De la extaz la agonie

Nici nu vreau sa vorbesc despre meci ... s`a scris deja prea mult si nici nu as putea sa vin cu ceva nou. Doar ce as putea sa zic e ca imi pare rau de suporterii stelisti .. Aseara ne`am strans mai multi la mine sa vedem meciul - un amalgam de preferinte fotbalistice - si cu toate astea toti ne`am bucurat la goluri ... si mai ales am suferit la goluri.

De asta zic ca imi pare rau de suporteri ... se citeau in ochii lor o tristete de nedescris. Eu personal sa zicem ca poate nu inteleg sentimentul asta ( mare suporter nu sunt eu ) dar te marcheaza sa vezi oameni gata sa planga pentru Steaua. Sunt de parere ca jucatorii nu realizeaza asta - nu realizeaza cate inimi bat in sincron pentru echipa - cate sperante se pot spulbera din cauza unui singur joc mediocru.

Ah si am uitat sa va zic ... ma bate gandul sa renunt la a mai fi caine dupa cele intamplate ieri : hai sictir cat de idioti puteti sa fiti sa iesiti pe strada cu steagurile angliei si sa va bucurati ca a pierdut Steaua ? nu suntem romani in definitiv .. ?

Suporterii dinamovisti s-au adunat in fata stadionului pentru a-si manifesta bucuria ca Steaua a fost eliminata de MIddlesbrough. 100 de ultrasi, echipati cu torte, petarde si steaguri ale Angliei au cantat si i-au ironizat pe stelisti. Le-au multumit englezilor de la Middlesbrough si facut bascalie de imnul neoficial al celor din Ghencea.

Aparent nu suntem romani ! .... sau poate asta e natura noastra sa moara capra vecinului de nu ...

Pur si simplu sunt dezgustat in momentul asta de Dinamo ... cred ca ma apuc sa tin cu National ... sa fim 5 suporteri in total sau ceva de genu asta.

Comentarii

  1. defapt suntem romani, doar ca dinamovistii, ca de obicei, sunt jegosi, ofticati si nu in ultima instanta prosti. eu era sa`mi bat un coleg astazi care atunci cand m`a vazut ca am intrat in clasa a inceput sa rada de mine... noroc cu cei din jur. dinamo a fost, este, si va fi o echipa respectata in Romania, pacat de fanii pe care ii are.

    RăspundețiȘtergere
  2. Au iesit in fata blocului, pocneau petarde, fuckin` retards, imi venea sa fierb apa si s-o arunc pe ei, ca pe un musuroi de furnici. Tu esti ok, esti roman.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu cred k imi venea sa plang de bucurie cand am vazut k a intrat in minutu 89 in poarta....(al 4-lea gol)...RECUNOSC m-am bucurat de "nesansa, prostia" stelei..nu aveti cum sa negati k au fost total RETARDATI!!! si NU, nu sunt Roman sunt caine....si stiu k pentru unii e greu sa inteleaga..dar adevaratii suporteri gandesc k mine...puneti dinamo in locul stelei si vedeti cum ati gandi(doar dak sunteti suporteri...nu dak nici nu stiti 3 jucatori de la steaua) si ma deranjeaza k se apuca sa comenteze toti neavizatii meciuri de football(cei de fata se exclud)

    RăspundețiȘtergere
  4. defektu, cu exceptia serii de ieri, cand simteam ca mor de draci, am mai simtit aceeasi senzatie de doua ori inainte:
    1. acu vreo 5 ani, cand Dinamo (da, Dinamo) pierdea acasa cu Benfica Lisabona cu 2-0, dupa ce castigase la Lisabona cu 1-0 (gol Vali Nastase)
    2. acu vreo 2-3 ani, cand Rapid (da, Rapid) pierdea un meci cu Anderlecht de la 2-0 la pauza (3-2 in final pentru Anderlecht), dupa ce Bratu rata 10 mii de faze de gol

    Acu, sunt stelist. Vrei sa iti spun pe de rost echipa?

    Insa sunt roman, si echipele de mai sus mi-au stricat ziua cand nu s-au calificat mai departe.

    Stii ce imi doresc acum, pentru suporteri ca tine? Ca Dinamo sa castige campionatul 2006-2007 si sa nu joace direct in grupele Ligii Campionilor, cum ar fi trebuit daca Steaua facea macar egal, ci sa joace in turul 3 preliminar si sa piarda calificare cu 5 minute inainte de finalul returului... ah, stai... eu sunt roman si eu as tine cu Dinamo...

    (momentul in care voi tine cu Steaua si nu cu Dinamo va fi cand vor juca una impotriva celeilalte in Liga Campionilor)

    P.S.: e fotbal... football-ul se joaca numai in Sampions Lig...

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu am fost dezamagit, cu toate ca nu sunt suporter de nici un fel, tresalt doar cand e reprezentata tara, cum am considerat si acum. Ceva mai mult decat seminte, flegme si injuraturi m-au tinut langa televizor. Dar parca nici spectatorii nu au fost la inaltime. Ne e atat de usor sa blamam, sa uram, sa injosim. Dupa 1-2 deja multi au inceput sa se gandeasca la infrangere, ca o fatalitate a acestui neam. Parca nu vrem cu adevarat sa castigam. Sau poate nu stim. Iar comportamentul cainilor nu pot, dar mai ales nu vreau sa-l inteleg. Nu incearca decat sa capteze atentia neoferind nimic, so fuck them!

    RăspundețiȘtergere
  6. si pt Nihasia...
    citez :"ma bate gandul sa nu mai fiu caine"
    Masina o poti schimba nevasta o poti schimnba...dar echipa de suflet nu...Asa k......nu iti inteleg supararea in legatura cu esecul Stelei si cu comportamentul ultrasilor dinamovisti..
    Toata lumea tine cu"Romania" cand merge bine dupaia...."nu ma intereseaza domne pe mine fotbalu(sa-l citez pe bobby)"..Aca k prea faceti tam tam aiurea pt o chestie in care nu sunteti implicati...DA intelegeam sa scrie suporterii stelisti care au plans aseara(cunosc cativa)..dar voi........

    RăspundețiȘtergere
  7. Am tinut cu Steaua inainte, am suferit joi noaptea dar tin in continuare tot cu Steaua. Si sunt roman si daca alta echipa din Ro va fi in situatia Stelei o voi sustine. Cu exceptia lui Dinamo.

    RăspundețiȘtergere
  8. hai sictir ...

    pana la urma am vazut pe la stiri ca si suporterii Rapidului si a U Craiova au tinut cu englezii ... ma rog mai multe detalii la

    http://zetu.haos.ro/

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!