An Inconvenient Truth

Am savurat documentarul mult asteptat in care Al Gore vorbeste despre incalzire globala ( global warming ) clipa cu clipa ... asteptand ceva socant care sa ridice nivelul de awareness peste limita de intoleranta tacita sau i`as spune complacitate daca ar exista cuvantul asta. Din pacate nu s`a intamplat asta ... desi pot spune ca este un documentar bun ... dar parca ii lipseste ceva nou cu adevarat. Toate informatiile ... ma rog sa nu exagerez absurd acum ... dar majoritatea imi erau deja cunoscute ... singura diferenta e ca acum sunt imbracate in niste grafice dragute.

Pe alocuri sunt si chestii socante ( mai bine spus incredibile ) ... dar din pacate nu ma regasesc in ele ... adica sunt extraordinare dintr`un punct de vedere stiintific ... dar nu social. Doream sa vad un Al Gore suparat .. care trezeste la viata un auditoriu indoctrinat sau mai bine spus ignorant. Nu mi`a lasat impresia ca a reusit asta ... si pe cat de mult am asteptat documentarul asta .... pot spune ca ma declar dezamagit asteptandu`ma la o alta abordare decat cea clasica.

De ce alta abordare? pentru ca ignoranta si`a creat o bariera impotriva documentarelor clasice cu rol de trezire la viata a constiintei globale pentru o evolutie in simbioza ( ghilimele ghilimele ) cu planeta bla bla bla ... u got the point.

Overall daca ar fi sa ii dau o nota asa ... as spune un 8.5/10 la capitolul documentare.

In cealalta extrema este E.v.o pe care l`am vazut tot recent ... relativ spus vazut ... ca nu am rezistat doar 22 minute pana sa cedez. Modul in care s`a ales punerea ideii in valoare a fost unul atat de neinspirat incat nu am avut taria necesara de caracter si interesul de a il urmari pana la capat.

Ce imi pare cu adevarat rau e ca ideea din spate suna chiar promitator dar datorita modurilor de filmare , prezentare si realizare dezastruoase ... i just said fuck off. Nota 1/10

Momentan in top ramane " What the #$*! Do We (K)now!? " care chiar mi ridicat niste semne de intrebare. Desi nu e un documentar stiintific sa zic asa ... a reusit ce si`a propus ... si asta a fost sa ma intreb " what the fuck do we know? ". Parca am si scris acum muuuuult timp un post destul de interesant despre asta dar momentan nu il gasesc ... asa ca o sa revin cu un link catre el prin comentarii.

Comentarii

  1. In caz ca nu ai vazut inca Who Killed The Electric Car, sa te uiti la el. Sunt niste lucruri socante.

    RăspundețiȘtergere
  2. l-a si prezentat aici, cititor infidel ce esti :P

    RăspundețiȘtergere
  3. heh :D ... chiar am vorbit acum vreo 2 sapt de documentarul respectiv.

    RăspundețiȘtergere
  4. where did u get them from...
    plz post answer:)

    RăspundețiȘtergere
  5. try searching mininova.org for " an inconvenient truth " but i dont support downloading it free from the net .. but u can find it there.

    u need to use a torrent client like bitcomet ( google search bitcoment for download )

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!