Treceți la conținutul principal

Dar practic ...

Luni am fost sa imi refac ochelarii ( dap port ochelari ... hahahah si tie :) calculatorul iti fute ochii mai mult decat crezi :D ) pentru ca ceilalti erau cam rupti .. Totul bine si frumos ... bla bla bla nu are rost sa intru in detalii - ideea e ca azi m`am dus sa ii iau ... ies eu frumos din magazi merg cativa metri si ma opresc ca eram strigat de domnshoara simpatica de la optica .. ca cica mi`am uitat tocul de ochelari ... cadou din partea lor sau ceva de genu asta ... si asta e povestirea ...+
Atasez si poza cu personajele intamplarii :D

Comentarii

  1. Chiar fute monitoru ochii ? Eu am ochelari "de calculator" (cu protectii & shit). Crezi ca ajuta la ceva ?

    Btw, ar trebui inventat ceva sistem sa ma anunte si pe mine cand dai reply. Pis pe ele sisteme ieftine de blogging.

    RăspundețiȘtergere
  2. dupa vreo 7-8 ani la calculator ... exista efecte :D

    RăspundețiȘtergere
  3. astia sunt de aia cu dioptrii sau cu filtru UV?

    daca sunt cu filtru pentru UV, zi si mie cat costa acolo la voi, ca aici e scumpi ca dracu

    RăspundețiȘtergere
  4. Hoya and Transitions - A strong combination

    Everyday care for your eyes

    Good for your eye health
    The sun's UV rays can harm your visio. Transitions lenses help you preserve your eye health by blocking 100% of UV ryas. Whether they are clear, slightly tinted or sunglass-dark, they protect you all the time.

    Helping you see better
    Too much or too little diminishes contrast. Outdoors, Transitions Lenses adjust their tintto the right level of light, improving your perception of contrast.

    So much more comfortable
    Glare can be annoying, hurting your eyes and making you squint. Transitions Lenses shield your eyes from glare by automatically adapting their tint to the brightness of outdoor light. You will experience more comfort.

    Description

    Clear indoors, Adapt quickly, Dark outdoors

    Benefits

    So clear indoors, you wouldn't imagine they could change tint outdoors
    Outdoors in bright sunlight, they can darken to sunglass depth
    In just 30 seconds exposure to sunlight, they will reach a dark tint
    Returning indoors, they will quickly fadde in just a few minutes
    You can choose Transitions Lenses in grey or brown

    Designs

    Single Vision: Hilux
    Hoya's traditional spheric lens design; efficient and effective
    Progressive: Hoyalux Summit Pro -The progressive lens that corrects the change from far to near vision in a completely natural way. Hoyalux Summit CD - The ideal progressive lens for fasionable, shallow frames, Hoyalux Wide - The progressive lens with an extra wide reading area, compared to standard progressive lenses.
    Bifocal: C28 curve top segment

    Colours and Treatments

    Transitions photochromic lenses are available in brown and grey colours. A scratch and wear-resistant hard coating and an anti-reflection top coating Hi Vision Aqua or Hi Vision ViewProtect can be applied to the lenses to ensure maximum visual comfort and durability.

    lentilele sunt hoya hilux solio 1.55 si au costat cam 1.6mil fiecare .

    antireflex si heliomate din plastic.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu stiu exact ce protectii au, ii am de 2 ani, or fost 3 milioane atunci :F

    Am auzit si io de ochelarii aia care isi schimba nuanta. Si io vreau :D

    RăspundețiȘtergere
  6. nope ... sunt un fel de hibrid :D sunt mai subtiri decat emo glasses

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Era un bar mișto, dar problema era că mai venea și patronul...

Știți barul ăla făcut de patron în momentul în care a ajuns la 40 de ani și i-a dat cu virgulă bucket listul? Nu? Hai să vă zic cum stă treaba. Toată viața a visat să își deschidă un bar, dar n-a avut timp/bani/motivare. Asta până de curând când s-a dus ca berbecul.

L-a deschis. E mic, simpatic, are un specific bine delimitat, a mers chiar bine la început, dar acum începe să scârțâie. Și ăsta nu înțelege de ce. De ce în fiecare lună vin din ce în ce mai puțini clienți și încasează tot mai pe negativ.

Păi problema majoră e că patronul și-a dorit bar, dar nu și clienți. Am fost în vreo câteva locuri din astea unde noi îl deranjam pe patron. Omul era cu paharul de vin în față, cu gașca de prieteni și cu muzica la maxim. Erau pe distracție și trebuia să o mai pună pe pauză să ne aducă meniurile, să dea muzica mai încet, să ne aducă băutura și la final să ne ia banii.

Omul nu avea chef de noi, chiar dacă eram singurii plătitori de consumație din bar. N-ai cum să ceri prietenilor bani pe c…

Ieri le-am arătat Bucureștiul celor 5 noi beri aduse în România de URBB

De două zile timeline-ul meu s-a umplut de bloggeri care primiseră pachetul din imagine. Poze din toate unghiurile, selfie-uri, nebunie. Eu cred că am primit ultimul lădița care avea frumos atașat următorul mesaj: "Descoperă Europa cu berea care ți se potrivește! #beertrip", așa că presiunea a fost maximă.

Eu ce fel de poză pot să pun ce deja n-a fost făcută de ceilalți? Pe drumul spre casă, ajutat și de constituția specifică de blogger ce trebuia să care 6 kilograme, mi-am zis să fiu o gazdă primitoare și să le arăt celor 5 beri noi o fărâmă de București.

Și pentru că tot zic de ele, dar nu le-am numit, acestea sunt: Grimbergen Ambreé, Kronenbourg 1664 Blanc, Angelo Poretti 4 Luppoli Original, Angelo Poretti 5 Luppoli Bock Chiara și Angelo Poretti 6 Luppoli Bock Rossa.

Alături de ele au fost două mutat aici de ceva vreme: Guinness și Weihenstephaner Hefe Weissbier.

Rezultatul este mai jos.














Problema unui food truck făcut din pasiune e că nu se ia niciodată în serios

Sâmbătă am fost la aniversarea celor de la Ground Zero la Verde Stop - un loc ce a văzut de-a lungul timpului câteva street food festivals. Am ajuns regulamentar la 2, mi-am luat o bere și m-am tolănit regulamentar pe iarbă. Deja de la a 2-a bere au început șoriceii să danseze prin stomac așa că am făcut un tur al food truck-urilor prezente.

La BurgerVan timpul de așteptare era de peste 45 de minute, la Pește Pâine nici nu deschiseseră la aproape 3 ore de când începuse evenimentul, iar la Dianei 4 norocul a făcut să aibă gulașul făcut dinainte așa că puteai să mănânci pe loc. Nu zic că m-am resemnat, că au un gulaș bun, dar speram să bag niște cartofi prăjiți de la Pește Pâine.

Au deschis și ei jumătate de oră mai târziu și imediat s-a făcut o coadă care s-a împrăștiat repede. N-am înțeles de ce, dar mi-am zis că ăsta e momentul să merg să iau niște cartofi. Țeapă. Urmau să îi facă în 30 de minute după spusele lor. Mmda. Bine.


Am mai zăbovit ceva timp la niște vorbe și bere, dar am z…