Tragic

Oke acum cateva minute am citit threadul asta
Spoiler : ala care a scris threadul e prietenul aluia cu foaia in mana - ei sunt doi putzoi. Fata blonda din primul rand si`a dat seama de asta si l`a lasat pe ala sa o scoata la mec ( buhaha ) si sa ii cumpere sucuri si mancare. Oke totul e bine pana acum - numai ca putzoiul blonziu in cap astepta si ceva tangibil din relatia asta ( a.k.a sa o futa frate ). Fata nu a facut asta - asa ca cei doi tragici s`au gandit sa o faca de ras pe net pentru ca ei o considera o curva ordinara. Pana aici a fost povestea ...

Acum sa imi dau si eu cu parerea ... mda. Sincer nu prea stiu ce sa zic asta e problema - e prima oara cand sunt pus in fata unei penibilitati extreme ca asta. Parca sunt cum era Cartman intr`un ep de SP in care isi pierduse simtul umorului - sunt inlemnit de gandirea asta defecta afisata de cei 2. Cat de pampalau sa fii? Cat de usor de jucat pe degete poti sa fii? Cat de lipsit de coaie? Hai da`o`n`pula mea - ce distrusi. Nu cred ca poti sa fii mai lipsit de coloana vertebrala ca ei ... nu concep ca nu poti sa iti dai seama ca te faci de cacat rau tot - SINGUR. La capitolul penibilitate care il bat si pe " Taran in Spania ". Personal nu m`am confruntat cu problema asta - dar la mine imi place sa cred ca personalitatea compenseaza pentru celalalte defecte - si nu stiu ce m`ar putea determina sa cred ca daca ai frecat duda pe langa o tipa fiind ATM-ul ei mobil si mai ales catelusul ei ai putea sa o determini sa faca sex cu tine. In primul rand de ce ar face asta? Ce e incitant in deveni intim cu cineva care are o personalitea asa de usor de mulat dupa bunul plac? Unde e partea incitanta? Dehhh poate credea ca o impresioneaza cu banii - buhahaahah eu sunt de parere ca e o conceptie gresita chestia asta cu banii - ce impresioneaza cu adevarat e puterea care implicit aduce si banii ... sau e invers. Oricum nu conteaza - in cazul de fata nu este vorba de putere ... ce putere sa aiba manelistul ala care nu e in stare sa se controleze de unul singur ?

Ce e trist cu adevarat e ca sunt convins ca nu e singurul .... vai de generatiile care vin din urma.

Comentarii

  1. ce pot sa zic decat ca sugi pula si esti un mare prost. tu habar nu ai toata povestea si faci pe interesantu. si in primul rand baiatul fraierit nici nu apare in poza, nu stiu ce te face sa crezi ca e cel blond dar in fine. hai ca te las ca poate ai treaba cu prietenele tale...

    RăspundețiȘtergere
  2. ce retarzi, nu pot sa cred :)))))

    necrescuti, prosti si ofticosi

    RăspundețiȘtergere
  3. ideea e ca au inteles pana la urma ceva ... implicit nu e o lectie pierduta :)

    RăspundețiȘtergere
  4. ah si pentru cine nu stie anonymus e unul din cei doi puberi :)

    Daca aveam dubii ca i`am jignit ... acum sigur nu mai am :)

    RăspundețiȘtergere
  5. bai nihaso,ai grija cum vorbesti cu mine pentru ca eu nu te-am insultat de nici un fel. Si te intreb un singur lucru cu ce medie ai terminat liceul, si respectiv ce liceu? ca sa aflu si eu ce elev eminent ai fost

    RăspundețiȘtergere
  6. si ma rog de ce mi-ai aratat o poza cu tine?
    mai bine nu o faceai si imi pastram o parere putin mai buna decat ceea ce o am dupa ce am vazut poza

    RăspundețiȘtergere
  7. eh in viata nu poti sa le ai pe toante :)

    RăspundețiȘtergere
  8. :))) in sfarsit un post in care se da dovada de maturitate. chiar dragut scris, imi place!

    probabil era si nevoie de maturitate ca sa compenseze prostia celor doi fraieri si sa se ajunga la ceva cat de cat ok :)))))

    RăspundețiȘtergere
  9. eu stiam cand doua persoane poarta un dialog, iar una dintre ele adreseaza o interogatie, politicos din partea celei de a doua persoane este sa raspunda printr-o afirmatie la subiectul intrebarii. gresesc cumva?

    RăspundețiȘtergere
  10. shadowkiller esti naiv daca chiar crezi ca o sa incerc sa fiu politicos cu tine dupa ce mi`ai zis pe forum ... geeez cat de naiv esti.

    RăspundețiȘtergere
  11. eu ce ti-am zis pe forum?
    nu cumva tu ai inceput sa ma insulti ?
    eu prin faptul ca am incercat sa fiu politicos am dat dovata de o maturitate care desi tu zici ca o ai, nu reusesti sa dai dovada.

    RăspundețiȘtergere
  12. omule trebuie sa intelegi odata pentru totdeauna niste chestii :

    ce zici pe forum poate sa placa la unii sau sa le displaca la altii - implicit fiecare isi face o parere din ceea ce a scris celalalt . Parerea ta ca as fi onanist si urat ti`a fost furnizata de zana maseluta sa zic asa ... adica total aiurea si gratuit. Imi place sa cred ca ce am scris eu a fost influentat de ce ai scris tu inainte. Cat despre fostul meu liceu si ce medie am avut cand am terminat ... mi se pare irelevant ce si cum avand in vedere ca diferenta intelectuala intre noi 2 este cel putin evidenta.
    Uite daca iti place sa crezi ca noi toti ne inselam si doar tu ai dreptate - felicitari fa asta - dar nu incerca sa ne schimbi opinia ca poate nu opinia noastra e gresita.

    Stii vorba aia - cand unul iti zice ca esti beat ignora`l - dar deja cand 3 iti zic asta du`te si culca`te.

    RăspundețiȘtergere
  13. omule chiar ma bucur ca ti-ai dat seama ca diferenta intelectuala dintre noi doi este evidenta...... era si cazut findca pana acuma nu ai facut decat sa o demonstrezi.
    Uita-te putin la forumularea posturilor mele ,si uita-te putin la ale tale.Iar parerea mea despre infatisarea ta imi apartine, eu putand sa te fi considerat ori idealul masculin ori un terminat d.p.d.v fizic.
    Eu totusi nu imi dau seama de unde atata adversiune asupra mea, atata timp cat eu nu te-am insultat. Dar trecem peste asta, sa zicem ca iti permit deoarece nici threadul facut de mine nu a fost unul foarte inspirat.Daca criticai threadul, nici o problema OK. Dar lansand unele pareri la adresa mea total gratuite,ai dat dovada de rea credinta. La o adica nu incerc sa schimb parerea nimanui la adresa threadului care este destul de ridicol, dar nu incerca tu sa ma caracterizezi fara a ma cunoaste.
    And btw mai lasa pr0nul ca poate din cauza lui esti atat de frustat .

    RăspundețiȘtergere
  14. Omule ... cum toate divinitatile la un loc sa critic penalitatea aia de thread ? era o insulta a bunului simt. Sunt curios ce ai vrut sa demonstrezi cu threadul ala ?
    Eu frustrat? ca v`am luat la misto ? geeez intelegi notiunea asta gresit. Voi sunteti frustrati ca nu v`a iesit vrajeala cu o pizda si v`ati apucat de facut mistouri ieftine pe net. Intelegi macar atat? ca altfel discutia asta nu isi are rostul si personal nici nu am chef sa o continui.
    Eu de ce sa fiu frustrat ? ca sunteti incapabili de vrajeala? ca nu s`a futut aia cu voi ? ce treaba am eu in toata povestea asta ? Mai bine spus ce treaba au toti de pe forum cu povestea asta? Intelegeti ca asta era o chestie privata pe care unu putzoi ( adica tu ) a facut`o publica in speranta ca ..... * aici trebuie sa completezi tu pentru ca pe mine ma eluda motivul *
    Vrei sa`mi cer scuze ca te`am luat tare ? Sau de ce mai continuam discutia asta?
    Esti barbat in loc sa mi te plangi ca fac misto de tine ... da`mi peste bot cu intelectul tau debordant si demonstreaza`mi ca gresesc. Si daca reusesti asta - eu imi cer scuze ca te`am luat cam tare si nu am fost in stare sa vad ideea din spatele threadului. Ai la dispozitie un singur comentariu aici pe blog .. iti urez succes.

    RăspundețiȘtergere
  15. Stai sa te lamuresc, ca poate tu, nu ai de unde sa stii.
    1 la mana : persoana despre care se vorbeste in thread cu siguranta nu sunt eu.
    2 la mana: nu a fost idea mea sa fac threadul mau rugat unii colegi,"hai ca tu ai cont pe CG baga si tu asta sa rada lumea" si eu cuprins de febra momentului am postat asta(greseala mea).
    Mi sa parut un lucru total aiurea,faptul ca acel baiat a trebuit sa recurga la bani pentru a "vrajii" o fata,dupa cum spui tu,si dupa aia respectiv sa o futa. Eu niciodata nu am recurs la bani,ci la farmecul personal si de aceea mi sa parut un lucru total ne la locul lui .
    Daca tu afirmi ca eu as fii,crezi ca eram atat inapt sa ma fac singur prost ?(uita-te la posturile dupa thread)
    Threadul ti-am spus il consider penibil. Dar in ce masura esti tu sa vorbesti de penibilitate http://www.computergames.ro/forum/attachment.php?attachmentid=93875&d=1143704573

    Iar tu nihasa ,referindu-te la persoane cu 4 ani mai mici decat tine,drept "putoi" mi se pare de un penibil la fel de mare ca threadul inceput de mine ,dar si ca aceea poza.
    Ca o mica recapitulare: persoana despre care se vorbeste in thread nu sunt eu, threadul a fost o prostie din partea mea,tu faci tot felul de scenarii(ai fi bun de scenarist sincer, sigur nu tiai gresit vocatia?).
    Sper ca te-am lamurit

    RăspundețiȘtergere
  16. Neah imi permit sa zic ce vreau eu cel putin nu sunt penibil ... doar fac misto de oameni penibili :))

    RăspundețiȘtergere
  17. Si dupa ce Shadowkiller notase pe un caietel cuvantul adversiune(vezi acum 2 posturi) inchise fericit DEX-ul zicand:"Stai ca de data asta ii dau gata!". Asa ca plin de entuziasm el trece ca vantul si ca gandul pe langa toate regulile gramaticale si incepe sa scrie postul folosind cuvinte ca: "idea"(cred ca vroia sa zica fidea dar... s-a grabit deh), "mau"(vezi ca in acest context se scrie "m-au"), "a vrajii" (aici cred ca s-a blocat tasta "i" de la ce ti-a cazut din gura pe tastatura), "as fii" (mai explicit decat aici nu gasesti: http://forum.filozofie.ro/viewtopic.php?t=92), si nu in ultimul rand "ti-ai".
    Asa ca draga Shadowkiller, decat sa recurgi la "farmecul personal" dupa cum ziceai, cred ca mai bine incerci cu banii, ca la gramatica ta avansata nu cred ca ai succes decat la cineva din familia lui Jiji.
    Si da... ne-ai lamurit killere.

    RăspundețiȘtergere
  18. nihasa, erai un promanelist convins in emisiunea cu cele 3 maimute agramate inghesuindu-l pe istericul Pruteanu. generatiile ce vin sunt generatia ta, dupa care vin astia cu foaia in mana. personalitatea e chestia aia fina pe care cineva trebuie sa o simta, nu sa i se zica. eu personal cred ca prea vezi lucrurile alb/negru in aceasta situatie. ai redus toata povestea la un burger vs sex pentru a putea da inca o lectie de morala.

    ei bine draga nihasa, iti spun din experienta, sper sa-mi confirmi, ca o partida carnala de sex, lipsita de cele mai mici urme de sentimente artistico-moraliste e mult mai sanatoasa decat o felie unsuroasa scaldata prin maioneza, la care tanara juna careia tii neaparat sa-i aperi tandretea implacabila a poftit nevinovata.

    as mai scrie da ma suna unu :) scuze

    RăspundețiȘtergere
  19. Sunt total de acord cu tine la partea legata de sex - dar sper sa fii d`acord cu mine ca despre ceea ce vorbesti tu nu are legatura cu vrajeala si chestii din astea ieftine. E o chestie care cu greu se poate intampla la o varsta frageda deoarece lipseste ( in majoritatea cazurilor ) o maturitate necesara pentru genul asta de relatie .

    Cat despre persoana mea ca fiind un promanelist ... te rog sa gasesti fraza in care am zis asta . Probabil confuzi o admirate pentru un mod logic de expunere a unor idei cu o apartenenta la acest gen muzical. Ce vreau sa zic e ca sunt destul de obiectiv incat sa apreciez o idee sau orice altceva care apartine de ceva ce in mod normal nu`mi place.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!