Ieri la motoare

Vreau doar sa incep prin a spune ca am vazut un fundulet obraznic care o sa ma bantuie mult timp de acum in colo. Multa lume ... evident e trendy sa mergi la motoare ... as fi preferat ceva mai cu spatar la bancute ... dar deh nu poti sa le ai pe toate ( e nu ! ). S`au intalnit bloggerii iar ... ca deh ne vazusem si cu o seara inainte tot acolo... si s`a vorbit despre pace mondiala si cum putem sa ajutam in realizarea acestei utopii.

Fata de marti cand am plecat pe la 1 de la motoare .. ieri am plecat abia la 12 dar tot pe la 2 am ajuns acasa .. am mai stat la o shaorma si o bere cu Bobby si Costin (cu care mi`am si promis un link exchange senzual :))) ) Pe la motoare au ajuns si Jen, Radu Ionescu, Catalin, Alex Brie, Radu ( pam pas ) , Cristi ( manafu ) si Andressa ( care mi`a si scos linkul din blog roll pentru seria de articole sex cu nihasa .. omege :)))) ce efecte ). Ieri au mai fost prezenti si Eugen , Tudor , Sid , Allicia , Alex ( subiectiv ) si Boo & Irene pe care nu le`am mai prins cand am ajuns eu pe la 10 juma`.

A fost amuzant mi`a placut ... am vorbit .. am baut si unii dintre noi s`au mai tachinat. Dar toti ne`am simtit bine si a ramas sa mai facem asta cat de curand.

Ma tot gandesc sa nu fi uitat pe cineva de marti seara ... ca eram cu o mica durere de cap si nu eram tocmai in apele mele .... daca am facut asta ghinion :) alta data sa veniti cu paracetamol la intalnirile bloggerilor.

Comentarii

  1. Well.. e aiurea ca va strangeti la orele astea tarzii. Ca eu nu am cum sa ma intorc acasa..
    Daca va mai strageti in vreun weekend ..poate mai lasi un post :D
    Mi-ar place sa observ si eu o intalnire dastea :D

    RăspundețiȘtergere
  2. bey, sorry for offtopic, dar nu reusesc sa fac cont pe forumul de la blogoree pe motiv ca cica sunt mai multe conturi de la acelasi computer...

    poate spiridusu' ala rau din dulap iese noaptea si-mi porneste laptopu...

    [bag si eu aici, ca am vazut ca esti moderator acolo...]

    RăspundețiȘtergere
  3. se pare ca a mers pana la urma... (da' daca-l prind pe spiridusul ala tot ii rup cocoasha...:))

    RăspundețiȘtergere
  4. ah oke ma bucur ca ti`a mers pana la urma ..

    RăspundețiȘtergere
  5. Unde e? A? Credeam ca faci si banner ... :)) Sa ma vad la loc de cinste! >:P

    RăspundețiȘtergere
  6. M-am saturat ....de acesta locatie "La Motoare" inainte toata lumea se strangea in fatza la TNB ..acuma tot aceeia de ii gaseati acolo sunt SUS ! PE EL ! un nou trend....ce mama dracului ....ma da de ce nu intra in EL ? macar sa se culturalizeze...:) oricum mi se pare o porcarie locatia ...:)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!