nu`mi e frica de bau bau

Recitind ultimul post am ajuns la concluzia ca incet incet incep s`o pierd ... sa pierd ce? sanatatea mentala ... pfeeew ... hai totusi sa zicem ca nu e neaparat doar influenta postului ... cat si melodia cu bau bau pe care oarecum o ascult obsesiv pe repeat de vreo jumatate de ora .

Ah si tocmai mi`am adus aminte de incapacitatea mea de a retine versurile melodiilor ... ceea ce e ciudat ca de obicei ce citesc o data retin pentru o perioada destul de indelungata ... asa ca ceva ce as auzi ... ar fi si mai usor de retinut ... nope .. sunt un adevarat dezastru la capitolul asta. Cred ca din cauza ca versurile sunt insotite de muzica ( lol?!? :)) ) ..

Desi cred ca e mai usor sa dau vina pe lipsa concentrarii in timp ce ascult respectiva melodie. Oke caz concret ... daca ai canta melodia in fata mea... as memora destul de usor versurile pentru ca as asocia o imagine cu sunetul retinut. Dar aceasi melodie ascultata la radio sau la orice altceva .... absolut nimic... Sunt uimit cat de repede imi pierd concentrarea daca nu exista interactiune vizuala relevanta ...

Sunt curios daca asta s`ar intampla si la o linie erotica ... hmmm n`am incercat inca ... dar mai exista? parca acum dai o laba sanatoasa la sms-uri "HOT" ... cat de stupid poate sa sune asta. Cine naiba a avut ideea asta geniala? adica c`mon .. sunat linie erotica ... implica ( cred eu ) si finalizare din partea aluia care a sunat.... dar asa? primesti sms de 160 caractere ... te opresti ... scrii si tu un sms ... trimiti .. si tot asa? vai ce trist.

Errr.. inchei aici ... pentru ca de la o melodie fara ceva substrat sexual am ajuns sa vorbesc de linii erotice ... si nu, nu sunt obsedat .. e doar o deductie logica a unei minti bolnave * ironic* :))

Comentarii

  1. Micu de tine... Ceea ce ai tu se cheama memorie vizuala buna, da memorie auditiva nu prea buna...Deh, nu poti sa le ai pe toate... Cica depinde de persoana... Astea sunt prostii pe care le-am prins ca prin vis la ora de psiho acu vreo cativa ani...

    RăspundețiȘtergere
  2. In general, intamplarile asociate cu diverse mirosuri sunt pastrate mai mult timp in memorie. Am vazut un documentar cu oameni care isi pierd (temporar sau de tot) simtul olfactiv si treptat ei ajung sa uite si ce au facut in copilarie.

    RăspundețiȘtergere
  3. auzi deci sa stiiti si voi bau bau nici nu exista si criar mie nu mie frica de bau bau nu stiu cine crede in bau bau dar sa stiiti ca nu exista bau bau!!!!!!!!!!! e de speriat copii mici!!!!!!!!!!!!!!!! :))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!