Zilele Biz , Ziua 4 : IT & Telecomunicatii

Sa incep sa vorbesc de traficul special de la ora 8 dimineata? neah ... oricum conferinta la care doream sa participam era de la 11 jumatate ... si noi am ajuns pe la 10 jumatate la World Trade Center Bucuresti. Destul timp pentru a socializa ... de fapt nu pot spune ca am cunoscut foarte multi oameni noi ... tot la cei pe care ii cunosteam dinainte am tras.

Si cum sa nu tragi cand formeaza grupul cel mai zgomotos de pe hol? Rasete cat cuprinde .... asa ca la conferinta eram toti bine dispusi . Alex Brie a facut si live blogging .... si chiar un filmulet in care am fost prins scotand limba ... deja pot sa zic ca sunt stresat de chestia asta cu limba ... aproape jumatate din pozele care mi se fac prezinta privirea tampa si limba scoasa ... like whats wrong with me?!!!??

Despre conferinta pot spune ca mi`a placut ... desi nu am avut o revelatie in timpul ei sau chiar dupa ... dar a fost interesant sa ii vad pe Jeremy Wright si Michael Arrington ( techcrunch.com ). Mi`a placut momentul in care cei doi au intrat intr`o divergenta de opinii : a asculta de comunitatea cand realizezi ceva .... e bine ( Jeremy ) vs ... nu e chiar atat de bine ( Michael ) .. exemplul vehiculat a fost Apple ( Ipod ) .

Ulterior am participat si la workshop`ul legat de social networking ( Wright a fost speaker ) in care s`a continuat ideea de la conferinta ( social networking is good ) . Dupa acest workshop s`a spart si gasca sa zic asa ... oamenii avand intalniri , joburi sau pur si simplu le era foame.

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!