Radio & Feedback

Pai sa incep cu vestea ai` mai importanta : cica maine ( marti ) seara la radio lynx ( radio online ) sunt invitat sa vorbesc pe la ora 20:01 in cadrul emisiunii internet lynx cu bobby voicu. Alaturi de mine se vor gasi Jen si Sneakysyd ca deh intre 2 nu te ploua dar nici nu poate sa fie bine. Despre ce o sa vorbim ? despre blogurile noastre personale ( sac sac mie ca nu credeam ca il am asa de personal ) . Au si web cam ... au si chat ... interactionam zambim si ne simtim bine.

Dupa cele 2 ore de emisie eu as iesi la motoare la o berica ... cum nu pot sa beau singur invit bloggeri si fani sa ma insoteasca ... pe la 22:30 as zice eu asa ... mai cititi si voi blogul daca vreti sa ne vedem.

In alta ordine de idei sa vorbin despre sn01-3 adica sex cu nihasa ... articolele precedente. Mi s`a spus ca imi stric imaginea scriind despre asa ceva ... apoi am dat`o in notiunea de viata privata si ca poate o sa exagerez si o sa pun si poze cu fostele pe blog si o sa incep sa le dau note (vezi poza ) . La fel aceasi persoana m`a intrebat daca vreau sa ma bag pe o nisa neexploatata inca in blogosfera ( are rost sa zic ca urasc cuvantul nisa? pentru mine cuvantul asta e cuprins in mica mea axis of evil - e mortal filmuletul asta ) aceea a impartasirii experientelor sexuale pe blog ( o sa pun si un link cu un blog de profil din state cand o sa vorbesc cu bobby ) .

S`a mai vorbit si despre calitatea vizitatorilor ... ca deh se presupune ca prostii si hidrogenul sunt omniprezenti. M`a pus sa ma gandesc chestia asta nitel ... ma rog cat imi permitea a avea o conversatie pe yahoo in timp ce faci un quest la guild wars ...

Am mai fost intrebat daca am nevoie sa agat cu blogul asta ... omege :D si de asta am ajuns sa scriu despre sex. La partea asta deja radeam in fata calculatorului ... pai cum naiba sa agat cand se observa clar o tenta de mic misogin in ce scriu ? Oricum ca sa va linistiti ... seria asta de articole nu mi`a adus nici o femeie noua :)) tot alea vechi au apreciat modul in care le`am scris.

Tocmai asta era problema cu feedbackul primit azi ... e in contradictie cu ce credeam eu. Articolele s`au bucurat si de sustinere din partea unor bloggeri. Comentariile au fost aprobatoare si eu chiar credeam ca a prins la public. Nu pentru asta le`am scris .. dar oricum te face sa te simti bine cand stii ca cineva a apreciat ce ai scremut tu acolo.

Dar de ce am scris alea ? trafic? Hell no ... am ajuns deja la pragul dorit ... Pentru a agata ? Haahaha c`mon ca nu sunt urat sa zici ca am nevoie de blog sa atrag atentia femeilor ... din punctul asta de vedere am o parere foarte buna despre mine .

Dar de ce ? L`am scris pentru ca la revista bloggerilor ( care apre peste o luna or smth ) fac impreuna o tipa Dooda rubrica de lova`n`sex. Si mi`am zis sa incerc un pic la mine pe blog sa vad cam cum vine problema asta. Subiectele abordare au fost cele care s`au izbit de mine ca fluturii de noapte care bruscheaza saracul bec aprins. Am vazut am auzit am povestit ... qed. Nu am stat foarte mult sa ma gandesc despre ce scriu ... pur si simplu mi`am dat cu parerea despre subiectul respectiv.

Ah la final bag si un mic sondaj ( care totusi se vrea nitel neserios :)))) )

Comentarii

  1. ma inspaimanti cat de repede poti sa raspunzi la articole :(

    ps vezi ca maine stai si tu la o bere dupa emisiune :P sa nu aud ca trebuie ajungi acasa.

    RăspundețiȘtergere
  2. rss reader si plictiseala...

    errrrr.... that might be a problem, cum sa zic. eu am de invatat si de ajuns acasa cu ratb. adica eventual stau o ora si plec. we shall see.

    RăspundețiȘtergere
  3. Viteza lui Jen la raspuns este proverbiala.
    Deci ne vedem maine seara... va avea Jen aceeasi viteza si la vorbit???

    RăspundețiȘtergere
  4. delice ...daca vrei la revista ...da-mi un mail :D... everybody is welcomed :D

    RăspundețiȘtergere
  5. avand in vedere ca se termina la 10 emisiunea.. la 11 e ultimu aftobus back home... de venit as putea.. de intors .. nu :P

    have phun

    RăspundețiȘtergere
  6. Don't stop dude! I'm waiting for sn04.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!