Nu pot sa cred ca ...

... am uitat de aniversarea blogului. wow *hiihihihhh* candva pe 7 iunie facea si el un anisor. Un anisor in care blogul asta a schimbat lumea , a eradicat foametea mondiala si razboaiele. Un an in care a devenit un punct de referinta in blogosfera romaneasca, si`a realizat o armata de fani si mai ales fane ( *wuv u all girls* ) si a reprezentat o sursa de dreptate suprema.
Un an in care blogul asta a avut articole de la fizica cuantica la femeile de varsta a 3a care fac topless ... am reusit sa acoperim aproape orice subiect posibil intr`un mod care ne`a adus un renume fantastic. Imi place sa cred ca intr`un an de zile am reusit sa pastrez formula castigatoare de a amesteca informatii foarte personale cu chestii mai de interes general.
Un an de zile ati vazut viata prin ochii mei ...unora dintre voi v`a placut si inca reveniti aici ... iar altii m`au "binecuvantat" si n`au mai trecut pe aici.
!2 luni mi`am dat cu parerea si am avut un loc in care sa zic ce imi trece prin cap .. dupa calitatea unor posturi s`a vazut ca nu prea imi trece mult prin cap. Posturile se perinda de la un : this shit is so funny!!!111one la what the fuck??!? - pentru ca asta e viata mea ( linistitor nu`i asa ? )

Ce am mai facut in astea 365++ de zile? am cunoscut o gramada de lume din cauza blogului - multi oameni interesanti si simpatic. Oameni de la care tot timpul ai cate ceva de invatat si de la care am invatat multe si mai ales alaturi de ei s`au scurs multe beri si s`au luminat incaperi de rasetele noastre.

Ei bine un an de zile .... astept cadouri .!!!!

Comentarii

  1. La multi aaaaani! si la mai multe posturi in stilul inconfundabil Nihasa.

    RăspundețiȘtergere
  2. Happy pink soft pron ivil birthday!

    RăspundețiȘtergere
  3. hai traiesti si sa te faci mare.Cadou o sa iti fac un stencil (roz) cu prima ocazie (vineri) cand vin in bucuresti.

    RăspundețiȘtergere
  4. Uite iti da ilisim un pupic virtual "muoah". Happy?

    RăspundețiȘtergere
  5. La multi ani, you evil soft pr0n bunny! Kisses }{

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!