Cine are dreptate ...

... intr`o chestie in care ambele persoane sunt absurde? Pai de ce sa fie absurde? poate ca amandoi sunt incapatanati. Ea are senzatia ca el e prea incapatanat ... el are senzatia ca ea il duce cu zaharelul sa faca totul cum vrea ea ... asa ca el ii reproseaza ca prea se codeste ca de fapt daca ar stii ce vrea ( am uitat sa zic ca el are impresia ca ea nu stie ce vrea ) si are avea initiativa ar fi mai bine ... ea spune ca el e abusrd cu " his way or the highway " si enervant ca o tot fute la cap cu nush ce chestie zilnic ... dar cu toate astea il place foarte mult ... din nefericire si el o place pe ea .. asa ca ies niste certuri de toata frumusetea pe motive absurde. Fiecare vrea ca celalat sa fie altcumva ... dar probabil ca nu l`ar mai placea daca ar fi altfel.

Serios de nu e mai rau ca o telenovela ... certuri - impacari - certuri - impacari .... si involuntar nu pot sa nu ma gandesc ca daca ar tacea amandoi si s`ar intelege doar din priviri / limbajul corpului ... ar fi perfect. Sa mai zic ca atunci cand vezi si cunosti toate chestiile astea ... ajungi sa binecuvantezi singuratatea? :))) desi overall asa sunt simpatici amandoi ... si sper ca nu ma citesc.

Comentarii

  1. Si totusi, daca n-ai trecut niciodata printr-o relatie de genul "love-hate", n-ai trait :) Incepe prin a fi fun si ramane fun pana cand devine frustrant. De unde incepe iar sa fie fun, sau cei doi se despart, ca depends.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!