Treceți la conținutul principal

VeloCity

Am dat azi o fuga p`acolo cu bicla ... Cum am ajuns am fost asaltat de 2 tipe de la TVR ca daca vreau sa acord un interviu despre ce inseamna sa fii biker, bine si frumos nu prea ma consider biker dar se vedea ca duceau lipsa de bikeri - asa ca am zis oke .. a ramas ca or sa ma gaseasca ele mai incolo.


Dupa vreo jumatate de ora in care m`am plimbat p`acolo cu bicla am plecat. De ce ? Pentru ca e un mare fas chestia asta : s`au luat niste bancute , s`au pus 3 toalete ecologice , s`a bagat un dozator de bere , niste poze si locuri de dat graff-uri si desenat cu creta si asta e marele eveniment.



Big caca - parerea mea. Cam prea comercial se vrea evenimentul asta. Despre proiectele urbanistice .. nu prea pot sa zic foarte multe. Erau cativa (3-4 ) studenti de la arhitectura cu multe pliante si inconjurati de lume - eu cu bicla nu m`am putut apropia de ei sa ii intreb ce si cum. Din punctul asta de vedere mi se pare ca a cam esuat evenimentul ... sincer ma asteptam la ceva mai tehnic sa zic asa ...

Mi`a atras atentia tipul care desena iepurele portocaliu - as fi vrut sa vb cu el despre un eventual stencil or smth pentru blog dar a stat cocotat pe schela cat timp am fost eu acolo ... eh poate alta data avem noroc.Imi place cum a iesit iepurasul ala .... sper sa trec maine p`acolo sa ii dau o poza terminat fiind.
Mai interesant e ca am vazut un fel de Fredo&Pid'Jin desenat p`acolo .... cine stie poate a trecut Eugen p`acolo :)

Im bored ... sa vedem cate beri si mici pot sa bag in mine maine ...


Comentarii

  1. Birds Crew din Viena :)

    RăspundețiȘtergere
  2. mersi de poze, le-am pus pe un grup "art delivery" pe flickr, sper ca e ok. cum o sa reusim vreodata sa-l multumim pe nihasa? as vrea sa organizam la un moment dat un eveniment la care nihasa sa aiba 30 de orgasme simultane pe secunda. dar cred ca ar fi nevoie de mult prea multi iepuri... :) really, nihasa, vrei sa fii consilier pt urmatorul art delivery?

    RăspundețiȘtergere
  3. ah multumesc :)
    nu am nimic impotriva sa folositi pozelor alea ( oricum au watermark pe ele )


    nu e vorba de voi .. problema majora a fost ca eu deja ma asteptam la ceva .. si am fost crunt dezamagit cand nu s`a intamplat acel ceva pe care eu il aveam in cap.

    nu vreau sa ma intelegeti gresit - apreciez ceea ce s`a facut ... dar problema in opinia mea a fost ca s`a incercat a se face prea multe lucruri deodata ..

    RăspundețiȘtergere
  4. da, poate ca ai dreptate. dar de cate ori pe an crezi ca vom putea avea o strada numai pentru noi. si sa stii ca bikerii deja dadeau ture cand ai ajuns tu, de-aia nu erau acolo. doar nu voiai sa stea cu fundu pe sha si sa nu faca nimic.

    RăspundețiȘtergere
  5. si mai cred ca nu ai citit prima postare de pe blog. acolo explicam asa, mai pe lung si mai cheesy despre ce-ar fi vorba. tu ai ramas cu velocity in cap. asta era doar o mica parte din proiect.

    RăspundețiȘtergere
  6. oke am inteles ... eu doar mi`am expus punctul de vedere ..

    daca oferta de colaborare nu era in gluma .. mi`ar face placere sa ma implic in asa ceva.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Era un bar mișto, dar problema era că mai venea și patronul...

Știți barul ăla făcut de patron în momentul în care a ajuns la 40 de ani și i-a dat cu virgulă bucket listul? Nu? Hai să vă zic cum stă treaba. Toată viața a visat să își deschidă un bar, dar n-a avut timp/bani/motivare. Asta până de curând când s-a dus ca berbecul.

L-a deschis. E mic, simpatic, are un specific bine delimitat, a mers chiar bine la început, dar acum începe să scârțâie. Și ăsta nu înțelege de ce. De ce în fiecare lună vin din ce în ce mai puțini clienți și încasează tot mai pe negativ.

Păi problema majoră e că patronul și-a dorit bar, dar nu și clienți. Am fost în vreo câteva locuri din astea unde noi îl deranjam pe patron. Omul era cu paharul de vin în față, cu gașca de prieteni și cu muzica la maxim. Erau pe distracție și trebuia să o mai pună pe pauză să ne aducă meniurile, să dea muzica mai încet, să ne aducă băutura și la final să ne ia banii.

Omul nu avea chef de noi, chiar dacă eram singurii plătitori de consumație din bar. N-ai cum să ceri prietenilor bani pe c…

Ieri le-am arătat Bucureștiul celor 5 noi beri aduse în România de URBB

De două zile timeline-ul meu s-a umplut de bloggeri care primiseră pachetul din imagine. Poze din toate unghiurile, selfie-uri, nebunie. Eu cred că am primit ultimul lădița care avea frumos atașat următorul mesaj: "Descoperă Europa cu berea care ți se potrivește! #beertrip", așa că presiunea a fost maximă.

Eu ce fel de poză pot să pun ce deja n-a fost făcută de ceilalți? Pe drumul spre casă, ajutat și de constituția specifică de blogger ce trebuia să care 6 kilograme, mi-am zis să fiu o gazdă primitoare și să le arăt celor 5 beri noi o fărâmă de București.

Și pentru că tot zic de ele, dar nu le-am numit, acestea sunt: Grimbergen Ambreé, Kronenbourg 1664 Blanc, Angelo Poretti 4 Luppoli Original, Angelo Poretti 5 Luppoli Bock Chiara și Angelo Poretti 6 Luppoli Bock Rossa.

Alături de ele au fost două mutat aici de ceva vreme: Guinness și Weihenstephaner Hefe Weissbier.

Rezultatul este mai jos.














Problema unui food truck făcut din pasiune e că nu se ia niciodată în serios

Sâmbătă am fost la aniversarea celor de la Ground Zero la Verde Stop - un loc ce a văzut de-a lungul timpului câteva street food festivals. Am ajuns regulamentar la 2, mi-am luat o bere și m-am tolănit regulamentar pe iarbă. Deja de la a 2-a bere au început șoriceii să danseze prin stomac așa că am făcut un tur al food truck-urilor prezente.

La BurgerVan timpul de așteptare era de peste 45 de minute, la Pește Pâine nici nu deschiseseră la aproape 3 ore de când începuse evenimentul, iar la Dianei 4 norocul a făcut să aibă gulașul făcut dinainte așa că puteai să mănânci pe loc. Nu zic că m-am resemnat, că au un gulaș bun, dar speram să bag niște cartofi prăjiți de la Pește Pâine.

Au deschis și ei jumătate de oră mai târziu și imediat s-a făcut o coadă care s-a împrăștiat repede. N-am înțeles de ce, dar mi-am zis că ăsta e momentul să merg să iau niște cartofi. Țeapă. Urmau să îi facă în 30 de minute după spusele lor. Mmda. Bine.


Am mai zăbovit ceva timp la niște vorbe și bere, dar am z…