VeloCity

Am dat azi o fuga p`acolo cu bicla ... Cum am ajuns am fost asaltat de 2 tipe de la TVR ca daca vreau sa acord un interviu despre ce inseamna sa fii biker, bine si frumos nu prea ma consider biker dar se vedea ca duceau lipsa de bikeri - asa ca am zis oke .. a ramas ca or sa ma gaseasca ele mai incolo.


Dupa vreo jumatate de ora in care m`am plimbat p`acolo cu bicla am plecat. De ce ? Pentru ca e un mare fas chestia asta : s`au luat niste bancute , s`au pus 3 toalete ecologice , s`a bagat un dozator de bere , niste poze si locuri de dat graff-uri si desenat cu creta si asta e marele eveniment.



Big caca - parerea mea. Cam prea comercial se vrea evenimentul asta. Despre proiectele urbanistice .. nu prea pot sa zic foarte multe. Erau cativa (3-4 ) studenti de la arhitectura cu multe pliante si inconjurati de lume - eu cu bicla nu m`am putut apropia de ei sa ii intreb ce si cum. Din punctul asta de vedere mi se pare ca a cam esuat evenimentul ... sincer ma asteptam la ceva mai tehnic sa zic asa ...

Mi`a atras atentia tipul care desena iepurele portocaliu - as fi vrut sa vb cu el despre un eventual stencil or smth pentru blog dar a stat cocotat pe schela cat timp am fost eu acolo ... eh poate alta data avem noroc.Imi place cum a iesit iepurasul ala .... sper sa trec maine p`acolo sa ii dau o poza terminat fiind.
Mai interesant e ca am vazut un fel de Fredo&Pid'Jin desenat p`acolo .... cine stie poate a trecut Eugen p`acolo :)

Im bored ... sa vedem cate beri si mici pot sa bag in mine maine ...


Comentarii

  1. Birds Crew din Viena :)

    RăspundețiȘtergere
  2. mersi de poze, le-am pus pe un grup "art delivery" pe flickr, sper ca e ok. cum o sa reusim vreodata sa-l multumim pe nihasa? as vrea sa organizam la un moment dat un eveniment la care nihasa sa aiba 30 de orgasme simultane pe secunda. dar cred ca ar fi nevoie de mult prea multi iepuri... :) really, nihasa, vrei sa fii consilier pt urmatorul art delivery?

    RăspundețiȘtergere
  3. ah multumesc :)
    nu am nimic impotriva sa folositi pozelor alea ( oricum au watermark pe ele )


    nu e vorba de voi .. problema majora a fost ca eu deja ma asteptam la ceva .. si am fost crunt dezamagit cand nu s`a intamplat acel ceva pe care eu il aveam in cap.

    nu vreau sa ma intelegeti gresit - apreciez ceea ce s`a facut ... dar problema in opinia mea a fost ca s`a incercat a se face prea multe lucruri deodata ..

    RăspundețiȘtergere
  4. da, poate ca ai dreptate. dar de cate ori pe an crezi ca vom putea avea o strada numai pentru noi. si sa stii ca bikerii deja dadeau ture cand ai ajuns tu, de-aia nu erau acolo. doar nu voiai sa stea cu fundu pe sha si sa nu faca nimic.

    RăspundețiȘtergere
  5. si mai cred ca nu ai citit prima postare de pe blog. acolo explicam asa, mai pe lung si mai cheesy despre ce-ar fi vorba. tu ai ramas cu velocity in cap. asta era doar o mica parte din proiect.

    RăspundețiȘtergere
  6. oke am inteles ... eu doar mi`am expus punctul de vedere ..

    daca oferta de colaborare nu era in gluma .. mi`ar face placere sa ma implic in asa ceva.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!