mirabilis 2

Mai de mult povesteam eu ceva de niste spargeri ale unor servere mirabilis. Atunci aveam un statut frumos de martor ... cel mai falnic dintre toti, intre timp m`am transformat in suspec ( sau mai bine spus colaborator ) ... bine toate bune si frumoase pana aici. Evident ca domnu m`a luat la pula pe blogul personal ( adica aici ) dar totusi intr`un mod finut si mai ales fara o referinta directa la mine ( hai da`o naiba de treaba ... tot articolul ala urla a nihasa ). Sa zicem ca il credem ... sa zicem ca si eu sunt suficient de prost sa imi pun blogul cand sparg site`uri ( adevarul e ca trebuie sa fii genial cand faci asta ... ) dar una e sa iti expui niste pareri personale ( exagerate si pline de stereotipuri cum or fi ele ) pe un blog ( aka site personal ... foarte personal ) si alta e sa te apuci pe forumul de la culinar.ro sa ma faci retard/loser ( 1xo btw ).

Nu consider forumul respectiv un punct de referinta al internetului romanesc ... dar totusi este prima impresie ( gresita ) pe care si`o fac niste oameni la adresa mea ( implicit a blogului acestuia ) - asta e un fel de calomnie. Si ma deranjeaza ca desi am vorbit frumos cu omul asta ... tot el ma jigneste si arunca cu noroi in mine si in imaginea mea ( eh e cam exagerat spus imagine ... dar s`a inteles unde vreau sa ajung ). Domnule Dragos Roua - numele asta de nihasa are ani de zile de istorie pe internetul romanesc .. are un statut si cel mai important are o fata asociata, cu toate astea tu ti`ai permis cam multe gratuitati la adresa mea.

Nu imi dau seama de unde asta, avand in vedere ca am scris cat se poate de politicos si rezervat despre acest incident. Aparent din ce ai scris tu acolo ... cunosti si cine e adevaratul vinovat ... dar cu toate astea tot apar 3 suspecti ( pai care e, daca e unul , dintre astia 3? de ce tot insisti aiurea sa jignesti si pe ceilalti 2? ). Nu inteleg cum poti tu sa faci asta ca mare director la nush ce firma.

Din cate am citit pe forum despre istoria serverului am tras si eu o concluzie doua .. codul lu` da vinci e mic copil pe langa ce conspiratie s`a orchestrat pentru culinar.ro ( *buhahahaha* ). Imi place a fost "gandita" toata treaba asta cu subminarea autoritatii site`ului culinar.ro pentru a i se fura puterea stransa in 7 ani ... Sincer am cam ramas fara cuvinte.

Aparent .. dupa ce am fost puber/loser si distrus ...

Partea interesanta este ca, desi au legatura directa cu atacurile, cei 3 - mai putin nihasa, care se pare ca a cazut cam ca musca-n lapte in toata povestea asta - se tin departe de a da detalii.


S`a dovedit ... ca nu am nici o vina ... vai dar incredibil. Acum n`ar fi frumos sa vina omul cu niste scuze pentru numele meu terfelit in noroi? Eh da ... dar ma indoiesc ca se va intampla asta.

Poate pe viitor domnule Dragos Roua ... o sa fiti mai cumpatat cu aceste cuvinte grele care ne dor ( sa zic asa semanand cu un citat celebru )

Comentarii

  1. De ce nu il dai in judecata? Stii de unde sa il iei.

    Cum ajung oare niste oameni atat de inapoiati din punct de vedere al cresterii in pozitii de conducere? Nu au invatat ca o astfel de atitudine - fata de oricine - o data facuta publica, nu le face decat rau? Cred ca daca ar disparea ar creste IQ-ul mediu in Romania ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. eu zic sa il mai spargi o data.

    (haz de necaz, nu ma bagati in seama)

    RăspundețiȘtergere
  3. supraestimati timpul meu liber .... nu am timp/bani sa imi pierd prin tribunale si fiind nevinovat nu am cum sa il sparg "inca odata"

    cat despre cele intamplate ... stii ce se spune mariko ... nu exista publicitate negativa sau pozitiva ... ci doar publicitate ... omul si`a promovat imaginea firmei ... eu mi`am luat cativa vizitatori ... ce pot sa spun .. toata lumea "fericita" daca toata lumea ar fi in stare sa acorde un pic de respect interlocutorului... dar deh mai greu ... trebuie sa vina generatiile astea tinere ( eu adica ) sa le aratam la astia batrani ca cei 7 ani de acasa nu sunt un fel de urban myth..

    RăspundețiȘtergere
  4. sa moara ce am mai scump: sint un simplu cetatean acrit de spamul de la Roua Pulii, rspectiv cuculinar.ro, si am pus de un post in blog ieri... azi cind ma uit in tehnorata, apar un miliard de oameni care fac git impotriva lui Sulea Spataru, mai putin io... morala: eu cum mai demonstrez ca sint io,io insui, moa, je, fara sa imi mai dau numele si seria din buletin?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!