Irinel Columbeanu in Maxim!!

Evident ca e o gluma. Power to the Photoshop. Oricum e interesant cat de mult a acaparat atentia publicului relatia asta. Cu putin ajutor de la CNA petarda de emisiune a ajuns dupa ora 24 ( sau 22 ? ) asa ca poate acum vedem si noi niste scene fierbinti cu Virinel ( hahhahaha nu e vorba ca nu l`as crede in putere ... hmm chiar nu il cred ... dar cand oamenii batrani se saruta .. sunt dezgustatori si hidosi ... ma gandesc ca e la fel si cand fac sex :) ). Dar de ce sunt eu carcotas? Dragostea e atat de frumoasa inca nu conteaza ca el e mai batran ca ta`su sau ca ea da de gandit tinerei generatii ca mai bine faci nitel spate /bot si alteceva nu trebuie sa mai faci ca ti`ai asigurat viitorul dpdv financiar ... ce scoala ? ce invatat ? prostitutie domne . Am vazut acum ceva timp poze cu sora lu` Monica Gabor ( aici le`am vazut ) si nici nu vreau sa stiu ce gand ce ganduri negre le trec parintilor prin cap "... oare o ia pe uramele tzoapei aleia sau o sa fie fata cuminte ...?" E chiar trist ( mai trist decat sunt eu ca scriu pe blogul asta ) ca se mediatizeaza atat de mult cacatul asta relatie. Ma rog ... poate trebuie sa ma obisnuiesc ca pe viitor inainte sa intreb fata de o prajiturica si cico, v`a trebui sa ii arat contu bancar sau ceva de genu asta. Eh oricat de pesimist as fi ... tot nu pot sa cred ca se v`a ajunge la asa ceva. Tot timpul or sa fie tzoape din astea ... dar sa fim seriosi ... astea nu sunt material de casatorie ... tot la alea cuminti , destepte si dragute ne vom intoarce.

Comentarii

  1. Bine zis!

    Oricum consider ca li se da prea multa atentie, si nu neaparat prin emisiune, mai mult prin scandalu care s-a iscat in jurul emisiunii.

    "petarda de emisiune" true, true.

    RăspundețiȘtergere
  2. e facuta chiar de cei de la maxim... se gaseste pe site-ul lor la sectiunea stupid fun->rejected cover: http://www.maximonline.ro/stupidfun/rejectedcover/

    RăspundețiȘtergere
  3. ah, nu stiam asta ... eu am primit`o prin mail

    RăspundețiȘtergere
  4. ieri pe B1Tv mi`am pus serioase semne de intrebare cu privire la integritatea mintala a nashului. Alaturi de dan pishu(vedeta tv) si o sperietoare de ciori, dadeau intr`un tinerel gen nihasa, care avuse curajul sa spuna ca`i e greatza de acest tip de show. ei bine, si mie imi e greatza, ba chiar mai mult, imi e greata de ce au devenit hienele astea din tv, care sub sloganul: apasa next daca nu ma vrei, au ajuns sa umple vazduhu de cele mai ieftine si imbecile povesti.

    RăspundețiȘtergere
  5. Teoretic daca exista o diferenta clara intre televiziunile publice si cele " cu plata " nu ar fi existat problema asta. Numai ca la noi toate televiziunile s`au bagat in sectorul " cu plata " ( aka cable tv ) din simplul motiv ca e mai ieftin decat o investitie in infrastructura.

    RăspundețiȘtergere
  6. "v`a trebui sa ii arat" ??

    RăspundețiȘtergere
  7. valoarea contului ..ffs exista servici i de verifiacare prin sms/wap/internet a contului bancar ... s`a inteles ideea ... nu cred ca era o asa de mare problema.

    RăspundețiȘtergere
  8. Cred ca anonymous2 se referea la faptul ca nu prea e corect gramatical ce scrii tu acolo :).
    Irinel nu e la prima relatie de genu', chiar nu inteleg de ce si-a mediatizat-o atat de mult pe monica lui.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!