sex cu nihasa 04

Hmm sincer la ce caldura este afara si ce lipsa acuta de preocupare am ... nici nu stiu de ce scriu. De fapt stiu ... scriu ca ma plictisesc. Stiu ca spusesem la un momentdat intr`un comentariu ca o sa scriu despre " fetelor le plac baietii rai " Nu prea am ce sa scriu ... eu sunt in principiu un tip de zahar ... adorabil and shit ... nu am de unde sa scriu de ce le plac fetelor baietii rai ... ci ma degraba sa scriu despre baietii buni care sunt neglijati ( buhahahah acum o dau ca in reclama la sprite cu : fetele stiu cand esti disperat ) . Nu o sa scriu nici despre asta ca nici atat de bun incat sa nu ma vrea nu sunt.

Dar despre ce naiba sa scriu ? Lenjerie intima crosetata ? ca tot m`am impuns cu cineva acum vreo 2 zile pe tema asta .... adica e chiar hidoasa, fetele care pozau in ea erau cam plate si aparent nici nu stim ce se intampla cand se intaresc sfarcurile ..... ies sau nu prin tricotaj ?????!!?!

Bun subiect asta cu lenjeria intima ... din cate am observat eu .. nu exista o distinctie clara intre o lenjerie everyday si una asa mai sexy and stuff. Adica puii mei ... m`am saturat de aceleasi modele de tanga aceleasi culori .... vreau ceva originalitate. Am senzatia ca voi fetele luati prea de buna chestia asta cu lenjeria ... nu totul arata bine pe voi ... unele au un fundulet pentru tanga ( v strings )de te uiti pierdut la el cu un ranjet stupid pe fata ... altele sunt avantajate de o pereche de boxeri ... sau cine stie ce bikinii cu talie joasa.

Cand zic ca vreau ceva diferit nu ma refer la faptul ca vreau ceva extravagant ... nici pe departe ... vreau doar sa vad ceva personalitate .. Si nu zic ca nu ar avea asa ceva printe piesele de lenjerie deja existente ... doar ca nu le diferentiaza foarte bine intre lenjeria obisnuita de zi cu zi .. si cea speciala ... pentru a scoate animalul din partener.

Sa fiu mai direct? replica cu " hai la mine sa ne uitam la un film " nu e suficient de clara ? ( aici trebuie sa fac o paranteza ... fetelor daca un tip va cheama sa va uitati la un film ... puneti pe voi lenjeria aia sexy ... doar asa ... in caz ca *eek eek ).

Si da, am o problema cu tanga ....pentru ca in general tanga nu are personalitate ... mie imi plac boyshorts/boxerii si aia care se aseaza foarte frumos pe jumatate de fundulet. Cand zic ca imi plac ... inseamna ca salivez aducandu`mi aminte de niste chestii (dar din pacate nu am voie sa pun poze hihi ).

In principiu ce tot vreau eu sa zic de cateva articole incoace e ca " nu este incitant ceva la care te astepti " ... de aici va las pe voi si mai ales pe voua sa trageti concluzile.

Comentarii

  1. vara se poarta tanga pt ca altceva se vede nasol prin pantaloni/fusta ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. intram in discutia cu pantaloni albi fixi pe fund si tanga alb?

    BORING !!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. daca as fi rau as zice sa nu fie fara lenjerie ... ca apoi se scurge ca melcul pe strada :)

    RăspundețiȘtergere
  4. tanga culoarea-pielii sub pantaloni albi. incitarea imaginatiei: are, nu are? dar oare are?...

    RăspundețiȘtergere
  5. " ca apoi se scurge ca melcul pe strada :)"

    nu fi ba scarbo sin plm.. eww

    RăspundețiȘtergere
  6. nihasa, get a woman! WTF! ce naiba, balta are peste! si apropo de culoarea pielii la lenjerie: sunt vreo 5 nuante de lenjerie culoarea pielii numarate in piata. Fiecare producator are propria lui "culoare a pielii".

    RăspundețiȘtergere
  7. Delice draga ... te astept pe tine :))) nu e vorba de femeie ... ca oricum nu intentionez sa stie de blogul asta :P

    RăspundețiȘtergere
  8. nihasa is a good boy !

    he knows what he's doing, just watch and see

    RăspundețiȘtergere
  9. Sunt mai multe categorii de femei cea peste care ai dat tu si la care te faci referinta nu ti se potriveste mai cauta....exista si femei care se preocupa de cum arata in "dormitor" dar precizez multe sunt femei si nu fete....care considera lenjeria ieftina "la vedere" ca fiind incitanta....

    RăspundețiȘtergere
  10. probabil ca si asta e problema ... nu am cautat m`au gasit ele :)

    RăspundețiȘtergere
  11. ar fi timpul sa incepi sa le selectezi ca nu e greu asa vei avea si ceva "calitate" nu numai "cantitate"..... azi e prima oara cand citesc opiniile tale asa ca daca cumva am tras prost concluzia cu dorinta ta de "cantitate" imi cer iertare....

    RăspundețiȘtergere
  12. cantitatea conteaza doar daca sunt in acelasi timp in pat cu tine .... :)

    in rest merg totusi pe calitate ... ma rog e poveste lunga ... oricum apreciez sfatul :))

    RăspundețiȘtergere
  13. pantalonii albi oricum sunt penali, indiferent ce e pe sub ei. ca sa nu mai zic de combinatia pantaloni albi stramti si tanga pe un tip.gretos.

    RăspundețiȘtergere
  14. Lenjeria intima crosetata.....daaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!E extrem de sexi,purtata oricum.In pat,pe strada,la plaja!!!!!!!!Cat despre pantalonii alibi...Sunt oribili!!!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!