pentru ca sunt papusel

Vorbeam cu cea care uraste barbatii ... dar rau de tot ... o invitam la o discutie face 2 face .. aka o prajiturica si cico. Ea a zis nu .... ca trebuie sa o conving .. aparent nu este suficient sa apar asa ( lovitura mare in orgoliu ) . Mi`a fost cerut sa fiu destept intr`o singura fraza .. trebuia sa o dau pe e=mcpatrat? sau ca 1+1=2 este de fapt 1/2 + 3/2=2 ... sincer m`am pierdut la faza asta ...

Apoi cand i`am spus ca nu trebuie sa dau eu din coada ca un catelus sa ii demonstrez ca am ceva minte ... am fost facut papusel .. Ce e papusel? pai exact blonda aia sexy dar proasta bata din filme. Aparent pozele cu mine au creat impresia asta de papusel ... sa zic ca asta e un soc? *sigh sigh* neah ... mai bine vedem jumatatea plina a paharului ca ma considera sexy .. good looking and shit.

M`a iritat oarecum faza ca ea tot imi cerea un special trick ca sa iasa cu mine ... desi in esenta facea asta doar pentru ca citez " tu nu trebuie să te deranjezi niciodată să convingi o tipă să iasă cu tine sau să orice. Doar stai acolo şi arăţi bine şi gata. Ea vrea. Ăia care nu sunt păpuşei tre să se chinuie să pară măcar deştepţi/amuzanţi/somethin' ca s-o convingă. " deh ... merit lectii online *rofl* . Deh mi`a dat ea peste bot ... desi se cam contrazice fata ... pe de o parte tot blogul era ca main theme ... i dont need more bullshit from men ! si pe de alta ea tocmai asta imi cerea ... sa o dau in bullshituri sa vada cum ma chinui sa smulg o intalnire de conversatie ( geeez nici nu s`a pus problema de altceva ) .

Esenta?

nihasa_xy: de fapt e un fel de " esti cute si cum nu a trebuit niciodata sa depui efort sa iesi cu o tipa ... o sa te fac eu sa depui efort "
nihasa_xy: more or less
nihasa_xy: ma insel ?
un_id_oarecare: :))
un_id_oarecare: nu
Dragut ... ce as putea sa spun mai mult ? She likes to play ... i kinda like her * shes ivil *

So wtf ... sunt papusel ? c`mon aveam o parere mult mai buna despre mine ... imi place sa cred ca sunt cat de cat inteligent .. mai am si zile amuzante ... ma mai pricep si eu la scoate 2-3 vorbe intr`o conversatie ... refuz sa cred ca sunt papusel.

Pentru mine ... papusel asta suna a un fel de " oh yeah .. hes fuckable .. nothing more " fetelor ... ( neah generalizare aiurea aici *heheheh* ) .. am si eu sentimente .. nu sunt o bucata de carne buna la pat ( * omege ... buhahahah vreau ovatii pentru ultima replica * ) !!!!!

Comentarii

  1. nici eu nu te-as impinge de pe marginea patului :P dar restul e discutabil

    RăspundețiȘtergere
  2. exista intr-adevar categoria barbatilor frumosi si prosti. le citesti pe fata aia superba ca pe interior e gol... oftezi si te multumesti cu unu' mai putin frumos...
    exista si cateva exceptii, de frumosi si inteligenti/amuzanti/interesanti or somethin'... pacat ca-s prea putini.
    anyway, tu pari a face parte din categoria a doua.
    dar daca-ti pierzi vremea cu jocuri de 2 lei cu eloa pe mess, incep sa ma indoiesc... ai vreun scop anume, incerci s-o aduci pe calea cea buna, sau ce???

    RăspundețiȘtergere
  3. eh incercam sa vad daca asa e si in realitate .. pentru ca blogul ala e prea exagerat ...


    curiozitate personala

    RăspundețiȘtergere
  4. @Nihasa:
    Sunt oameni pe care nu-i poti aduce pe calea cea buna(moderata?) nici daca ai vrea. Sunt impresionati pe moment de gestul/incercarea ta, dar ceea ce le spui nu prinde radacini. Si uita repede ca pe lume mai exista si pareri bune, altele decat cea personala.

    Pe de alta parte, va spun eu de ce blogul acela inca mai exista si se bucura de atata audienta: prea mult feedback :))). Daca postati vreun comentariu pe deaia.wp.com, inseamna ca va deranjeaza ceea ce se scrie acolo despre voi, barbatii.

    traducere, "Cine se scuza, se acuza". Daca acela era scopul blogului, de a afla pareri online de-ale diverselor persoane de sex masculin referitor la anumite aspecte bla bla, apai sa stiti ca l-a atins. ţeapă!

    traducere2: daca nimeni nu ar mai comenta pe acel blog, oare ce s-ar intampla?... :).

    RăspundețiȘtergere
  5. vezi sa nu dai peste un alt papusel :))

    RăspundețiȘtergere
  6. omg .. there can be only one :))))


    multumesc de cuvintele bune kawakawa

    RăspundețiȘtergere
  7. papushel ... mhm... ce nume de premier ti-au bagat. Yous hould consider going blone.

    RăspundețiȘtergere
  8. edit: You should consider going blonde.

    RăspundețiȘtergere
  9. :))) ... toata lumea o condamna si o face proasta ... Nihasa te multumesti tu cu gandul ca te-a facut papusel ...dar e doar de fatada multumirea asta ;) Adevarul e ca nimeni nu a avut succesul ei la nici o luna de la aparitie... si nici macar acum nu s-a stins... toti ati vorbit cu ea pe mess si sunt sigur ca toti ati incercat sa scoateti o intalnire "face to face" ... asa ca ... ciocu' mic si joc de glezne ... ;) bafta

    RăspundețiȘtergere
  10. te-a facut papusel fiindca pe blog zici mereu despre cat de frumos esti, si daca vrem sa aflam ca esti si destept, sa-ti dam o intalnire...unii (unele?) nu-s dispusi(e) sa il studieze prea mult pe nihasa si prefera sa se bazeze pe informatiile pe care ni le ofera chiar el...Ori daca vedem pe blog "sex, omege, prajiturica, cico, fundulet, I'm cute"...crezi ca ne mai intereseaza ca esti destept? :P
    ps> moama cata invidie se citeste pe commenturile unora "ba, lasati-o pe eloa aia ca-i aduceti prea mult trafic" :))) de parca-i primul caz de big traffic/ questionable quality...Cand toata lumea punea link la Remus Talent nu sarea nimeni de cur in sus ca-i aducem vizitatori nemeritati. Va mancati dejtele, stats whores!

    RăspundețiȘtergere
  11. self irony god damn it ... am destula incredere in mine incat imi permit sa glumesc mult ...


    buddha - am incercat real life ... pentru ca sunt sigur ca e mielusel fata de cum e pe net :)) Adica sunt ferm convins ca la o discutie fata in fata nu ar putea sa isi sustina ideile tembele ... la dracu .. nici juma de ora pe messenger si nu a fost in stare sa nu o dea in ipocrizie ... de genul ala ... tipa in stanga si in dreapta ca barbatii au numai bullshituri in ei .. si exact asta face ea ..

    e vorba de curiozitate personala :))

    RăspundețiȘtergere
  12. Pt mine un papusel ar trebui sa se epileze pe piept si sa isi penseze sprancenele. Eventual sa se imbrace si in roz. Te recunosti?

    RăspundețiȘtergere
  13. n-ar parea sa ai atata incredere in tine....de fapt cam exagerezi in chestia asta cu self confidence....si din cate stiu cand cineva striga in gura mare ca e asa si pe dincolo de obicei are un complex.

    RăspundețiȘtergere
  14. Faptul ca nu a acceptat sa iasa poate fi interpretat in multe feluri ...printre care si cel in care tu crezi ca e mielusel ... Dar la fel de bine poate fi vorba de un barbat ... sau mai rau... unul transformat in femeie ... Pana una alta nu o mai bagati in seama... e singurul leac pentru ca mai mult ca sigur sufera de popularitate in momentul asta ...

    RăspundețiȘtergere
  15. de ce n`as parea ca am incredere in mine ? asa de curiozitate intreb si eu :D

    RăspundețiȘtergere
  16. despre cine e vorba aici?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!