Cand iti dai seama ca nu ai coloana vertebrala

Yeah vorbim de genul ala de relatii in care ea decide tot pentru tine ... pardon pentru voi. Vorbesc si eu asa in nestire ca in ultimul timp ba am vazut bloguri de feministe ... ba poze din reviste pe tema asta. Ce legatura e intre feministe si faptul de a nu avea tupeu ? Aparent nici una ... vorbesc si eu asa sa ma aflu in treaba.

Blogul cu pricina este De ce uram barbatii ... o mostra amuzanta de frustrare feminina ( sac :D ) Nu am cum sa scot cuvinte frumoase despre blogul respectiv pentru ca e prea generalizat. As merge atat de departe in cat sa zic ca e chiar scris de un tip ... pentru ca mi se pare absurd ca o femeie sa gandeasca asa. Singura scuza acceptabila ar fi ca e facut la misto. Dar daca nu ? oh vai ... ce a putut sa`i faca un tip de a reactionat asa?

Cine stie ... de fapt ... pe cine intereseaza? Parerile fetelor cu care am vorbit despre blogul asta e ca nici ea nu e normala ... aka mayor of crazy town. Macar pot spune ca imi place de ea pentru ca stie ce vrea. Total control ? cam prea mult spus .. cred ca mai de graba vrea un fel de " nice guy " ... deh filmele astea :)))

Acum sa vorbim despre tipii aia sub papuc ... Prima intrebare fireasca ar fi ... de ce ? cata dreptate poate sa aiba un singur om incat sa il asculti orbeste? Nici nu prea am ce sa mai zic ... ca pur si simplu nu inteleg cum ai putea sa faci tot ce vrea ea ... si mai ales cum vrea ea ... pur si simplu m`as enerva si as pleca ... as lasa`o pe ea in pace cu mofturile ei. Adica de ce doar eu sa las de la mine ? de ce sa fac doar cum vrea ea ...? Oh well am ajuns sa vorbesc despre 2 lucruri cu care nu sunt familiar ... cata lipsa de preocupare si plictiseala :D

Comentarii

  1. si asa un blog se intinde si se intinde ...

    bai lasati dracu reclama gratis.

    RăspundețiȘtergere
  2. prostiile au mai mult succes ca lucrurile de calitate :D

    RăspundețiȘtergere
  3. "o mostra amuzanta de frustrare feminino mostra amuzanta de frustrare feminina" exact asta am gandit si eu cand am citit acel articol..

    RăspundețiȘtergere
  4. Mai nasol e ca blogul acela se numara de cateva zile printre primele 4 bloguri la "Top WordPress.com blogs today" si mai intra si la "Fastest Growing WordPress.com blogs" [primele 7] ...grrr... adica prostiile alea [asta sunt, niste pareri duse la extrem] scrise cu inversunare si lasitate in acelasi timp [nu am vazut numele persoanei care posteaza pana acum] imi iau mie din trafic :)) ?... nu-i corect :((...

    RăspundețiȘtergere
  5. cei care sunt "sub papuc" sunt asa pentru ca accepta situatia asta si o accepta pentru ca,probabil,le convine momentan. Cred ca in momentul in care nu se vor mai simti confortabil in situatia aia vor pleca pur si simplu sau vor "renegocia" datele problemei

    Adica ma gandesc ca un tip "sub papuc" e constient ca e "sub papuc"...accepta situatia fiind constient de ea, unora poate chiar le place...:-S

    RăspundețiȘtergere
  6. toti ajungem sub papuc mai devreme sau mai tarziu, depinde cat de mult iubim (sau ne simtim dependenti de) persoana de langa noi.
    nu te mai da tu mare ca tu nu stii ce e aia sa fii sub papuc, pt ca probabil nu ti-ai gasit inca "nashul", sau nu ti-ai dat seama cat de sub papuc esti/ai fost ;)
    ah, si mai e alta treaba: depinde si cum interpretezi conceptul asta de a fi "sub papuc" - daca intr-adevar nu te mai "auzi" intr-o relatie e cam nasol, dar daca intelegi prin asta ca faci compromisuri, mi se pare ok.

    RăspundețiȘtergere
  7. nu era vorba de compromisuri ... ca in esenta la asta se rezuma a avea o relatie .. era pur si simplu de acapararea vietii tale de o persoana .. care incearca sa te schimbe in altceva ce nu esti.

    RăspundețiȘtergere
  8. Pai degeaba vrea o anumita persoana sa te acapareze, fiindca spiritul tau liber nu`i permite. Asa ca eforturile sunt in zadar.
    :P
    Sunt de parere ca pe om trebuie sa`l lasi sa faca exact ce simte.Ce atatea constrangeri domn`le?!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!