Ai o idee fixa? Da? ma plictisesti !

Si e vorba de bloguri ... de fapt e vorba despre acest fenomen in general dar o sa`l particularizez pe bloguri. Se ia un blog cu o idee fixa recurenta stupida cretina amuzanta .... se foloseste respectiva idee iar si iar ... autorul are rabdare ... rezista pe baricade si tot scrijeleste despre frustrari.

Dupa cat timp cedeazi sa citesti ceva ce a devenit previzibil si neinteresant? Nu stiu de altii dar eu nu cedez nici mort ... vreau sa vad cata rabdare trebuie sa ai sa bati pasul pe loc si povestesti in esenta acelasi lucru iar si iar si mai ales iar.

Ai crede ca dupa un timp ai ajunge la o concluzie ... sau daca nu .. macar la un final. Cat poate sa tina monologul asta? - oh da ... blogul privit din perspectiva ideilor prezente in insemnari e un mare monolog. Abia dupa publicare intervine dialogul cu cei care te citesc ... dar acest dialog nu modeleaza ( sau cred ca nu ... ) viitoarele idei ce isi asteapta cumintele cele 15minute de faima.

Sunt si cazuri extreme in care chiar exista pasiune pentru nebunia respectiva .... atunci sansa sa te plictisesti ca cititor e destul de redusa ... dar in general se gasesc mai greu si doar toamna. Totusi majoritatea, din perspectiva cititorului sunt niste aventuri de`o noapte. Vii le citesti ... si apoi pleci ... viitorul nu poate aduce nimic extraordinar ... doar o existenta " tanar si nelinistit " style.

Si parca sexul vindea ... pfeeew s`a dus dracu perversitatea infantila.

Comentarii

  1. sunt la fel de finut ca un hipopotam in calduri :)))))))

    RăspundețiȘtergere
  2. bunny strikes back. da intr-adevar eloa te-a lovit sub centura cu penultimul post

    RăspundețiȘtergere
  3. mai aveti rabdare si interes sa cititi chestia aia? io m-am lasat de mult...

    RăspundețiȘtergere
  4. eh...se poate aplica si la case mai mari. Propun insituirea unei noi categorii: nabagatii in seama sa isi schimbe denumirea din bloguri in monobloguri ... asa, ca sa stie lumea :P
    PS: de fapt cred ca e vorba de o boala de toamna (recurenta tomnateca or smth )

    RăspundețiȘtergere
  5. posibil sa nu`mi dau seama singur de asta ... dar am senzatia ca nu am aceasi idee pe care o servesc in fiecare insemnare

    RăspundețiȘtergere
  6. dar fara ideea aia, ce s-ar mai alege? :P

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!