netoo ^^ 2 . 0

Editia a 2a s`a desfasurat la Codecs si eu scriu atat de tarziu ( dupa 24 ore ) incat deja probabil ca se stie deja ce s`a intamplat si ce s`a discutat. Hai sa facem un rezumat : se doreste realizarea unei relatii mai stranse intre blogeri ... care sa nu faca de rusine cuvantul blogosfera. Implicit dupa realizarea asta se poate vorbi de o voce la unison a blogosferei pe niste subiecte care o afecteaza direct ( un exemplu elocvent ar fi copyrightul contentului creat de blogeri ). In plus se doreste o mediatizare a blogosferei care ii va conferi o crestere si un cuvant mai greu de spus in media sa zicem asa ( ulterior m`am gandit ca " sa ii confere autoritate si credibilitate " suna mai bine ) .

Aparent desi toti dorim asta ... e foarte greu sa cada toata lumea de acord. Eu am stat si i`am ascultat .. si m`am minunat cum imediat subiectul discutiei ajungea la bani. Sunt eu tanar dar totusi imi dau seama ca fara o organizare buna ... nu am avem sanse sa facem pro blogging sau ne castigam existentat din bloguri. Exemplele sunt cam fanteziste in momentul de fata pentru ro dar intr`o oarecare masura asa sunt privite si blogurile ( cel mai nou concept intrat pe internetul romanesc .. daca nu ma insel )... cu un aer de fantezie

De admirat e ca toata lumea simte nevoia de inchegarea unei comunitati dar nu se face abstractie de orgolii pe cat de mult ar trebui sa se faca. Asa ca foarte usor discutia a pierdut din vedere ce am enumerat eu mai sus. Cu toate acestea ... sunt de parere ca organizarea de care vorbeam se va realiza pentru ca toata lumea simte acest lucru necesar... in cat timp? ... timpul ne va spune.

Cand am zis de o uniune si o voce comuna ma refeream la chestii care tin pur si simplu de organizarea blogosferei sau mai bine spus de noi intre noi sau lucruri care ne privesc pe noi ( blogerii ) direct . Nici nu am pus problema ca toti sa fim de acord pe alte subiecte ... dar macar pe cele care ne vizeaza pe noi direct sa reusim a face un front comun.

Nici nu o sa intru in discutie despre reclame pe bloguri sau realizarea unui studiu demografic pentru ca in momentul de fata trebuie sa se puna bazele acestei organizari a blogosferei.

Alte articole despre netoo 2 gasiti pe la : Ana Pobleanu , Dragos Novac , Zoso , Bogdan Gavrila

Cu pozele o sa ma abtin pentru ca aparent sunt unele persoane care nu vor sa apara cu poze pe net. Lucru perfect de inteles. Oricum nu erau asa de reusite pozele ... pentru ca oboseala si`a spus cuvantul si au iesit cam overexposed si tremurate .

Comentarii

  1. Macar berile de dupa le-am baut cu mare placere (si sete). Long talks, long drinks :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!