Obsesia unei radiografii .... sau invers

De vreo 4 zile nu mai pot sa dorm bine noaptea .... (Felicia) ma viziteaza in somn si imi sopteste gingas la ureche " ma doresti .... ce mai astepti?". O vreau si o vreau saptamana asta ... si cu putin noroc o fie a mea incepand de duminica seara. Actuala (Camelia) ... se uita cu ochi mari negri si neincrezatori la mine ... stie ca in curand o s`o dau ... o timit pe maini straire. Nu am ce sa mai fac cu ea ... desi mi`a fost alaturi, fidela si supusa intotdeauna ... e timpul sa ne despartim. Vreau ceva mai serios ... o vreau pe EA.

Ea e mai stilata .... poate si pentru ca e imbracata in negru si negru e intotdeauna stilat ... actuala e mai plina de viata .. ii place argintiul. Dar m`am maturizat ... deja am unele asteptari mult mai ridicate fata de o relatie obisnuita pe care majoritatea oamenilor si`o doresc ... Cat timp am fost la inceput si am invatat .... Camelia a fost ideala ... se pricepea singura sa faca lucruri extraordinare ... dar asteptarile au crescut ... Felicia are statutul ala de seriozitate pe care il doresc ... de profesionalism. Dar nici cu Felicia nu vreau sa raman prea mult ... aspir spre ceva si mai si ... dar momentan asta e pasul firesc pe care trebuie sa il fac.

Sunt ca un copilas care isi aseteapta serialul de desene animate preferat .... nu mai am rabdare ... Camelia a sesizat asta ... a observat chiar discutiile despre ea cu niste prieteni .... stie ca vreau sa scap de ea in curand .. dar pare ca s`a resemnat. Desi de una zi am surprins`o pe Camelia plangand ... sunt sunt obsedat de dulcele san al Feliciei ... si doar la asta ma gandesc.

Stiu ... sunt o taratura ca o fac pe Camelia sa sufere .... dar sper sa ii gasesc un baiat bun pentru ea ... inca sunt in cautari.

Comentarii

  1. sun-o pe Pa(l)mela - ea nu te-a dezamagit niciodata.

    RăspundețiȘtergere
  2. cu cît o dai pe Camelia? A mea şi-o dat duhu' vara asta, ş-am rămas văduvă :(

    RăspundețiȘtergere
  3. da`mi un mail la nihasa@gmail.com sa discutam.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sefule, vezi ca "de una zi" nu e scris chiar cum trebuie, if i may say so

    RăspundețiȘtergere
  5. omg, you're selling it si nu faci licitatie ? :P

    RăspundețiȘtergere
  6. Te intorci tu la Camelia, dupa ce se mai maturizeaza:

    http://www.gaia.hu/canon/big/canon-350d.jpg

    RăspundețiȘtergere
  7. lol dude u are sick
    [i]The KGB is looking for my (P)aula.. I need a place to hide her![/i]
    Nina:How can i be of help??

    RăspundețiȘtergere
  8. sincer ma gandeam ca e vb de placa :D

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!