sex cu nihasa 03

Trebuia sa continui cu sex oral or smth nu ? Am ceva mai bun ... ma rog nu exista ceva mai bun .. dar am subiect : prostele trendy care sunt surprinse de ce avem impresia ca umbla doar dupa pula. Pai in primul rand ar trebui sa spunem ca daca 3/4 de tata iti iese p`afara si pantalonii cu talie joasa imi arata jumatate de tanga jolidon spring edition .... mai esti si machiata strident si de cele mai multe ori aiurea ( yeah im the fashion police so fuck off ) ... mai duhnesti a nush ce parfum ... de te simt de la 10 m distanta ... si ai si 1.50 si tocuri de 12 ... nu stiu cum sa iti zic ... dar eu personal te consider easy fuck *(ca deh ... doar asta vrei ...sa atragi privirile barbatilor ).

De obicei esti si clubberita ... si ai ochelarii din aia de sudura noaptea la ochi ... apreciezi doar lucrurile scumpe ( ca deh astea nu sunt haine din obor sau berceni ... sunt haine sexoase de fitze ) si mai ai si tupeul sa comentezi cand cineva te face proasta. Pai cum sa fii proasta? ca doar citesti Garcia Marquez , Dan Brown si Harry Potter - carti trendy totusi. Saaaaa moooooori tu !??

Urasc cuvantul sexos ... si mai ales sexoasa ... like wtf ? de ce ? mi se pare ca reprezinta o vulgaritate atat de taraneasca in modul de a te imbraca incat imi vine sa ma fac eu mic de rusine cand aud o fata referindu`se la ea ca fiind sexoasa.

Dar de unde stie nihasa asta atatea fitoase / basinoase / proaste trendy ? De cate ori trec pe la piata unirii prin fata la mc ... eh tot vad. Pe mine personal ma dezgusta ... si desi sunt unele care chiar arata bine si adopta stilul asta de imbracaminte ... tot nu as putea sa ma simt atras de ele.

Ce nu inteleg unele fete e ca imaginatia si mai ales spiritul de observatie barbatesc face minuni. Nu trebuie sa fii jumatate dezbracata sa iti imaginezi cum arata fata respectiva goala ... la fel cum nu trebuie sa porti pantaloni stramti pe fund pentru a ne arata ca ii asortezi cu perechea de tanga albi ... ne descurcam si singur din umbre si forme !!! Nu avem nevoie chiar de atat de mult ajutor. Chiar sunt surprins cate detalii pot sa observ la o fata intr`un timp atat de scurt ( 1-2 priviri ) ... se poate spune ca am ochiul format.

Eu intotdeauna am fost de parere ca e mult mai incitant sa exciti retina atat cat este necesar si restul sa isi faca de treaba imaginatia. Nu`mi place vulgaritatea asta ... de a arata cat mai mult ...

Hai sa facem si un top ( personal evident ) despre ce conteaza cel mai mult

  1. fata fetei - im a sucker for pretty faces
  2. funduletul - nu vreti sa vedeti ce fata am cand gesticulez cum ar trebuie sa fie un fundulet la atingere
  3. picioarele - o conditie importanta pentru a pune in valoare cum trebuie funduletul obraznic si bombat
Bonus pun si niste poze zic eu sugestive :D

Comentarii

  1. Am citit inceputul articolului si deja vedeam intrarea de la Mac-ul de la Unirea... (asta inainte sa scrii tu de locatie). Populatia de proaste si curve (sau fete care vor sa para asta) creste din ce in ce mai mult.

    RăspundețiȘtergere
  2. hmmm ... fetele descrise de tine le intalnesc la tot pasul.. cum sa zic.. AI DREPTATE in ceea ce le priveste :D.. fuck the biatchez

    RăspundețiȘtergere
  3. Cata dreptate ai... zici ca mi-ai citit gandurile :) God Job Keep It Up

    RăspundețiȘtergere
  4. "Urasc cuvantul sexos ... si mai ales sexoasa ..."

    i love you :)

    RăspundețiȘtergere
  5. eram aseara in mamaia si cum mai nou s`a transformat intr`o statiune a manelarilor la tot pasul intalneai fete de genul asta, cu fusta putin sub fund, cu decolteul care se termina in dreptul buricului si asa mai departe. logica este urmatoarea: ele cauta tipi cu bani, manelarilor/fitosilor le plac asftel de fete, sa le etaleze in fata prietenilor, in masina sau mai stiu eu pe unde; manelarii/fitosii au bani, totul se leaga, e cercul lor vicios. Cu toate ca vedeam de la 3 metrii chilotii lu aia si jumatate din sani prefer una cu tricou cu metallica si pantaloni 3/4, parerea mea

    RăspundețiȘtergere
  6. cum a zis si lil, prefer una imbracata lafel ...sau sport ...bluji whatever ... si care stie sa instaleze un linux :D

    RăspundețiȘtergere
  7. daca tot aveti pretentie de fete stilate, cu bun gust, classy si altele incercati sa va mai uitati si voi in oglinda...cum ar fi ea sa se imbrace frumusel...niste haine finutze si tu sa apari in bocancii de rocker si tricoul cu mai stiu eu ce formatie rock.....mai terminati-va cu pretentiile astea...sau daca tot le emiteti aveti grija sa le emiteti intai spre voi

    RăspundețiȘtergere
  8. fetele cu fustite scurte pana sub fund si cu "decolteuri pana la buric" sunt criticate in articol, dar nu spuneti ca intoarceti capul pe strada dupa ele si salivati..cam mare ipocrizia. toata lumea se uita dupa fete care arata bine, si intelectul trece mereu pe al doilea plan.

    RăspundețiȘtergere
  9. da, te uiti, eventual zici "i`as da o muie" dar cam atat, in nici un caz nu as iesi pe strada de mana cu una ca aia, fetele se pot imbraca si cu gust si sexi in acelas timp. si cum a zis si iepurele, lasa imaginatia sa zburde, daca tu arati tot din prima unde mai este farmecul de a descoperi ce`i sub haine?

    RăspundețiȘtergere
  10. daca tot aveti pretentie de fete "daca tot aveti pretentie de fete stilate, cu bun gust, classy si altele incercati sa va mai uitati si voi in oglinda...cum ar fi ea sa se imbrace frumusel...niste haine finutze si tu sa apari in bocancii de rocker si tricoul cu mai stiu eu ce formatie rock.....mai terminati-va cu pretentiile astea...sau daca tot le emiteti aveti grija sa le emiteti intai spre voi"

    mai bine ma pun un tricou cu Linkin Park lucrat misto.. niste tzepi in cap si o atitudine de om civilizat .. decat sa fiu o curva sociala.

    "bocancii de rocker" tipiCA COnceptie a romanului despre rockeri. Si plm .. o rockaritza se fute mai subtil decat o wannabe paris hilton.. geez
    Nu stiu cat de intele m-am facut .. insa just watch P!nk - stupid girls.

    RăspundețiȘtergere
  11. da....pune-ti un tricou cu linkin park fa-ti tepi....si incearca sa iesi cu o domnisoara imbracata intr-o fusta frumoasa pana la genunchi cu niste sandalutze finute si un maiou de bun gust pe ea si sa vezi ce cuplu reusit sunteti...hai sa fim seriosi..sunt multe fete care doar pt a fi sigure ca nu sunt incadrate la fufe prefera sa puna un tricou cu mai stiu eu ce formatie rock pe el si s-a scos. Unde e fata aia finuta cu stil si clasa, FEMININA? Dar ma rog....ceea ce spui tu cu roakeritzele tale asta da gandire de teribilist....cati ani ai then again? Pt mine adevarata femeie este cea care stie sa se impuna printre barbati cu feminitate si respect in acelasi timp....nu de genul..maybe if i dress like one of the boys or sa ma accepte mai repede. Eu zic sa te mai gandesti la ceea ce inseamna o femeie adevarata.

    RăspundețiȘtergere
  12. hei hei hei usor .... asta e vb despre sex cu nihasa 04 : fetelor le plac baietii rai :D

    spoiler :! :D

    RăspundețiȘtergere
  13. I get your point cu vazutul de prea mult...adica dispare farmecu de-a afla mai multe pipaind :P but then again biatches are not touchy ppl, poti sa maninci o pastrama si sa te uiti la meci when doing them ;)
    pe de alta parte sint de-acord cu anonimu' in privinta fetelor. adica sa fie finute (but be aware, some of them are biatches in disguise :-S), nici niste baietoi in trening/bocanci dar nici paris hilton.
    cit despre "baietii rai"...nus ce sa zic. i-adevarat ca pampalaii suck. romanticii incurabili si naivi suck. dar nu chiar rai...poate doar mai morocanosi :) si bineinteles sa stie sa instaleze un linux, vorba oradeanului :))

    RăspundețiȘtergere
  14. :) {zambet amar) si nu in ceea ce priveste post-ul lui NIhasa

    RăspundețiȘtergere
  15. "Pt mine adevarata femeie este cea care stie sa se impuna printre barbati cu feminitate si respect in acelasi timp"
    Total de acord, insa eu nu m-am referit la ieshit in orash. Sau cu pretena de mana.. nihasa, din cate am inteles eu, se referea la imbracamintea de strada.

    RăspundețiȘtergere
  16. Nihasa is tuning into a regular Carrie Bradshaw. So to get your own Sex and the City thing going you will be needing a lesbian friend. For Pete's sake choose a cute one! (as in not a butch) Be vain adica :P

    RăspundețiȘtergere
  17. bai roacarilor, n-aveti fatza de gagica delicata pe tocuri... hihi. numai alea-s fete si numai alea trebuie sa va placa.

    o dam din cliseu in cliseu...

    RăspundețiȘtergere
  18. Nu fiti cu obrazul gros baieti ... le iubim cu toii pe fetele cu "ochelari de sudura" ... Sa nu-mi spuna unul de aici ca nu i-ar place sa se afiseze pe la romana sau prin cluburi cu o asemenea femeie... proasta , curva cum vreti sa-i spuneti ... ele sunt farmecul vietii de noapte din bucuresti ... si daca iti place viata de noapte , iti place fmeia de noapte ... (si aici nu ma refer la casatorie) :P ..sooo keep up ;) chiar daca vreti voi sa impresionati fetele cuminti de pe aici cu " la o fata ma atrage inteligenta" ...

    RăspundețiȘtergere
  19. vreau sa se delimiteze o diferenta clara intre a o fute si a si te afisa cu ea prin oras ..


    PS si daca nu umblam prin romana ? :)

    RăspundețiȘtergere
  20. Da Nihasa... si eu vreau sa se delimiteze o diferenta clara intre a fute o curva de la colt de strada , a fute o tipa beata moarta din Bavaria , a fute o tipa de o seara ... si a fute o tipa de genul celei pe care ai caracterizat-o in articolul asta... Din ce am inteles eu in comentariile de aici ... tipele se clasifica in "tipe cu ochelari de sudura , care sunt niste curve si nimeni nu ar face altceva cu ele decat sa le futa...si pare clar ca oricine ar putea face asta :))))))) " si tipele cuminti de care toti sunt atrasi ...si spre care toti ar inclina pentru o relatie...si culmea... astea sunt cel mai greu de combinat ... " ...pai ... sa fim seriosi :)

    RăspundețiȘtergere
  21. garcia marquez si dan brown in acelasi context??? :(((( Nihasa, m-ai lovit unde doare :(

    RăspundețiȘtergere
  22. Daca nu se imbraca ca o rezidenta pe cei cativa km de la granita romano-bulgara nu inseamna ca se imbraca ca o rockerita suparata. Nu a disparut fata care sa te faca sa zambesti la fiecare supradoza de venin :p
    @buddha: O tragi prin cluburi, i-o tragi si o tragi de cuvinte cand e sa vorbesti ceva cu ea. Suge, si la propriu si la figurat.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!