Treceți la conținutul principal

Twilight zone


Cafeneaua Artistilor un fel de pub ( care se va inchide in octombrie din cate am auzit eu ) pe la Budapesta care are cel mai neinspirat patron. Pub-ul e cu specific belgian .. frumos decorat de o artista de renume ( din cate am inteles eu ) are o anumita atmosfera. Excelent pana aici .. dar s`a gasit nenea patronu sa se creada si el artist ... asa ca acum deasupra barului este capodopera lui. Capodopera care e legatura de mult pierduta/uitata intre baba si mitraliera ...

Funny facts - preturi - Stella Artois 5 lei , Heineken 4 lei , Bergenbier 3.5 lei si Tuborg Gold 3 lei . De ce Bergenbier-ul e mai scump ca Tuborg-ul ? hmm ma depaseste asta .

Comentarii

  1. pana sa iau vacantza ma duceam aproape in fiecare zi acolo la bere...e si ieftina...si se merita

    RăspundețiȘtergere
  2. si de ce e stella mai scumpa ca heineken ?
    jeez. moron people.

    RăspundețiȘtergere
  3. foarte bine, tuborg mai ieftin ca bergenbier, aşa ar trebui sa fie peste tot, ca să scot si eu mai puţini bani din buzunar. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. oricum au o feteasca neagra la 6lei carafa(juma de litru)...super buna...din doua de alea te faci muci :))

    RăspundețiȘtergere
  5. si eu frecventam destul de des locul respectiv ... poate chiar ne cunoastem :)

    RăspundețiȘtergere
  6. adik io stiu cum arati(cred)...da nu te-am avzut pe-acolo...si io mergeam mai des cum scapam de la liceu...pe la 2-3 asta cand nu chiuleam si la 10 eram acolo ;))...si pacat cu programu ala de luni..deschid f tarziu

    RăspundețiȘtergere
  7. Mon Jardin e un artist talentat, Nihasa.
    Numai pr0n si iepuri ai in capul ala si d'aia nu apreciezi opera omului!

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu se potriveste cu atmosfera locului... si la o adica ... orice blogger e critic de orice :)))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

În ultimul an am mers pe jos cam 2480 de km

Zilele astea s-a împlinit un an de când am început să port o brățară de fitness. E vorba de un Garmin Vivofit 2 pe care nu l-am dat niciodată jos în ultimele 365 de zile - doar de curiozitate de a vedea cât merg pe jos într-un an. Răspunsul a fost puțin dezamăgitor:

Cam 2480 de kilometri parcurși pe jos într-un an.

Zic dezamăgitor pentru că speram să trec de 2500 până când scriu însemnarea asta.

Aplicația a contorizat doar vreo 2430 pentru că vreo 5-6 zile extrem de active au reprezentat erori de sincronizare și tot ce am făcut în zilele respective s-a pierdut în neant. Estimez eu că e vorba de vreo 50 de kilometri maxim.

În rest, cam așa arată treaba ca în imaginea de mai jos. Trei milioane și ceva de pași, o medie de 6.8 kilometri parcurși zilnic pe jos și un record de aproape 18 km într-o zi călduroasă de mai.


Problema este că deși valorile par mari, cu siguranță peste media bucureșteană, realitatea e că denotă sedentarismul modern. Citeam acum ceva vreme un studiu similar făcut p…

S-a întâmplat nefăcuta: Chefi la cuțite e mai digerabil ca MasterChef

Nu credeam că o să zic asta vreodată, dar Chefii la cuțite s-au transformat încet, încet într-un fel de Top Gear culinar. Prietenia dintre ei a început să își spună cuvântul și întreg show-ul a devenit mult mai ușor de digerat chit că nu este produs la nivelul calitativ MC.

Între timp au renunțat și la jignirile gratuite, doar de dragul de a fi, așa că întreaga experiență este una care binedispune. Știu că elitismul culinar își face cruce în acest moment, dar nici Chefii și nici MasterChefii n-au emisiuni care să aibă legătură cu gătitul.

M-am uitat la 4 episoade și nici snopit în bătaie moldovenească n-aș putea să îmi aduc aminte de vreun preparat care m-a impresionat sau o tehnică pe care am deprins-o.

Emisiunile sunt pe zona pur de entertainment, iar Chefii fac asta mai bine printr-o carismă tip grup de prieteni. Chit că e pe glume de cartier, recunosc că m-am uitat și am râs de multe ori la emisiunea lor. E posibil ca ăsta să fie un prin semn de stockholm syndrome.

Cu toate asta …

Deschidere: Shoteria Stația Fantastică

Generația nouă de petrecăreți din Centrul Vechi a dat naștere unui concept interesant: fast bar-ul. Locul unde ajungi să bei ceva cu niște prieteni înainte de poposi într-un club. Așa de încălzit puțin și de intrat în spiritul de petrecere. E locul unde n-ai scaune să te parchezi la povești sau să zăbovești cu orele. Totul e pe repede înainte.

E suficient să ajungi o seară în Shoteria 1 - Stația de primă alcoolizare - să simți pe pielea ta cât de bine a prins. Grupuri și grupuri de oameni care vin să dea un shot - două înainte de a se duce regulamentar la 23:00 în club. Ajută și faptul că au varietate de shot-uri pentru toate gusturile, așa că nu mare e mirarea să vezi grupuri de fete cot la cot shot la shot cu grupuri de băieți.

Lucrurile au mers atât de bine în ăștia 2 ani de Shoteria 1 încât vineri au mai deschis un loc. De data asta s-au concentrat pe long drinks sau shotail-uri cum le zic ei. Un loc puțin mai măricel ca primul, dar sub același concept-umbrelă. Un loc unde să pet…