Romania .... acestia sunt...

... cei mai mari romani conform http://www.mariromani.ro/propunerile.php

DUMNEZEU; HARAP ALB; TITUS STEEL; STRULA; SCUFITA ROSIE; BULA; DRACULA; IISUS HRISTOS; PACALA; IONEL; GREGORIAN BIVOLARU; TRAIAN; ZMEUL CEL RAU; POPORUL ROMAN; NAUM CIOMU; NICOLETA GUTA; VALI VIJELIE; FLORIN SALAM; MOROMETE; MARIAN VANGHELIE; SOLDATUL NECUNOSCUT*; LIVIU GUTA; SORIN OVIDIU VANTU; MARKO BELLA; NINI SAPUNARU; GHITA MURESAN; STELIAN STANCIU OGICA; OMBLADON; NICOLETA LUCIU; IRINEL COLUMBEANU; MARIUS MOGA; DANA ROGOZ; ANDA ADAM; NICU GHEARA ++++ GIGI BECALI

+ o mana de fotbalisti si politicieni ratati.

Bravo Romania ... stai jos ... nota 2!

Comentarii

  1. ar trebui exclusi din enumerare urmatorii:Dumnezeu-n-are nationalitate
    Iisus-e evreu
    Bivolaru-e suedez(cica)
    Marko Bella-e bozgor
    Muresan-e american si nu mai stie de noi
    Gigi Becali-ca e prost....cam atat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dacă l-au numit şi pe Titus Steel si pe Naum Ciomu ..e groasa treaba....

    RăspundețiȘtergere
  3. Inca o dovada [daca mai era cazul] de cat de retarda e populatia Romaniei.
    Exact asa zic si eu: "Bravo Romania ... stai jos ... nota 2!"

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu te dezgusta. Obisnuieste-te cu ideea. In orice tara ai face un astfel de sondaj, ai aveam aceleasi rezultate. Un talmes-balmes total. Nu e ceva specific romanilor. Nu reinventam roata, ci doar vedem (cu mirare, cu amuzament, cu furie) ca libertatea de expresie functioneaza.

    RăspundețiȘtergere
  5. ah si pentru SF ...

    MARIUS LEONTIUC FRAUDA

    RăspundețiȘtergere
  6. Nuuuuuu...io cred ca nu e vb de prostie.:)) Cred ca e vb de un fel de dialectica a maretiei la care romanii se pricep atat de bine; astia sunt in stare sa contorsioneze orice standard shi sa-ti apara in mana cu un dovleac.care evident- e piatra filosofala; nu stii tu din ce unghi sa privesti!

    RăspundețiȘtergere
  7. Din pacate in pauzele meciurilor de la CM TVR-ul difuzeaza porcariile alea de interviuri si din cand in cand le mai urmaresc.O observatie :
    "L-am ales pe X ca cel mai mare ROMAN pentru ca a facut... , e cunoscut de ... si e de la noi din Oltenia/Iasi/Cluj/Slobozia/Tg. Jiu/etc".
    Se alege un roman sau reprezentantul local?
    La faza cu manelistii/fotbalistii probabil au fost intrebatii reprezentatii "noii generatii" , (crescuta pe mess, mirc si deceplusplus), care nu au cum sa-l propuna pe Eliade,Coiran sau
    Brancusi din simplu motiv ca nu au auzit niciodata de ei.

    RăspundețiȘtergere
  8. Chiar sunt curios care o sa fie top 100 la final... si totusi sper ca atunci cand propui pe cineva trebuie sa iti si argumentezi decizia.

    RăspundețiȘtergere
  9. cum? si eu nu apar?! tisk tisk tisk.

    RăspundețiȘtergere
  10. Orice padure isi are uscaturile ei. Asa si cei care au propus... Nu-mi spune ca te asteptai la unul care asculta manele, sau la cei care asculta manele, sa il propuna pe altcineva decat salam, guta sau mai stiu eu cine. Exista si exceptii, desigur. Faptul ca au aparut si ei acolo nu demonstreaza decat ca fiecare are dreptul la o opinie.
    Cat despre sondaj in sine, este de laudat o asemenea initiativa, dar totusi sunt multi romani care au contribuit la imaginea tarii. Cel putin mie mi-a fost greu sa dau un vot, si intre timp am uitat si cu cine am votat :D

    RăspundețiȘtergere
  11. Marius Leontiuc Frauda

    RăspundețiȘtergere
  12. ultimile 2 comentarii au fost sterse pentru ca in ele era vorba de un site porno ( poze , numar de telefon si tarif ) al fostei sotii a lu marius leontiuc ...

    mie personal mi se rupe de acest individ , dar totusi nu sustin genul asta de vandalism online.

    cine a scris asta ... ar fi bine sa se abtina ca o sa sterg genul asta de comentarii

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!