Treceți la conținutul principal

Cute But Wrong

Blogosfera vuieste ca Mircea Badea si`a facut blog . Aparent a avut o o altercatie cu zoso prin niste mail`uri ... ma rog aparent cineva l`a ajutat sa isi faca blog. Eh acum sunt 2 versiuni de poveste ... chiar cineva l`a ajutat si dupa 2 zile cei care l`au ajutat au schimbat blogul cu o poza cu zoso pe care il injura suav sau niciodata MB nu a vrut sa isi faca blog si totul a fost un mare fake stuff ... ultima versiune e mai probabila ( trust me inside shit ) .

Care e lagatura cu mine ? pai e simplu ... iar s`a facut redirect catre blogul asta ( remember culinar.ro hacked? ) Cute and stuff ... dar nu e vorba de MB e vorba de staff-ul unui site oarecare ( nu`i dau numele ca ii ridic traficul la 5 vizitatori ) ... e vorba de o mai veche disputa zoso - ei ... e vorba ca intr`un mod pervers rats ( guru de toaleta ) ma place ( pupyk papushe ) .

care e Kriptonita mea? multa vodka cu prigat :\\ kthx die

Comentarii

  1. Recidivistul Emancipat31 august 2006, 12:15

    chiar asa mult crezi ca te plac pe tine si pe gimii? :O

    RăspundețiȘtergere
  2. pentru ca ne visezi noaptea si faci manuela la poze cu noi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Inteligibilul Mareshal31 august 2006, 12:20

    ce supraestimat sunt... I FUCKING LOVE IT!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. nihasa, n-ai de unde sti ce vise umede are razvanel cu noi..

    mane, lasa-ne, noua ne place fomeile.

    RăspundețiȘtergere
  5. Razvana si Vidrul31 august 2006, 13:05

    asta: http://www.toaleta.org/news/data/upimages/razvan_lol.jpg
    oricum, nu-nteleg de ce toata lumea ii trista :(

    RăspundețiȘtergere
  6. ma crezi pe cuvant ca nu are nici un sens postul asta?

    RăspundețiȘtergere
  7. si dc req era linku meu pe "blogu" lu` badea? o_0

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Era un bar mișto, dar problema era că mai venea și patronul...

Știți barul ăla făcut de patron în momentul în care a ajuns la 40 de ani și i-a dat cu virgulă bucket listul? Nu? Hai să vă zic cum stă treaba. Toată viața a visat să își deschidă un bar, dar n-a avut timp/bani/motivare. Asta până de curând când s-a dus ca berbecul.

L-a deschis. E mic, simpatic, are un specific bine delimitat, a mers chiar bine la început, dar acum începe să scârțâie. Și ăsta nu înțelege de ce. De ce în fiecare lună vin din ce în ce mai puțini clienți și încasează tot mai pe negativ.

Păi problema majoră e că patronul și-a dorit bar, dar nu și clienți. Am fost în vreo câteva locuri din astea unde noi îl deranjam pe patron. Omul era cu paharul de vin în față, cu gașca de prieteni și cu muzica la maxim. Erau pe distracție și trebuia să o mai pună pe pauză să ne aducă meniurile, să dea muzica mai încet, să ne aducă băutura și la final să ne ia banii.

Omul nu avea chef de noi, chiar dacă eram singurii plătitori de consumație din bar. N-ai cum să ceri prietenilor bani pe c…

Ieri le-am arătat Bucureștiul celor 5 noi beri aduse în România de URBB

De două zile timeline-ul meu s-a umplut de bloggeri care primiseră pachetul din imagine. Poze din toate unghiurile, selfie-uri, nebunie. Eu cred că am primit ultimul lădița care avea frumos atașat următorul mesaj: "Descoperă Europa cu berea care ți se potrivește! #beertrip", așa că presiunea a fost maximă.

Eu ce fel de poză pot să pun ce deja n-a fost făcută de ceilalți? Pe drumul spre casă, ajutat și de constituția specifică de blogger ce trebuia să care 6 kilograme, mi-am zis să fiu o gazdă primitoare și să le arăt celor 5 beri noi o fărâmă de București.

Și pentru că tot zic de ele, dar nu le-am numit, acestea sunt: Grimbergen Ambreé, Kronenbourg 1664 Blanc, Angelo Poretti 4 Luppoli Original, Angelo Poretti 5 Luppoli Bock Chiara și Angelo Poretti 6 Luppoli Bock Rossa.

Alături de ele au fost două mutat aici de ceva vreme: Guinness și Weihenstephaner Hefe Weissbier.

Rezultatul este mai jos.














Problema unui food truck făcut din pasiune e că nu se ia niciodată în serios

Sâmbătă am fost la aniversarea celor de la Ground Zero la Verde Stop - un loc ce a văzut de-a lungul timpului câteva street food festivals. Am ajuns regulamentar la 2, mi-am luat o bere și m-am tolănit regulamentar pe iarbă. Deja de la a 2-a bere au început șoriceii să danseze prin stomac așa că am făcut un tur al food truck-urilor prezente.

La BurgerVan timpul de așteptare era de peste 45 de minute, la Pește Pâine nici nu deschiseseră la aproape 3 ore de când începuse evenimentul, iar la Dianei 4 norocul a făcut să aibă gulașul făcut dinainte așa că puteai să mănânci pe loc. Nu zic că m-am resemnat, că au un gulaș bun, dar speram să bag niște cartofi prăjiți de la Pește Pâine.

Au deschis și ei jumătate de oră mai târziu și imediat s-a făcut o coadă care s-a împrăștiat repede. N-am înțeles de ce, dar mi-am zis că ăsta e momentul să merg să iau niște cartofi. Țeapă. Urmau să îi facă în 30 de minute după spusele lor. Mmda. Bine.


Am mai zăbovit ceva timp la niște vorbe și bere, dar am z…