Podio vs Internet lynx

In primul caz e vorba de un site de podcasturi .. in al doilea ... o emisiune la radio lynx. In esenta sunt cam la fel ... emisiuni despre internet. Difera doar sa zicem modul de propagare ... una este exclusiv inregistrarea unei discutii pe o anumita tema ... iar cealalta se vrea a fi o emisiune radio care pune oarecum accent si pe ascultatori.

Doua ideei foarte bune ... care ar fi si mai bune daca si`ar uni fortele si ar face front comun. Ce ii lipseste lu` podio? calitatea inregistrarii ( nu cred ca sunt ala sensibilul dintre voi .. dar e chiar deranjanta calitatea inregistrarilor ) .. lipsa interactiunii cu ascultatorul ( ai senzatia ca tragi cu urechea la discutie ) ... un mod de a mai destinde ascultatorul din cand in cad ( dupa un timp iti pierzi concentrarea ... fiind si destul de lungi emisiunile 30+min ) ... pentru ca discutia e cam monotona ( cel putin in emisiunea cu orlando ... ziceai ca omul are un text pe care il stie pe din afara ... si il reproduce ) . Ce ii lipseste lu` internet lynx? publicul ( nu prea e ascultata atat cat ar trebui ) ... tematica prea generala a unei inregistrari ( e o emisiune mai mult de cunoastere a omului decat de a discuta pe un subiect anume)...

Cu toate astea ... fiecare imi place in modul ei ... dar nu mi`ar displacea daca si`ar uni fortele si ar face o chestie fix pe gustul meu ... Pentru ca exista foarte mult potential in abele cazuri. Oricum imi place calea ( daca putem sa zicem asa ) pe care a apucat`o internetul romanesc ( sau mai bine spus .. pe care o vad eu acum ).

Ma gandesc ca ar fi frumos daca s`ar face un fel de talk show la radio cu oameni din internetul romanesc ... de fapt ar fi o idee excelenta. Drama si impungerile sa nu zic certurile ... deja exsita .. subiecte controversate de discutie ... sunt la tot pasul ... de ce nu s`ar face o sustinere moderata de cineva? Asta astept cu sufletul la gura ... o emisiune tip talk show ... 2-3 invitati cu pareri diferite pe o anumita tema.

Dar pana atunci ... ca sunt rau va pun sa si alegeti ce preferati .. asa ca sa va vedem ... podio vs internet lynx ... fight :D

Comentarii

  1. interesanta comparatie :)

    oricum, daca tii minte (ai fost participant, de altfel) am incercat si o emisiune cu mai multi invitati. Problema este programul invitatilor (intotdeauna se intampla ca unul dintre ei sa nu poata veni sau sa aiba o problema samd). Ca urmare, risti sa dai peste cap intreaga emisiune. Daca un invitat singur nu poate veni la un moment dat, e ok... amani emisiunea. Dar daca unul din 3 nu iti vine, nu poti sa amani emisiunea (ceilalti invitati au reusit sa isi faca loc in programul lor pentru tine, nu e corect sa ii tot amani) si este posibil ca emisiunea sa nu iasa chiar cum ai vrea.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!