LOAD ft Internetics

In sfarsit am ajuns acasa dupa vreo 14 ore pe drumuri. Am ajuns si la LOAD si la Internetics ( seminarul cu " Din .ro in .p(ro)fit" ) ... unul la Hilton altul la Howard Johnson ... la LOAD nu am stat pentru ca deja pierdusem seminariile la care am vrut sa fiu prezent ( IBM “Linux: From Server to Client” si Rompetrol “Rompetrol şi Open Source” ) dar promit sa ma revansez maine cand o sa particip la ultimile 3 seminarii.

La internetics am stat la seminarul luminat de DotCommerce .. m`am intalnit cu niste grei ai blogosferei : Dragos Tuta , Radu Ionescu , Andrei Rosca , Dragos Dehelean , Antonio Eram , Bobby Voicu .... cu ultimii 4 am baut si o bere dupa internetics. Din pacate am sarit pe cineva ...dar nu`mi mai aduc aminte numele sau. La LOAD m`am mai intalnit cu Vladimir Oane si Alex Brie ... si ulterior la radio lynx cu Alin Zainescu ( organizatorul LOAD ) .

Linuxul a ramas inca user friendly ... ca pana la urma m`am pricopsit si cu un pinguin linux :)) il pun la loc de cinste langa iepurele roz. Am avut o zi incarcata de informatii si noi cunostinte ... de la chiromantie pana la spam pe internet. Maine probabil ca o sa dau o fuga si la festivitatea de premiere internetics ... daca ma simt in stare .. momentan mi se inchid ochii.

Mica bisericuta creata dupa seminarul de la internetics a fost cireasa de pe tort ... gratie le Créateur-ului * hehehe* care a facut atmosfera.

Ah si asa offtopic ... am caldura ... asa ca in seara asta dorm regeste *heheh*
Alt offtopic ... nu e cam grasut ... sa nu zic supraponderat ... pinguinul asta?

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!