Treceți la conținutul principal

LOAD ft Internetics

In sfarsit am ajuns acasa dupa vreo 14 ore pe drumuri. Am ajuns si la LOAD si la Internetics ( seminarul cu " Din .ro in .p(ro)fit" ) ... unul la Hilton altul la Howard Johnson ... la LOAD nu am stat pentru ca deja pierdusem seminariile la care am vrut sa fiu prezent ( IBM “Linux: From Server to Client” si Rompetrol “Rompetrol şi Open Source” ) dar promit sa ma revansez maine cand o sa particip la ultimile 3 seminarii.

La internetics am stat la seminarul luminat de DotCommerce .. m`am intalnit cu niste grei ai blogosferei : Dragos Tuta , Radu Ionescu , Andrei Rosca , Dragos Dehelean , Antonio Eram , Bobby Voicu .... cu ultimii 4 am baut si o bere dupa internetics. Din pacate am sarit pe cineva ...dar nu`mi mai aduc aminte numele sau. La LOAD m`am mai intalnit cu Vladimir Oane si Alex Brie ... si ulterior la radio lynx cu Alin Zainescu ( organizatorul LOAD ) .

Linuxul a ramas inca user friendly ... ca pana la urma m`am pricopsit si cu un pinguin linux :)) il pun la loc de cinste langa iepurele roz. Am avut o zi incarcata de informatii si noi cunostinte ... de la chiromantie pana la spam pe internet. Maine probabil ca o sa dau o fuga si la festivitatea de premiere internetics ... daca ma simt in stare .. momentan mi se inchid ochii.

Mica bisericuta creata dupa seminarul de la internetics a fost cireasa de pe tort ... gratie le Créateur-ului * hehehe* care a facut atmosfera.

Ah si asa offtopic ... am caldura ... asa ca in seara asta dorm regeste *heheh*
Alt offtopic ... nu e cam grasut ... sa nu zic supraponderat ... pinguinul asta?

Comentarii

  1. are nasul cam mare si papionul stramb.

    RăspundețiȘtergere
  2. LOAD: cum poti sa ceri bani pentru ceva ce promoveaza miscarea opensource?

    INTERNETICS: as fi venit doar ca sa il cunosc pe orlando :)

    RăspundețiȘtergere
  3. e gras, bondoc si disproportionat .. ze bunny could do better

    RăspundețiȘtergere
  4. E un scumpic, asa supraponderal cum e;))

    RăspundețiȘtergere
  5. e naspa pinguinul. da' e al tau ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. si o sa am si eu pinguin d-ala :DDDDddd! mersi bobby ;)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

În ultimul an am mers pe jos cam 2480 de km

Zilele astea s-a împlinit un an de când am început să port o brățară de fitness. E vorba de un Garmin Vivofit 2 pe care nu l-am dat niciodată jos în ultimele 365 de zile - doar de curiozitate de a vedea cât merg pe jos într-un an. Răspunsul a fost puțin dezamăgitor:

Cam 2480 de kilometri parcurși pe jos într-un an.

Zic dezamăgitor pentru că speram să trec de 2500 până când scriu însemnarea asta.

Aplicația a contorizat doar vreo 2430 pentru că vreo 5-6 zile extrem de active au reprezentat erori de sincronizare și tot ce am făcut în zilele respective s-a pierdut în neant. Estimez eu că e vorba de vreo 50 de kilometri maxim.

În rest, cam așa arată treaba ca în imaginea de mai jos. Trei milioane și ceva de pași, o medie de 6.8 kilometri parcurși zilnic pe jos și un record de aproape 18 km într-o zi călduroasă de mai.


Problema este că deși valorile par mari, cu siguranță peste media bucureșteană, realitatea e că denotă sedentarismul modern. Citeam acum ceva vreme un studiu similar făcut p…

Deschidere: Shoteria Stația Fantastică

Generația nouă de petrecăreți din Centrul Vechi a dat naștere unui concept interesant: fast bar-ul. Locul unde ajungi să bei ceva cu niște prieteni înainte de poposi într-un club. Așa de încălzit puțin și de intrat în spiritul de petrecere. E locul unde n-ai scaune să te parchezi la povești sau să zăbovești cu orele. Totul e pe repede înainte.

E suficient să ajungi o seară în Shoteria 1 - Stația de primă alcoolizare - să simți pe pielea ta cât de bine a prins. Grupuri și grupuri de oameni care vin să dea un shot - două înainte de a se duce regulamentar la 23:00 în club. Ajută și faptul că au varietate de shot-uri pentru toate gusturile, așa că nu mare e mirarea să vezi grupuri de fete cot la cot shot la shot cu grupuri de băieți.

Lucrurile au mers atât de bine în ăștia 2 ani de Shoteria 1 încât vineri au mai deschis un loc. De data asta s-au concentrat pe long drinks sau shotail-uri cum le zic ei. Un loc puțin mai măricel ca primul, dar sub același concept-umbrelă. Un loc unde să pet…

S-a întâmplat nefăcuta: Chefi la cuțite e mai digerabil ca MasterChef

Nu credeam că o să zic asta vreodată, dar Chefii la cuțite s-au transformat încet, încet într-un fel de Top Gear culinar. Prietenia dintre ei a început să își spună cuvântul și întreg show-ul a devenit mult mai ușor de digerat chit că nu este produs la nivelul calitativ MC.

Între timp au renunțat și la jignirile gratuite, doar de dragul de a fi, așa că întreaga experiență este una care binedispune. Știu că elitismul culinar își face cruce în acest moment, dar nici Chefii și nici MasterChefii n-au emisiuni care să aibă legătură cu gătitul.

M-am uitat la 4 episoade și nici snopit în bătaie moldovenească n-aș putea să îmi aduc aminte de vreun preparat care m-a impresionat sau o tehnică pe care am deprins-o.

Emisiunile sunt pe zona pur de entertainment, iar Chefii fac asta mai bine printr-o carismă tip grup de prieteni. Chit că e pe glume de cartier, recunosc că m-am uitat și am râs de multe ori la emisiunea lor. E posibil ca ăsta să fie un prin semn de stockholm syndrome.

Cu toate asta …