Masochismul pe internet.

Sau mai bine scriam " Pentru fanul care nu ma place? " Sunt sigur ca toti cei care aveti bloguri v`ati izbit de categoria asta aparte de vizitator. Cine ? aaaaa pai toti il stiti ca annonymus , gigi , ion iliescu sau traian basescu. Te citeste ( in general regulat ) si nu te place. Dar tocmai de asta te citeste : Pentru ca nu te place. Ocazional iti mai lasa comentarii cu critica la adresa ta, injuraturi sau amenintari. Destul de des se intampla sa aiba si impresia ca tu in calitate de scriitor ii datorezi ceva ( explicatii suplimentare sau ceva de genu ). Se supara si mai rau daca ii spui ca " e site-ul meu ... dpdv etic nu am nici o datorie fata de tine, ma citesti daca vrei sau nu ... in ambele cazuri ( daca a trebuit sa iti zic asta ) mi se rupe".

In general sunt distractivi ... cel putin din punctul meu de vedere nu vad de ce cineva ar depune atat de mult efort pentru o chestie care nu are nici un efect ( comentariul e sters si autorul indiferent ). Asa ca sfatul meu e : daca aveti unul ... aveti grija de el ! A bloga fara ei e ca a te masturba la un film mut *eek eek*

Comentarii

  1. măi Nihasa (întotdeauna scriu numele cu iniţială majusculă, din respect), zilele trecute mă uitam pe calc. unui coleg al tău de grupă. (dă PM să-ţi spun cine e) şi găsex blogu' tău. Din una alta, apuc să citesc vreo juma' de oră.
    eu: mă, şi tu-l citeşti pe ăsta?
    el: cum, mă, cel mai dixtrus coleg al nostru (eu evident, te ştiu din vedere). Nebun, mă, dar tare-n toate
    eu: plm, toată ziua e pe bash
    el: citeşte blog-ul, că merită
    .. şi aşa m-am apucat să văd ce scoţi din cap (în afară de fum pe la petrecerile lu' Fane). Mă văd nevoit să spun că merită citit ce scrii pe-aici. Multă baftă şi poate ne vedem la o bere. De azi ai încă un fan.
    PS: pus la favorites pagina
    PSS: colegu' e Gutu. Salut, Adi! :)
    on-topic: nu te lua de filmele mute! rulează!

    RăspundețiȘtergere
  2. De invidie ca le poti sterge mesajele cum doresti tu si cand doresti tu, de suparare ca ei nu au capacitatea de a scoate ceva mai bun ca tine, toti indivizii de gen iti fac viata mai frumoasa. Mai tragi un zambet cand stergi un mesaj anonim (ca de obicei numai anonimii scriu chestii urate).

    Cam lipsiti de responsabilitate, dar sunt buni si ei; ajuta la succesul blogului :P

    RăspundețiȘtergere
  3. eh da cunoastem :)
    dar eu nu ma obosesc sa le sterg intotdeauna, las' sa fie acolo, sa se vada ca trezesc reactii. plus ca uneori te mai consoleaza cate un nobil blogger cu un 'stai linistita si eu patesc asa'

    RăspundețiȘtergere
  4. Cand iti afla numarul de telefon, crede-ma ca nu mai e deloc distractiv.

    RăspundețiȘtergere
  5. nihasa ce nr de tel ai? :P

    RăspundețiȘtergere
  6. intai trebuie sa ma convingi ca esti fata , esti draguta si ma doresti .. apoi poate primesti numarul de telefon

    hihihhih

    RăspundețiȘtergere
  7. Nihasa, stii foarte bine ca nu ramai indiferent cand o astfel de persoana intra si te injura/critica etc. Fiindca de regula asta inseamna ca l-ai jignit cu ceva la un moment dat. Sunt putini nebuni care intra si injura lumea fiindca nu au ce face. Nu mi se pare normal sa nu se semneze si nici sa puna comentarii ca anonimi. Dar mi se pare normal ca daca ceva nu le place sa critice folosind comentariile. Pana la urma de asta exista comentarii deschise oricui; pentru ca oricine sa poata comenta.

    RăspundețiȘtergere
  8. A comenta inseamna sa aduci implicit si un argument .. eu ma refeream la critica gratuita si neargumentata ...

    RăspundețiȘtergere
  9. MASOCHÍSM s.n. Perversiune sexuală caracterizată prin apariţia plăcerii sexuale numai în urma producerii unei dureri fizice.

    avand in vedere definitia de mai sus, comparatia masochistului cu "cel care nu te place" este cat se poate de nepotrivita. in rest e ok, cand ramai fara dusmani e momentul sa te intrebi ce dracu se intampla(nu`mi amintesc exact personalitatea care zicea)

    RăspundețiȘtergere
  10. Tocmai ne-am tras si noi unul pe oricum blog :)) si noi lasam acolo, nu stergem nimic!:P

    RăspundețiȘtergere
  11. we all have it... uneori poate avea o critica constructiva. nu-i asa de grav... de-aia nu sterg... dar as putea :D i'm tired, not making much sense now, isn't it?

    RăspundețiȘtergere
  12. koma era vorba de ideea care se ascunde in spatele citirii regulate a unui blog care nu`ti place

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!