Romania trezeste`te ...

Azi eram prin zona pe langa Baneasa ( unde intoarce 5 ) si m`am izbit de casa asta mai speciala ... pur si simplu am ramas socat ca cineva a acordat atat timp si efort pentru o astfel de forma de protest .. ma gandesc ca eu cu blogul am iesit mai ieftin ... dar tot nu resusesc sa impresionez precum omul asta ... Ma gandesc ca a facut toate astea cuprins de disperare ca nimeni nu`l asculta - desi am inteles ca a fost si pe la stiri prezentat. S`ar parea ca e un fel de mini vedeta ca repede mi s`a spus " Cum sa nu`l stii ? " Din pacate in ignoranta mea nu prea vizionez stiri la televizor - servesc ce am nevoie de pe net si cam atat cand vine vorba de informare. Patriotism sau forma de nebunie .... asta voi decideti ... dar oricum primeste niste bile albe pentru initiativa - este exemplul cel mai elocvent ca un singur om poate sa faca ceva ( ma rog in cazul de fata socant si nebunesc ) dar totusi acel ceva "atinge" atat de multi oameni. Eu il prezint ca pe o curiozitate - dar implicit ajut sa isi duca mesajul mai departe ( un mesaj cu un iz de scleroza ).

Oricum sper ca o sa ii acordati 10 minute pentru a studia mai in detaliu pozele si implicit mesajele care le insotesc - macar ca recunostinta pentru munca depusa de om. Poate gasiti ceva interesant sau pur si simplu amuzant ... dar merita studiate ( pozele ) in detaliu.







Comentarii

  1. casa aia o stiu de cativa ani...tipul care sta acolo era interesant, vorbea singur si avea o tichie turceasca in cap...rosie :D

    RăspundețiȘtergere
  2. hmmm nu aveam la mine taxa de intrare :)) poate candva cand nu am ce face ma duc sa ma bag in seama

    RăspundețiȘtergere
  3. Treci pe Flickr man!

    RăspundețiȘtergere
  4. cineva mi`a recomandat site`ul ala ... si mi`a placut ca uploadam cate 10 poze odata ... deh sunt lenes

    RăspundețiȘtergere
  5. u mean taxa de iesire :) da, si eu am vazut casa aia si am ramas putin uimita.frumos din partea ta ca ai facut poze si ai impartasit-o cu restul lumii.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!