Hmm ... cred ca sunt normal

Bleah!! Citeam mai devreme de amuzament un thread de pe coolgirl forum ( endless source of fun ) in care un troll/idiot se intreba ... corectie ... intreba pe forumisti cam pe ce monumente ar vrea sa si`o traga.

In primul rand nu am de gand sa ma iau de el ca il cheama the_biver ( like wtf exista deja un the_beaver? sau e doar dobi? ) sau ca are un avatar cretin si semnatura de idi. Ci pur si simplu o sa zic de ce a scris

Deci in confomitate cu istoricitatea care ma cuprins in ultima vreme ma macina curiozitatea asta.
Eu as face una din alea de mai sus langa Monumentul Eroilor Revolutiei.
O fi rau? Nu am nimic cu eroii. Doar monumentul ma .. atrage. E foarte erect si are un cacatel infipt in el. E cam gay si vreau sa il hetrosexualizez cu cel putin doua tipe dornice de ... treburi d'astea istorice.


Adica raman asa masca si ma gandesc ... ce pula sistem de valori au astia micii ? Adica il inteleg daca il ustura pe canal si vrea sa racoreasca ... si el si ea ... se pomeneste un monument oarecare la orizont ... pustiu si prost luminat - si eu probabil as face la fel pentru ca probabil creierul ar fi ocupat cu mentinerea sa pe linia de plutire din cauza irigatiei insuficiente ... dar de la asta pana la a premedita asta mi se pare un pas mare de facut.

De ce ma sochez asa usor? pentru ca in primul rand consider monumentele niste simboluri puternice. Ca nu sunt pentru mine sau ca ma doare in basca asta e problema a 2a ... dar tot nu pot sa le ignor. Evident in momentul asta ... fiind nitel mai cerebral decat situatia precedenta in care tot sangele cobora ... nu imi explic de ce as vrea sa violez simbolurile astea ? de ce trebuie sa le manjesc de sloboz si sa ma fut efectiv pe tot ce inseamna ele?

De ce nevoia asta? Trebuie sa suferi de teribilism sa premeditezi asa ceva? dar sa ai o oarecare fantezie / dorinte launtrica ? De ce sunt atat de pornit ? pentru ca este in esenta exact ce ma enerveaza cel mai mult la societatea in forma ei actuala " nevoia asta de a iti baga pula " Nu se mai pretuieste nici un gram de valoare ( eh acum ma lamentez si exagerez si eu asa tipic hollywoodian ) si mai ales nu se pretuieste lucrul/munca facuta de altii.

Acum nu o sa incep sa zic ca nush care soldati au murit tocmai ca sa aiba un monument in centru sau ceva de genu asta ... dar pula mea monumentul ala este o comemorare a unor evenimente extraordinare sau a unor personalitati remarcabile. Dar eu ca sunt jmecher .... cu ciunga in gura si cu mana pe sub fusta tipei ... imi permit sa fac ce vreau eu ... ca deh nu am inhibitii.

Aici nu e vorba de inhibitii si nici macar exibitionism ... e vorba doar de teribilism. Nu am cum sa fiu de acord cu o chestie premeditata ca asta ... its a no no for me. Oricum sexul de departe e extraordinar cand e spontan ...de asta e bine sa aveti un prezervativ cu voi tot timpul .... si da, vorbeam si cu voi fetele! ( ah ma simt mai bine acum stiind ca sunt un pilon de bun simt,valori morale si etica in blogosfera * ironic* )

Comentarii

  1. ce inocent eşti (să nu zic tâmp, totuşi :))))) - topicul e pus la mişto. mulţi vin să facă mişto de forumul ăla :P

    eu recomand să ştergi repede această însemnare a ta :D

    RăspundețiȘtergere
  2. De ce sunt atat de pornit ? pentru ca este in esenta exact ce ma enerveaza cel mai mult la societatea in forma ei actuala " nevoia asta de a iti baga pula "



    acum intelegi la a 2a lecuta ca esenta articolului asta e putreziciunea in care a cazut societatea asta? Nici un articol de al meu nu e scris bazat doar pe un singur lucru ... e un amalgam de ideei care mi le expun.

    merci de gandurile bune ... o sa`ti las ceva in testament probabil :)

    RăspundețiȘtergere
  3. nu conteaza daca topicul ala e la misto sau nu.
    gandesti frumos, copilule, bravo, te pupa profa:D.
    nu e cazul sa te "scuzi" aproape, sau sa te simti usor neconfortabil pt ca nu esti "in trend", pt faptul ca ai niste opinii, niste principii, ca incepe sa se aseze un soi/un minim de moralitate la tine in capsor. e foarte bine,asta nu poate sa te faca decat sa fii diferit de pustime/pulime, si peste niste ani, cand o sa ai o personalitate mai bine definita, cred ca o sa fii un barbat chiar cu adevarat fain.
    oricum,mie imi place mult ce scrii aici,te citesc in continuare, kid:)
    ( p.s.: nu sunt asa batrana, am 28 de ani:D asta ca sa nu iti faci griji ca ai inceput sa placi la babe:) )

    RăspundețiȘtergere
  4. ah, si da, si fetele ar trebui sa aiba prezervative la ele. lasati partea cu "e treaba/datoria lui sa le cumpere/o sa creada ca sunt o curva". be smart and efficient. it saves a lot of trouble and saves u from ruining the moment. in plus,se stie, baietii/barbatii sunt foaaarte uituci/distrati:P

    RăspundețiȘtergere
  5. Dar despre oameni destepti nu stii sa vb pe blogul tau? Sau e prea greu sa vb despre ei? Stim cu totii ca prostii sunt la tot pasul...
    Am observat ca e la moda sa point out toti oamenii prosti pe care-i intalnesti in viata de zi cu zi, ca-i taximetrist, ca-i forumist, ca-i unu' pe care l-ai vazut pe strada......
    Sau poate e marfa intr-adevar sa te dai mare in apa mica. Who knows.....try it.

    RăspundețiȘtergere
  6. same here

    cei saraci tin neaparat sa se asocieze cu valori puternice pentru a fi bagati in seama. dar victoria lor sta in discutiile despre ei, ca cea de aici.

    cred ca o mai buna arma impotriva acestor iesiri ar fi ignorarea lor. orice ecou este un punct in plus pentru ei.[mai putin cele de la shotgun].


    ps: parerea mea a fost ca e o caterinca, totusi deloc naiva, cred ca pe forumurile populare isi duc viata o suma de indivizi aparent sanatosi care prefera sa ejaculeze anonim sub masca unor valori nebanuite.

    subiectul ramane insa actual, personaje de seama publice fac astfel de manevre, nenorocind traditii, simboluri sau chiar spatii geografice luandu`ne pe toti de prosti.

    RăspundețiȘtergere
  7. zi-mi o societate unde nu exista nevoia de a-ti baga pula

    RăspundețiȘtergere
  8. a fi "in trend"= a depinde de ceilalti.Sa nu fi in trend e un mare curaj, curajul de a rupe cordonul ombilical care te leaga de multime si de a fi in sfarsit independent, stapan pe creierul tau. asa ca bv pt insemnarea asta, chiar asa conservatoare cum e ea :)

    RăspundețiȘtergere
  9. ala d epe forum era genu tocilarel-manelist care a crscut intr-o casa cu mobila "bonantza" si a zis ca zice ceva "interesant" that's all, i don't think he meant it, but i dont think you ppl should bash poor old Nihasa, i mean all the rants are damn well sucky, for real. Nu e ca si cum Nihasa a descoperit painea feliata, dar contrareactia e sarita un pic din scara, common... Spread the love

    RăspundețiȘtergere
  10. Dar despre oameni destepti nu stii sa vb pe blogul tau? Sau e prea greu sa vb despre ei? Stim cu totii ca prostii sunt la tot pasul...
    Am observat ca e la moda sa point out toti oamenii prosti pe care-i intalnesti in viata de zi cu zi, ca-i taximetrist, ca-i forumist, ca-i unu' pe care l-ai vazut pe strada......
    Sau poate e marfa intr-adevar sa te dai mare in apa mica. Who knows.....try it.


    Eu nu cred ca la asta se rezuma totul-la a te da mare in apa mica cum zici tu.Problema e ca au ramas prea putine persoane care sa dea dovada de o minima moralitate.Din pacate,facem parte dintr-o societate unde se pune accent pe alte "valori",dar mai sunt si unii(gen nihasa)care incearca sa se detaseze de acesta "miscare" de indobitocire in masa,care e la moda in aceste vremuri si care,din nefericire,a devenit o conditie indispensabila(la modul peiorativ,desigur)pentru a te integra in aceasta societate.

    Chiar tu zici ca de prosti dai la tot pasul.Cum sa scrii despre oameni destepti,daca nu prea gasesti asemenea "specimene" pe cale de disparitie?Majoritatea isi spune cuvantul,din pacate,asa ca nu se pune problema de"moda"de a critica.Unele lucruri sunt extrem de deranjante,insa au ramas prea putini omameni care sa mai observe chestia asta.

    Nihasa felicitari pentru post!nice one :)

    RăspundețiȘtergere
  11. E ceva "normal" sa vezi tot felul de teribilisti de genul asta...si nu ai ce face asta e generatia lor...trebuie sa inventeze ceva care sa-i faca sa iasa din multime...pe mine nu ma mai intriga nimic am vazut si mai rele...si pe de alta parte sunt doar cuvinte...atat.

    RăspundețiȘtergere
  12. prostii ies in evidenta f usor iar lumea tinde sa generalizeze ...majoritatea nu este formata din prosti....erau prosti si in vremurile care au trecut...decat ca cei ai generatiei noastre sunt prosti de-a bine-lea....si vorbind non stop despre ei cum am observat ca este tendinta, bunnypower here nu face decat sa arate cu degetul "vai ce prosti sunt ei" hai sa scriu pe blog despre ei.... repet...mare in apa mica. Si oricum nu cred ca era cineva care nu stia deja ce s-a mai spus ipe thread-ul asta...doar ca unii nu au blog si nu scriu despre chestiile astea....si mai bine fac.Poate unii chiar actioneaza imptriva lor....

    RăspundețiȘtergere
  13. eu mor aici de râs frate =))))))

    the_biver e unu' de pe forumul level (The Giver... evident "biver" e pus la mişto) care s-a dus acolo ca să facă_caterincă. nu ştiu voi de ce filosofaţi de parcă ar fi o chestiune de viaţă şi moarte but it's damn fun to read your comments! :D

    (probabil aşa se uita şi Eminescoo la noi din cer când la ora de română ataşam tot felu' de interpretări transcendente unei poezii scrijelite în 20 de secunde... ca să aibă cu ce să dea mare la next date :D)

    RăspundețiȘtergere
  14. modul tau de gandire aici este laudabil dar totusi ocazia cu care te exprimi e putin nepotrivita...Este o caterinca imbecila ce-i drept, dar n-are rost sa irosim atata seriozitate pe ea. "nevoia de-ati baga pula" o are cam fiecare, inclusiv tu, numai ca ne-o exprimam mai mult sau mai putin, si fata de anumite situatii. Tu fata de cazul asta devii mult prea serios, si poate ar fi cazul sa-ti arati aceasta seriozitate in alte contexte, decat sa strici orzul pe gaste. Adica e frumos ca te intriga "putreziciunea societatii", dar e un minus ca ai exprimat asta fata de un caz irelevant de putreziciune. Acum cu totii vom astepta probabil sa scrii despre foametea-n lume si chestii profunde si filosofice, ca sa dovedesti ca esti cu adevarat dastept si cinstit

    RăspundețiȘtergere
  15. m-am mutat
    http://inadecvat.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  16. Noa, sa nu'l confunzi pe agariciul ala cu mine. ;)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!