Oh fuck

Am stat in noaptea de vineri spre sambata cu ochii pe bambine ( facute din bete florescente ). Candva pe la 4 jumatate dimineata cand eram singurul pe baricade .... mi s`a parut ca am vazut una bucata sobolan de apa care se urca pe un suport de lansete ... se opreste ... se ridica in 2 labute ... sa uita la mine imi zambeste ... misca un pic din nas a la Sabrina .... imi face un semn cu o labuta si apoi fuge. Evident am ramas vreo 2 minute cu gura cascata. Oricum concluzia la povestea asta era urmatoarea : am fost la pescuit noaptea ... pentru ca eram vip-uri ... dar pacat ca pestele nu stia asta. In afara de un carasel care se credea crap si a avut obraznicia sa se lase prins .... nu am prins nimic ( noi am plecat la pescuit de crap ) ... si mai grav e ca nici nu a tras pestele sa avem si noi o preocupare ceva. Asa ca am stat o noapte intreaga uitandu`ma la bambinele florescente ( deja aveam vedenii dupa vreo cateva ore de chiombat - vezi povestea cu sobolanul ) stand in scaun, fumand si vorbind de la masini la statutul de divinitate.

Dar vorba lu` Bogdan ( un prieten cu care am mers ) : Balta e frumoasa .... noi stam si vorbim ... pestele s`a aratat ( mai se credeau flipperi niste crapi imensi ) ... ce ai vrea mai mult ?

Macar am prins o poza misto cu un fluturas a 2a zi dimineata.

Comentarii

  1. ...si, evident, sobolanul era pink. NU? ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. nope ... altfel imi dadeam seama ca o iau incet incet spre yuyu land

    RăspundețiȘtergere
  3. ce persoana buna esti tu de statea fluturasul pe degetul tau :) nu iti zic cate ore am stat eu sa prind un fluture in poza ... si nu am reusit.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu cred mai repede ca era fluturele usuratic, ca a stat pe degetele tuturor. Ne-a luat la rand ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. dude. crapul nu se pescuieste la lanseta? Adica trebuie sa trotilezi la bucuria aia incontinuu ca sa prinzi cevA?

    Nu aveai nici o sansa sa prinzi crap uitandu-te la undite o noapte intreaga. Besides, pescuitul bun se face de la 4-5a.m. incolo.

    RăspundețiȘtergere
  6. am zis eu ceva de undite ? hai laura ca esti sweet dar nu le ai cu pescuitul

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!