Sitemeter are probleme

Aparent ... exista o diferenta intre asta ( link cand dai click pe imaginea cu numarul total de vizitatori ) si asta ( cand dai click pe summary ) - care in esenta reprezinta aceasi pagina. Foarte interesant ( Later edited : mai interesant e ca doar la mine apare asa ... din ce mi`au zis doi prieteni - cred ca ff nu ma mai iubeste /// cu alte cuvinte tot articolul asta e useless ... /// geez ... what a waiste of fucking time ) .. din pacate ... analytics nu are un site display ca sitemeter .... iar al 3lea ( stats counter ) e foarte urat si nu`mi vine sa il folosesc.

De ce am 3 countere? simplu ... unul e public si usor accesibil ( sitemeter ) ... altul era ala mai serios ( statscounter ) si apoi a venit tatal lor google analytics ... din lene le`am pastrat pe toate 3.

Ah si uitasem .. la statscounter imi place ca am putut eu sa ii setez dupa cat timp se considera alt vizitator unic ( in cazul de fata e 3 ore ) .. adica daca cineva intra la 9am si apoi pe la 3pm ... se considera 2 vizitatori. Nu stiu de dar oarecum mi s`a parut normal asa ... de aici si diferenta 113k unici ( statscounter ) vs 93k ( sitemeter). Oricum de departe analytics rules them all ... si desi il folosesc de cand era in teste ( cred ca beta ) ... nu am avut nici o problema cu el.

Neah .. im not a stats whore ... pe mine ma multumeste o medie de 300 pe zi ... ceea ce nu mai e cazul dupa scaderea mediei de la 400 la 250 .... cu alte cuvinte ... sunt rau de tot nemultumit *buhahahaha* ... eh lasa ca macar vacanta a meritat acest *ironic* mare sacrificiu.

Comentarii

  1. cand o sa cresti mai mare [will you ever?] o sa te gazduiesc la mine si atunci vei avea parte de toate cele 3 statistici intr-una singura.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!