Cica Weekend

Cica am fost pe la cerf in weekendul asta, mai mult la berea de langa pavilion decat efectiv la cerf. Toata lumea zicea ca e cel mai slab CERF de pana acum - bravo lor, eu de vreo 3-4 ani am renuntat in a ma mai duce la cerf. Cica prezenta feminina a fost mai vizibila ca cea tehnologica ( wow pai ce te astepti nene? aduci o mana de computer geeks, le bagi niste sani pictati sau fundulete in niste boxerasi mult prea mici, apoi te mai si astepti sa fie cineva interesat de componentele hardware - ha atat zic eu .... ha )

Cat am stat pe la Romexpo mi`am clatit si eu privirea cu vreo 2-3 fundulete mai decente asa ( am standarde inalte, recunosc ) . Toata lumea se ducea langa CERF - la o expozitie de motociclete sau ceva de genu asta ... alta idee stupida. De cumparat nu imi cumpar in viitorul apropiat ...asa ca am ales sa nu vad alte fundulete chiar daca erau pe motoare ...

Asta parca s`a intamplat sambata .... sambata in care trebuia sa mai ajung si la sarbatorirea unei zile de nastere. Dar din pacate am avut ceva probleme cu o saorma ( genul de saorma care in mod obisnuit nu pot o mananc toata ) pe care am dat`o gata in vreo 5-6 minute, iar din categoria " graba strica treaba .. " am avut o seara extraordinara ... NOT.

Duminica cica am fost la un gratar pe la Cernica. A fost frumos : jucat fotbal, mancat si vreme oke. Am vazut si cainele vulpe ( poza ) .... pe care eu il suspectez ca de fapt e vulpe in toata regula. Regret ca nu am fost atent cand au facut cumparaturi ... si cum eu eram singurul tip care nu conducea ( iar fetele nu si`au manifestat dorinta de a bea bere ) a trebuit sa ud friptura cu niste cola ( yak !!! ) . Maaaare greseala .

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!