faca fatele tinere sa iasa in evidenta ... deja daca nu se vede juma` de sigla de la jolidon pe buca stanga ... nu mai e fun - nu are ca sa vada baiatul .
Ahh daca ar avea macar o notiune vaga de stil ce inimi ar mai rupe unele dintre ele ... dar probabil ca stilul tine de ceva maturitate sexuala si intelectuala .

Comentarii

  1. de mare efect teava de buda din poza a doua :))

    si da, the world is coming to an end :P eu am doar putin peste 20 si totusi cate-odata gandesc si eu ca babele chestii care incep cu "copiii din ziua de azi..." ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. eh...cam asa e...Ideea adolescentilor care percep notiunea de "sexxy" altfel decat ar trebui perceputa(vezi pozele:P)face parte din categoria "ce mai avem degradant in Romania".Mai degradanta este, totodata, lipsa de profesionalism al jurnalistilor romani. I mean, for God's sake! Oamenii se omoara, se sinucid, fac 14 ani de inchisoare(stiu de ce spun 14 intrucat in Ziarul de Iasi un sfert de 1/2 din pagina era cu "scandalul sexual" si 1/10 din pag. cu un individ care a omorat pe nush care si face 14 ani de puscarie), guvernul fraiereste, in continuare, romanii, dar neee...noi trebuie sa vedem chiloti si sutiene pe prima pagina de parca nu ar exista atatea reviste gen playboy(big fat hairy cheese!). Concluzia ar fi ca exista stiri mult mai importante decat o bucata de piele iesita in evidenta si olecutza de lenjerie intima.
    (Semnat: A teen who gives a damn)

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu astea-s pozele. Astea sunt altele. Probabil zilnic se fac vreo 50 de poze in toaletele liceelor. Daca le-am vedea pe toate am fi spus: "I've seen it all". Adevarul e ca baietii devin din ce in ce mai idiotzi si fetele din ce in ce mai usoare. Iar ziarul Monitorul este un KKt. Si eu am aparut in ziarul asta la pagina cu "paranormale" prin 90-si-ceva. Cate bazaconii au scris aia de mine in ziua aia, tot orasul radea si cu curul de mine. Dar, a trecut, ei si-au luat banii, eu mi-am luat ziarul gratis in ziua aceea si "Life goes on"... incet incet spre... hmmm

    RăspundețiȘtergere
  4. tipa arata ca un coor?
    de unde au pescuit-o?

    RăspundețiȘtergere
  5. Sexul se vinde..asta din pacate e valabil oriunde in lume. Partea proasta e ca la noi ziarele si emisiunile de "stiri" (cum ar vrea sa fie numite) chiar nu stiu sa vorbeasca despre altceva. Iar marea majoritate a publicului care nu cere altceva este si el un factor.
    Mi-ar placea sa cred ca in 1-2 ani totul se va schimba, ca vom avea si noi stiri adevarate, emisiuni interesante si articole bune prin ziare dar atata timp cat oamenii nu obiecteaza in masa sau jurnalistii fac ceva intr-adevar pentru arta jurnalistica si nu pentru profit...nimic nu se va schimba

    RăspundețiȘtergere
  6. If it was the US, you can bet politicians would be yelling on tv about the need to ban mobile phones for teens. At least, ones with cameras. (The new mobile phones that let parents track the exact location of the kid via GPS seem to be just fine with the government.)

    Why do people pretend under 18 means ignorant about sex? Or holy and innocent? Most people I know became interested (if not active) before they were 18. They just weren't interested in 55 year old men, is all.

    Besides no one was naked or engaging in actual sex. More clothes than a bikini and not a penis in sight.

    Thanks for the scoop. Always interesting to see whats going on out there in the real world. (Not sure who would find the photo of toilet bowl to be sexy.)

    RăspundețiȘtergere
  7. hahahah... beton... circula un zvon prin care cica "noi baietzii sunte de vina"... cum ca, perversitatea noastra ar obliga *clientele* la concurenta pe drumuri gresite...

    deci noi facem curve... si noi ne saturam si repede de ele... :)))

    PROBABIL ca urmeaza sa se nasca o astfel de concurenta si la baieti in urmatorul deceniu, sa ne trezim cu copii prin bai in ipostaze sexy ca asta vor cere fetele de atunci si pana mea, concurenta... :)))))))))))))))))0

    RăspundețiȘtergere
  8. Bine, dar unde sunt pozele?
    Ca nu vad nici un link la pozele reale, full resolution.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!