sec cu prietenii lu` nihasa

Titlul aduce asa un pic a sex in grup .... dar nu e chiar asa. Aseara eram la o bere cu cei mai vechi prieteni ai mei si vorbeam vrute si nevrute. In mod normal am ajuns sa vorbim si despre blog si mai ales despre emisiune ( cica emisiunea a iesit oke si nu au avut de ce sa faca misto ... happy me ) .

Dar nu despre asta doream sa imi vorbesc eului meu din viitor - la un momentdat intrebam daca blogul te ajuta se faci sex .... multi au zis ca nu ... unii au zis ca da ... eu stiam ce stiam ... ma rog toata lumea era fericita. Dar aparent blogul asta nu distruge doar viata sexuala a misoginului care scrie in el ( self irony rullz ) ... dar si a prietenilor.

Uite asa incepe povestea ... un prieten de al meu ii spune unei tipe sa vina la el sa vada un film ... tipa imi citeste blogul si a citit sex cu nihasa 04 si mai ales paragraful asta
Sa fiu mai direct? replica cu " hai la mine sa ne uitam la un film " nu e suficient de clara ? ( aici trebuie sa fac o paranteza ... fetelor daca un tip va cheama sa va uitati la un film ... puneti pe voi lenjeria aia sexy ... doar asa ... in caz ca *eek eek ).
Aici intervine o mica problema ... eu tot timpul am avut impresia ca fetele stiu de replica asta .... one of the oldest in the book ... aparent ea nu stia :)))) si uite asa prietenul meu a fost refuzat cu un link frumos catre blogul meu. Daca mie mi se intampla chestia asta ... cred ca imi omoram prietenul cu blog ... Deja am ajuns sa influentez viata celor din jurul meu.

Povestea mie mi s`a parut amuzanta si am ras ceva pe marginea ei ... Dar vreau sa ii transmit un mesaj fetei ... pare rau dar nu am intrat in detalii nume si alte chestii din astea : chiar daca stiti asta ... inchideti si voi din ochi nitel ... pentru ca e foarte cald si ne e lene sa gandim la replici de agatat ... sa nu zic sex and stuff.

Oricum interesanta povestire ... the power of the blooooooooooooooog !!!!!!!

Comentarii

  1. :)) da....amuzant, dar cam sadic pt tipul in cauza.:P culmea e ca in timp ce citeam....(desi citisem si postul cu sex 04) am realizat ca si eu am fost invitata de un tip sa vad un film la el acasa....:D l-am refuzat in schimb din alte motive, pt ca la vremea respectiva nu stiam de semnificatiile ascunse ale acestei replici....:))) deci acuma stau si ma intreb ce vroia de fapt de la mine...:)) hmm....concluzie: nu,nu toate fetele stiu ce inseamna...(sau ce vreti voi sa insemne ;) )

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai nasol e cand tu stii substratu' si el nu. Si se ajunge la ceva de genul:
    - Bine, dar eu chiar vreau sa vad filmul ala!
    - Poftim?!

    Si nu, nu sunt muma padurii in her worst days :P

    RăspundețiȘtergere
  3. sincer iti zic ca depinde si de film ... sunt unele filme la care nu pot sa ma gandesc la nimic altceva ... si stau captivat si savurez fiecare clipa . Si nici ea nu e muma padurii ... dar asta de obicei se intampla cand pica peste mine acasa si eu deja ma uit la filmul respectiv ... daca e sa o chem exclusiv la un film ... nu o sa ma uit la genul ala de filme

    RăspundețiȘtergere
  4. Deja cand inviti o fata la film .. aia nu vine sa vada filmu cu tine .. c'mon. INDIFERENT de film.

    Iar faza cu influentatul.. trebuia deja sa te astepti la asta. Daca la inceput sunt faza "ah da ba.. ca povestea nihasa in blog despre asta si asta.." se ajunge " sa=l f.. pe nihasa asta ca etc si etc"

    RăspundețiȘtergere
  5. ha, ce bine imi pare :D!

    RăspundețiȘtergere
  6. atunci ce inseanma cand o tipa invita un tip sa vada un film la ea?e la fel?

    RăspundețiȘtergere
  7. in 99% din cazuri e la fel. iar 1% e atunci cand doar are nevoie de cineva care sa-i reinstaleze windows-ul.

    RăspundețiȘtergere
  8. =)) la mine nu e cazul.am invitat odata un baiat la mine sa ne uitam la film(e), si stiam ce stiam.el insa s-a uitat la film.

    RăspundețiȘtergere
  9. hihi pentru mine era un cod secret intr-o vreme...intre mine si respectivul.
    nu cred ca e asa de anormala/secreta replica asta. well there's the mystery...and the allusion si asa stilul oarecum emfatic.

    definitely.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!