Zilele Biz

Ultimele 2 conferinte ( internetics si load ) mi`au placut .... asa ca sunt motivat sa imi incerc norocul si cu cele 3 invitatii puse la dispozitia bloggerilor sarguinciosi de catre blogoree[.]ro . Nu sunt eu cel mai "fruntas" blogger ... dar la o adica n`ai de unde sa stii cum sare iepurele.

Citind flyer`ul ( care nu stiu cum a ajuns la mine in camera ) despre Zilele Biz am poftit la 2 dintre ele ... eh cam mult spus poftit ... mai bine zis a existat o curiozitate legata de 2 zile : Constructii si Imobiliare si a doua zi este IT si telecomunicatii. Ziua legata de constructii suna foarte promitator ... nu e chiar pe aria tehnica cum as fi vrut eu ... dar macar abordeaza problema financiara a constructiilor.

Ziua a 4 pentru care ma si " lupt " este dedicata internetului ... zona de care am ceva habar.... imi place mie sa afirm. Capii de afis care apar in ziua 4 sunt Jeremy Wright , Michael Arrington si Thomas Power ... care teoretic ar trebui sa imi faca inima sa bata mai repede .... Ce se intampla in realitate? pai nu sunt impresionat ... dar ma astept ca conferinta ( vai ce urat suna ) sa fie una de calitate.

Chestia cu asteptarile e una paguboasa pentru mine ... nu`mi place sa fiu dezamagit ... si cred ca asta se reflecta si la cum tratez ulterior un subiect care nu s`a ridicat la nivelul asteptarilor. Oricum ramane de vazut ... asta in caz ca am sansa sa intru in posesia invitatiei respective. Da, in momentul de fata 60 euro pentru o conferinta mi se pare cam mult avand in vedere ca nu fac bani din asta ... eh ... sa`mi tineti pumnii.

Comentarii

  1. foarte misto modul in care se dau invitatiile astea. eu inteleg ca bobby e mare maestru in seo, dar e putin exagerata treaba.

    RăspundețiȘtergere
  2. poate asta e conditia cu care le obtine :D sa promoveze evenimentul.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu este vorba de BlogThis aici, nu este pentru SEO. Nu am un anchor specific si nu cer link in mod deosebit.

    Mai mult, vreau sa se discute de bloguri in general in post, nu de forum sau de blogoree sau chiar zilele biz (vreau link pentru a putea aduce trafic si, implicit, bloggeri, pentru a mari comunitatea. Consecinta unei comunitati mai mari este posibilitatea de a putea face rost mai usor de invitatii la evenimente).

    In plus, vreau sa si promovez evenimentul, dupa cum bine spunea nihasa, pentru a putea discuta cu alti organizatori si in viitor si pentru a le oferi ceva la schimb (totusi, 6 invitatii inseamna 360E).

    Cat despre cat de mult am cerut... vreau sa dau invitatiile unor persoane care chiar vor sa mearga acolo si considera ca merita efortul de a scrie un post pentru asta.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!