Silent Disco

Aseara adica pe 18 noimbrie la White House – Cina Amsterdam am fost prezent la " Silent Disco "
Fenomenul Silent Disco propune un nou stil de petrecere, care castiga din ce in ce mai multa notorietate in Europa. Conceptul implica doi DJ si casti wireless pentru fiecare participant.
Cei doi DJ mixeaza simultan pe stiluri de muzica diferite, iar participantii pot selecta stilul preferat cu ajutorul castilor dotate, fiecare, cu doua canale separate.
-iqads.ro
Dar stiti ce e cu adevarat genial ? Pe poster scrie " e liniste de se aude iarba crescand si greierii cantand" ~ mai greu cu iarba crescand .... dar greierii ii auzeai. Normal ca organizatorii au vrut sa creeze acest efect ( pe vremea asta greierii cred ca se cearta cu furnicutele ) si pot spune ca le`a iesit foarte bine ... desi nu stiu cati oameni au sesizat jocul asta fara sa fie atentionati.

Un avantaj la genul asta de club sa ii zic asa .... poti sa dansezi cum vrei pentru ca toti or sa presupuna ca de fapt asculti cealalta frecventa. How cool is that?

Muzica a fost buna din punctul meu de vedere .... pentru ca am stat mai mult canalul cu alternativ in defavoarea celui cu muzica electronica (house trance chiar nu ma pricep).

Locul in care s`a desfasurat a fost unul inspirat pentru genul asta urban party (sper sa nu ma insel) si desi pe la 1 jumatate am fugit spre expriat sa ma intalnesc cu cineva... chiar mi s`a parut o petrecere reusita.

Dj`ii au fost la inaltime (desi unul tot insista sa ne spuna ca nu stie nici un cuvant in romana si mai dedica din cand in cand cate o melodie pentru mama sa ...*whatever*) ... efectiv pentru ca erau cocotati pe un semi podium *hehe* oamenii s`au simtit bine ... mai dansai cu inima cat un purice ca aveai senzatica nimeni nu asculta frecventa ta ... sau dansai sa te incalzesti (daca erai postat departe de sursele de incalize) .... important e ca lumea dansa.

Lume variata, scaune ciudate dar incomode si desene zen like pe un perete .. au fost the highlights of the evening.

Comentarii

Postări populare în ultima lună

viteza medie in oras .... 10km/h

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

Generator de nume de cocalari!